Tak,...začnu oblíbeným, ''po předchozích núspěšných pokusech''
jsem se znovu odhodlal udělat pořádné HC, které má být originální a zároveň né úplná magořina..
Když jsem se díval na fire skilly u amy, bylo rozhodnuto..
No, měl jsem dilema..a to jestli hrát Explosion arrow nebo Immolation..?
Ze začátku a vůbec v teorii, se mě zdálo reálnější hrát hlavně na Explosion..ale začátkem 3 aktu na normal jsem přece jen odskoušel Immolation arrow..
v 3 aktu jsem se naprosto nechytal...nebo spíše mě nebavilo honit po jednom fetiše se skilem co má coldtown.., 4 akt byl o něco lepší..ale pořád žádnej zázrak, no nevzdával jsem to, osobně jsme si ověřil že když člověk něco chce zkusit, musí to dělat na plno, jinak se o dané věci nedozví nic..takže jsem táhl Immolation arrow (dále jen Immo) až do 5 aktu..tady jsem si ověřil že Immo má velkej potencionál..hlavně u pomalejších monster, větších rozměrů..jeho hořící poškození je větší než se na první pohled zdá..
hlavně třeba diablo, u kterého jsem naprosto nepočítal s realným použítím Immo, lehl zhruba po 30 sekundách..
Ačkoliv je pro mě hlavní dohrát hru pomocí Imma, je možný že jakmile hru snad dokončím, předělám amu na Explo arrow...
Hlavní útočný skill mám, co dál..? Valkyra je nutnost....
- pierce je také nutnost, víc jak 10 bodů tam ale nedám..
- penetrate, nebudu mít takové AR, nejsem pure dex, bohužel ar bude nutné kvůli pierce..takže sem možná také něco padne..nechci překročit ,hranici 5 bodů.
Imune to fire? - tady jsem dlouhou dobbu ..a vlastně ještě pořád přemýšlím, jeslti se zaměřit na velké DMG nebo spíše efekty jako CB,OW,DS.....no, zatím nejsem v situaci kdy si můžu vybýrat..
Páteří téhle amy měl být luk Harmony a Melody..
Všude u postav jsem neměl problém najít dvě KO runy..ale tady ani po 3 dnech pilného NM LK runování nepadla ani jedna...a cubení také nepřichází v úvahu...luky na DMG, tak těch jsem taky moc nenašel..bohužel na asssce mě o chvilku dříve padl Riphook....zatím to ohledne věcí vypadá hodně bledě, ostatně stejně jako za všechny ostatní postavy

Staty řeším zhruba 50% vita a 50% dex..dal jsem si cíl že před obtížností hel chci mít 1000 life,..ten je splněn, tak uvidím rád bych se dostal na 1300, bohužel ar a phys dmg určitě bude také potřeba.
Merc...tak tady jsem měl hodně jasno, ačkoliv u mě není holy freeze moc populární, tady se není moc o čem bavit, kontrola davu se mě moc hodí, jednak ji sám nemám, jednak je potřeba si rozestavět nepřátele podle sebe, kvůli efektivnímu zabíjení.
Momentálně jsem mám před sebou obtížnost hel, naprosto nevím jak budu řešit Fire imune, kterých bude určitě požehnaně..snad se zadaří a padne konečně KO, už mám nachystaný Blade bow se 4 dírama..
Jestliže se tak nestane, nezbude mě nic jiného než pokoušet štěstí v LK, nebo ball runech, pochybuju že ve zdraví, jak fyzickém tak psychickém, budu moci udělat 1 akt..a vlastně vůbec hel bez aspoň trochu obstojného PHYS dmg..
Teď k postavě..

--------------------------------------------------
Jméno: Aida
Level: 74
Zameření: Fire amma, strafe, guided, valkyra...
Stav: Hell první akt
Mercenary: 2 akt nm holy freeze
Pravidla:
8 players - dokončeno po NM, uvidím jak to pujde dále..
nájezdy - nechávám si otevřená vrátka..
escape - bohužel, použito na normal u poslední pečete, venom lordi jsou sfině, nebyla jinačí možnost, poprvé a snad naposled..
plugy - povoleno, uber diablo a tristram až po dohrání
atma - tyhle srany na přehazování a editování u mě nefrčí..přece mám plugy když si chcu nahodit postavu FULL equipem tak nebudu instalovat další věci ne?

Výbava: