Kde kupit Diablo 3 - list
-
Reitak
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
ja to kupim den, dva pred vydanim od blizzardu, uz na to dlabem vymyslat chujoviny, kaslat na rozdiel 10 eur.
-
Alfajk
- Zhar the Mad
- BattleTag: Alfajk#2436
kdyz jsme u tech shopu...co tenhle kramek - http://www.gameplug.cz/gameplug/eshop/0 ... objednavka ? nikdy jsem o nem neslysel,ale diablo ma siroko daleko nejlevnejsi,levnejsi nez aukro
Naposledy upravil(a) Alfajk dne 02.05.2012, 21:00 hod., celkem upraveno 1 x.
- mafian89
- Gorebelly
- BattleTag: mafian89#2328
Alfajk: Majitel nebo vedoucí (teďka nevím) je členem tohoto fóra. Zkus mrknout pár stránek zpátky 
-
Alfajk
- Zhar the Mad
me zajima nazor nekoho,kdo tam uz nakupoval,stranky vygenerovany automatem ve me moc duvery nevzbuzujou
Já jsem si na gameplug objednal poprvé. Snad to klapne vpoho.
Ahoj, gameplug (asi stejně jako další obchodníci s klíči) nabízí předpokládám klíč který vyfotí a zašle emailem. Jak je to prosím s bezpečností vzhledem k tomu že se nejedná o krabicovku. Nemůže tento klíč pak využívat i někdo jiný? Aby mě to po týdnu nevyhodilo s tím že byl někomu prodán stejný klíč, nebo že si jej někdo reaktivoval na blizz kde použil stejný scan který jsem dostal do emailu.. Máte zkušenosti?
-
Vozi
Jakmile klic zadas do bnet uctu, tak uz ho nemuze pouzit nikdo jiny.
Ano, ale můžou poslat jeden dvěma lidem a blbě se bude dokazovat, že je použitej a ne mnou.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
- Relic
- Burning Soul
- BattleTag: Relic#2877
- Kontaktovat uživatele:
ved prave co ked ja budem v poradi ten druhy a kluc si uz ten prvy aktivuje... co potom ako sa to reklamuje dokazuje...???
-
Vozi
@Cejkis .. Kupoval jsem nekolik her z MMOBoost a herni karty do WoW stylem, ze ti poslou ofoceny klic. Nikdy jsem nemel zadny problem. Gameplug je novy eshop a laka lidi na nizke ceny. Osobne volim radeji jistotu a nemit dobre zkusenosti s MMOBoost, tak bych to koupil primo od Blizzardu.
@Relic .. Neslysel jsem, ze by se toto stavalo nejak casto a uz vubec jsem neslysel, ze by se to nekomu nepodarilo vyreklamovat. Pro potreby ucetnictvi a odvod dani musi mit eshop prodej kazdeho klicu dolozeny vcetne popisu klice a pocet nakoupenych klicu musi odpovidat poctu prodanych klicu a skladu. Proste neexistuje aby eshop prodal nektery klic 2x, to by byl regulerni podvod.
@Relic .. Neslysel jsem, ze by se toto stavalo nejak casto a uz vubec jsem neslysel, ze by se to nekomu nepodarilo vyreklamovat. Pro potreby ucetnictvi a odvod dani musi mit eshop prodej kazdeho klicu dolozeny vcetne popisu klice a pocet nakoupenych klicu musi odpovidat poctu prodanych klicu a skladu. Proste neexistuje aby eshop prodal nektery klic 2x, to by byl regulerni podvod.
-
Alfajk
- Zhar the Mad
ten eshop ale asi zadny oficialni ucetnictvi nevede,ma tam napsano ze neni platcem DPH,takze buh vi jak to je,kazdopadne kazdej kvalitni eshop by mel v pripade jiz pouzityho klice zaslat novej nahradni a ten stavajici zablokovat,tak jsem to resil pres megahry.eu kdzy jsem kupoval l4d - podle steamu uz byl klic nekym pouzitej,eshop me ho bez problemu vymenil za jinej
-
Vozi
Jako nevim, co ma znamenat tento vyrok v obchodnich podminkach Gameplug.cz.
"Reklamovat nelze:
Software s elektronickým doručením."
Tohle se mne opravdu nelibi.
Je to novy eshop a nema zadne dostupne hodnoceni. Doporucuji lidem si nejdrive zkusit sehnat nejake reference.
"Reklamovat nelze:
Software s elektronickým doručením."
Tohle se mne opravdu nelibi.
Je to novy eshop a nema zadne dostupne hodnoceni. Doporucuji lidem si nejdrive zkusit sehnat nejake reference.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 04.05.2012, 14:45 hod., celkem upraveno 1 x.
Cejkis píše:Ano, ale můžou poslat jeden dvěma lidem a blbě se bude dokazovat, že je použitej a ne mnou.
Já jsem tu poznámku směřoval právě na tyto neznámé eshopy, kde pošlou cdkey. Můžou ho poslat dvoum lidem a ten druhej nedokáže, že ho sám nepoužil. Není nad krabicovku. A nebo časem ověřené eshopy, jako mmoboost.Vozi píše:@Cejkis .. Kupoval jsem nekolik her z MMOBoost a herni karty do WoW stylem, ze ti poslou ofoceny klic. Nikdy jsem nemel zadny problem. Gameplug je novy eshop a laka lidi na nizke ceny. Osobne volim radeji jistotu a nemit dobre zkusenosti s MMOBoost, tak bych to koupil primo od Blizzardu.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
-
Alfajk
- Zhar the Mad
napsal jsem jim email s otázkou,jak by se tahle situace řešila,pokud mě napíšou že nijak,koupím raději jinde
Tak dnes objednane v progamingshope.sk a uz len vydrzat tych par dni...
-
Igoreso
- Quill Rat
- BattleTag: Igoreso#2740
Ja mam objednano v Comforu v Jihlave.
1249kč přímo na prodejně.
1249kč přímo na prodejně.
-
Alfajk
- Zhar the Mad
http://www.supergamer.cz/diablo-3-p-38990.html tohle je krabicova hra,nebo jen cd key?
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag: pejtrixcz#2651
to nvm ale tady to je krabicovka na 100% http://www.gameleader.cz/pc-hry/1320/diablo-3.html ... v tomhle shopu jsem uz nakupoval mohu doporucit
-
Alfajk
- Zhar the Mad
http://obchody.heureka.cz/gameleader-cz/recenze/ no nema moc dobry hodnoceni,nekomunikativnost + pozdni dodavani