pre deti bude normal
pre staršie deti a starších sviatočných hráčov bude nightmare
skúsený hráči a možno trošku aj ja uvítajú hell
korejci, habristi , blázni a šialenci na všetko odhodlaný majú inferno

hlavne ma neberte vážne

ahoj urcite existuji takovi fanatici ze inferno padne dost rychle jinak mam na tebe otazku co ti dava jistotu ze inferno se neda dobit v radech dniVozi píše:Co tak procitam fora, tak uz to je smesne, jak lidi porad delaji ramena, ze Inferno padne do nekolika dni. Budu se velmi smat az hodne lidi zjisti, ze proste na inferno nemaji a zrejme nikdy mit nebudou. Prikladem budiz obrovska dota komunita. Plynou mesice a roky a vetsina lidi hraje stejne spatne jako kdyz zacinali.
Opravdu si netroufam todle odhadovat. Jen pevne verim, ze to Blizzard nastavi dobre - to znamena ze to minimalne nejake ty tydny mozna i mesice potrva. A ja Blizzardu v tomhle verim.... Ostatne je to jejich zamer a predpokladam, ze testovani Inferna provadi s top equipem co muzou mit. Takze ikdyby si kdokoliv nakoupil v te chvili tu nejlepsi dostupnou vybavu na RMAH, tak to neznamena, ze ma Inferno v kapse.Vozi píše:Taky bych radeji diskutoval nad novym systemem obtiznosti u inferna... Posledni diskutovanou veci bylo v jakem casovem horizontu od data vydani bude inferno pokoreno.