Ahoj.predtym som hraval Diablo II Lod vo verzii 1.07 a nemal som ziadny problem na normal zabit Duriela.Proste som postupoval podla osvedcenej metody par krat som do neho sekol ked som bol na tom zle skocil rychlo portalom do mesta doliecil sa a zase naspat k Durielovi nebol proste problem ho na normale s barbarom zabit

Teraz ked som presiel na 1.13 som moj prvy suboj z Durielom dopadol tak ze s mojim barbarom na levely 22 som nemal ziadnu sancu proti Durielovi ako keby bol 3 krat alebo 4 krat silnejsi nez bol v 1.07. proste Duriela nemozem nijako zabit

Mam life 282/282 pouzivam Bash ale aj tak jedinym uderom max dvoma ma skoro uplne znici nestiham ani doplnovat zivot ani bezat k portalu tak rychlo ma da vzdy dole proste neviem ako ho zabit neda sa to. Najlepsie bolo ked ma zabil,stlacil som esc zacal hru znova bezal som za Durielom aby som mohol kliknut na moju zabitu postavu ale ani to som nestihol a zabil ma este predtym uz druhy krat

. Poznam dobre Diablo II a proste tak strasne silny Duriel v 1.07 nebol. Aby som ho mal problem zabit s Barbarom to sa mi nejako nezda