Dej si je do friendlistu (vpravo dole) a pak je buď pozvi do své hry nebo se připoj do jejich.petrbican píše:Ahoj, poradíte někdo, jak vytvořit kooperativní hru pouze s vybranými přáteli? Daří se mi připojovat se pouze na anonymní hráče. Moc děkuji za pomoc
Otázky a Odpovědi
- Spyro
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Spyro#2728
Re: Dotazy ohladom D3
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kooperativní mód - prosím o pomoc
1. musis mat ludi medzi priatelmipetrbican píše:Ahoj, poradíte někdo, jak vytvořit kooperativní hru pouze s vybranými přáteli? Daří se mi připojovat se pouze na anonymní hráče. Moc děkuji za pomoc
2. ak uz niekto z priatelov hra, tak pri vybere postav na pravej strane mas quick join, tam sa na niekoho mozes pripojit.
3. pripadne v zozname hracov ked kliknes na priatela, mozes daj invite, alebo poziadat o invite, ak potvrdi, ste spolu.
-
JohnyCarrer
- Quill Rat
Dá se nějak přímo ze hry vstoupit na aukci nebo musím vždy do menu? Jeweleři jsou ve hře až později? (zatím půlka druhého aktu a nenarazil jsem)
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag: Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Musíš chodit přez menu a na Jewellera narazíš až později, stejně tak na gemy.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Re: Problémek
vypln email jako login =)
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Zkus enter,...nic jinyho mě nenapadá :-p A proč na něj nemůžeš kliknout vlastně?
Bylo to tím meilem. Děkuji za radu. Jsem v tomto nováčkem
Díky
me to taky totiz prekvapilo =)
ale podle logovani na bn v prohlizeci je to stejny ... takze email =)
ale podle logovani na bn v prohlizeci je to stejny ... takze email =)
zaregistrované jménoLeon píše:a ty si tam vyplňoval co?Sokar píše:Bylo to tím meilem. Děkuji za radu. Jsem v tomto nováčkemDíky
ešte nezaložený nick charu?
a teď to hlásí problém s přihlášením
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to 35 nebo 37 tak to zkoušej dál :-)
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag: Mikesak1983
Ahoj, kdy potkám prvního artisana - řemeslníka?
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
ked spravis asi 4 quest v 1 acte, sa ti zobrazi v meste, Hedric sa vola a jeho uchylnu manzelku musis zabit, bo sa zmeni na hermafrodita 
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
No, hermafrodit to není, ale cca po půlhodince hraní už ho potkáš. Dalšího artisana potkáš až později.
Zdravím všechny,
včera když jsem se poprvé logoval (poněkud nedočkavě) jsem se nepodíval co mám nastavený za region (a teď už vím že to byl us :-/ ). když jsem se logoval dnes automaticky mě to hodilo na evropu postava tam nebyla. Otázka zní .. jde přehodit postavu na eu region nebo je jediný řešení máznout postavu a založit novou (popřípadě hrát na us regionu)?
Jestli tu už nějaký podobný dotaz je omlouvám se ale číst všechno se mi opravdu nechce
(
Jinak předem díky za odpověď.
včera když jsem se poprvé logoval (poněkud nedočkavě) jsem se nepodíval co mám nastavený za region (a teď už vím že to byl us :-/ ). když jsem se logoval dnes automaticky mě to hodilo na evropu postava tam nebyla. Otázka zní .. jde přehodit postavu na eu region nebo je jediný řešení máznout postavu a založit novou (popřípadě hrát na us regionu)?
Jestli tu už nějaký podobný dotaz je omlouvám se ale číst všechno se mi opravdu nechce
-
kulisekcz
- Fallen Shaman
- BattleTag: DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Drenden píše:Zdravím všechny,
Jestli tu už nějaký podobný dotaz je omlouvám se ale číst všechno se mi opravdu nechce(
Přehazovat postavu ze serverů nelze. A na dalsi sis odpověděl sám.
nemuzu se lognout, hlasi mi to error12- This battlenet acount does not have a Diablo 3 licence attached to it. Prosim poradte
No to jsi nepotěšilkulisekcz píše:Přehazovat postavu ze serverů nelze. A na dalsi sis odpověděl sám.
Každopádně ještě jednou díky
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Nesnazis se pripojovat na Ruské servery? nic jineho me nenapada.Krchy píše:nemuzu se lognout, hlasi mi to error12- This battlenet acount does not have a Diablo 3 licence attached to it. Prosim poradte
ne, mam normalne english a europe...nema se nekde zadat klic co mam v baleni?Programos píše:Nesnazis se pripojovat na Ruské servery? nic jineho me nenapada.Krchy píše:nemuzu se lognout, hlasi mi to error12- This battlenet acount does not have a Diablo 3 licence attached to it. Prosim poradte