Dúfam, že to zamedzí tvoreniu ďalších zbytočných témat.
Povolené sú aj úplne triviálne otázky, ničoho sa nebojte, nikto vám hlavu neutrhne.
Snažte sa to tu držať bez zbytočného spamu a podobných vecí, nech je to tu prehľadné a ľahko zorientovateľné pre všetkých.
Tak hurá do toho, kľudne sa pýtajte.
Tu sú nejaké otázky a odpovede, ktoré tu už padli a mohli by zaujímať viacerých...
Otázka: Bude v Diablo 3 čeština?
Odpoveď: Nie nebude.
Otázka: Kde si kúpiť D3?
Odpoveď: pozri tému viewtopic.php?f=44&t=4287&start=0
Otázka: Nepríde mi náhodou D3 v inom ako anglickom jazyku?
Odpoveď: Aj keby prišla, je možné po zaregistrovaní hry na Battlenete stiahnúť anglickú, prípadne inú jazykovú mutáciu hry.
Otázka:
Odpoveď:Matysp píše:Jak bude v D3 fungovat singleplayer?Jako když budu chtít nazačátku hrát sám.Předem děkuji za odpověd.
Otázka:Programos píše:Budeš hrát sám, ale budeš muset být pořád připojen k internetu. Později, když budeš chtít, můžeš hrát i multiplayer se stejnou postavou.
Můžeš totiž založit různé hry:
-singleplayer(hraješ sám)
-invite only(připojí se jen ten, koho pozveš třeba z přátel)
-friends only(připojí se jen tvoji přátelé)
-public(kdokoli se může připojit)
Odpoveď: Nie nebudú, každá postava má vlastný resource systém a spôsob obnovy je u každého iný.DeadMeat píše:Budou ve hře i nějaký lahvičky s manou jako tomu bylo v D2?
Otázka:
Odpoveď:Rimmsi píše:Psalo se uz nekdo o tom jestli se planuje davat predmety BOE nebo BOP ?
Otázka:Pana_Ruplahlava píše: zatím to tak vypadá.
Odpoveď:kenny135 píše:Mě by dost zajímalo, jestli je vůbec nějaký dotřel u kuší,luků a "dosek" u zbraní. Jde mi o to, jestli obouruční zbraní u barba doseknu z místa dál tudíž třeba clavem vezmu s sebou víc mobů, než když mám jednoruční zbraň.
Otázky:Pana_Ruplahlava píše:Něco jako velikost zbraně tam implementováno je
Odpoveď:Mikesak1983 píše:1. Proč se uvádí poškození v procentech? Resp. vidím, že je demage 110%, tak je to 110% z čeho? Resp. nevíte ten mechanismus propočtů?
2. Když hraji např. barbara a na primárním skillu mám Bash a v inventáři mám jakýkoliv meč, resp. zbraň na blízko, jak se pozná, kdy seknout mečem a kdy se použije skill.
pozri tému viewtopic.php?f=115&t=4480&start=0Johny píše:Tak ja to vemu na sebe, kdyz uz nikdo nema na to nervy :D
1) % jsou z weapon dmg (sword 100dmg - spell 10% - 10dmg ) Takze zalezi, co mas v ruce, atack speed na zbrani ovlivnuje rychlost "spamovacich" abilit
2) Pokazde se pouziva skill, normalni utok ( normal atack - bez pouziti jakehokoliv skillu) se aplikuje pouze, pokud si ho primo nastavis (tzn ze na mysi ci buttonu, nebudes mit zadnej skill, pouze normal atack) popripade pokud mas skill na CD, nebo nemas resource