Potrebuji Radu
Moderátor:Dark_Deamon
Tak on ale dělá první char na hc pravděpodobně, takže s tou javou bude hledání horší ze začátku, na to je dobré mít rozjetou ještě sorc.
Re: Potrebuji Radu
ahoj tak jsem rozjel svuj prvni HC a sel jsem do trapasin light zatim mam hotovy 1.akt.

Achievements: 7400 (92%)
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
ode mne bys dostal také doporučení na trapku. já ji jedu s prayer mercem (člověk se pak nemusí ani starat o health potionyDeathHero píše:ahoj tak jsem rozjel svuj prvni HC a sel jsem do trapasin light zatim mam hotovy 1.akt.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
ja by som volil podla nalady, v pohode si rozbehni paralelne aj necrosummonera aj javu. budes vediet, kde ta co caka a mozes si potom vybrat, ci mas chut hrat aktivne(java), alebo pasivne(trapka, summoner). niektori soskari by sli rovno na sosu, ale ta mi chcipala na sc, cize ju by som na hc ja netahal. baba pala a druid tiez nie su moje silne stranky.