Mr. and Mrs. Green builds

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Mr. and Mrs. Green builds

Příspěvek od Fraxinus » 03.08.2011, 17:57 hod.

Napadlo mě, že bych založil téma diskuze ohledně kompletních setových předmětů a jejich použitelnosti po celou hru od normalu až do hellu.

Drakesis zeleného muže vyzkoušel první, já s Konigem jsme si vytvořili zelené duo.

Drakesis již odehrává paladina fanatika s kompletní sadou Cleglaws, já hraji s koncentrovaným zealotem oblečeným do Hwanins sady a Konig vyzkouší moc kompletního Griswolds setu s fanatismem a příležitostným holy freezem. Tedy samí paladinové.

Máme zde ovšem spousty dalších doteď nevyužitých setů...jaké buildy by byly DOHRATELNÉ například s kompletními Berserker, s Angelic, s Vidalou, se Sigonem, s Infernalem, s Deathem, s Milebregou, se Sandrsem, s Isenhartem atd...?
Pište své názory nebo rovnou pište, co jste již vyzkoušeli a jak se vám vedlo. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Drakesis
Adviser

Re: Mr. and Mrs. Green builds

Příspěvek od Drakesis » 03.08.2011, 21:05 hod.

Sigon by rozhodně šel na Zealota (jak jinak). Do packy se mu může dát jakákoliv ničivá waffe. Třeba Grief :mrkající na DD, jelikož ten má runy z LK a mohl by to zkusit:.

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 03.08.2011, 21:14 hod.

Trochu se mě honí hlavou, proč vlasně vůbec někdo chce celou hru hrát dobrovolně v low setu?? :)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.08.2011, 21:19 hod.

U některých jsem si ověřil, že se slabými jen zdají být a jsou kolikrát lepší než to, co bys jinak nosil. Třeba s Deth sadou, pokud najdeš aspoň pásek s rukavicemi, se pak případně loučíš s dost těžkým srdcem.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 03.08.2011, 21:41 hod.

Welwet píše:Trochu se mě honí hlavou, proč vlasně vůbec někdo chce celou hru hrát dobrovolně v low setu?? :)
Protože je to něco nového, nehraného, zajímavého, nová výzva..? Těch důvodů je.
HC grál: 537/516 (-21)

Tordah
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tordah » 03.08.2011, 22:50 hod.

kedysi som experimentoval s Iratha's - nezabera weapon slot (nice) ale okrem odolnosti neponuka nic vynimocne

full Irathas + 3x anya scroll + 4x pdiamonded shield +1 shimmering sc = 85% all resists on Hell diff.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.

Konig
Gorebelly

Příspěvek od Konig » 04.08.2011, 19:49 hod.

Fajn nápad to tady sepsat Fraxi, třeba se někdo na tuhle HC šílenost taky chytí :)

Jinak hra s předem určenými sety je naprosto skvělá, je to úplně něco jiného, než na co jsme byli doposud zvyklí. Já upřímně si takto oživenou hru užívám více, než kdybych projížděl klasickou untwinked hru.

A dobrovolně hrát s low setem - jak třeba Frax zmiňuje dead, tak klidně oželím k ničemu rukavice a ubohý opasek s dvěmi řádky, jelikož ve finále dostanu slušný boost do IAS, ale především pro melee chary nenahraditelnou vlastnost - Cannot be Frozen.

A že high sety (viz. třeba Grisswold na kterém jedu) jsou totálně imba? Jop, jsou hodně dobrý, ale dohrát HC do doby, než celý set člověk obleče trvá hoodně dlouho, a ve finále pak postava jede skoro nahá do konce NM. Když se pak dva blázni rozhodnou jet PL8, i když ví, že ve full gearu budou až v hellu, to je pak hardcore :twisted:
Untwinked & 1.13 Only

GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“