Venom Hydra

Odpovědět
Drakkari
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Venom Hydra

Příspěvek od Drakkari » 31.05.2012, 10:34 hod.

Mám dotaz, zda Venom Hydra uděluje ten svůj ranged dmg v Poison nebo ve Fire jak píše popisek skillu. Ten pool co hází pod protivníka dává poison to vím, ale tím ranged útokem si jist nejsem. Ptám se, protože bych ji vylepšil pasivkou Conflagration pokud ten ranged útok je teda fire. Dík

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Re: Venom Hydra

Příspěvek od Quetak » 31.05.2012, 10:40 hod.

nemůžu to říct na 100%, ale podle mě je všechen dmg co dělá poison. I podle barvy (zelená) těch boltů to fluše.

Trhanec
Wraith
BattleTag:Trhanec#2317

Příspěvek od Trhanec » 31.05.2012, 11:18 hod.

A jak si došel vůbec k tomu, že by to mohl být fire? V popisku o fire nic nepíšou, je tam poison.

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 31.05.2012, 11:55 hod.

u skillu je napsany bolts fire as fire dmg u runy je napsáno pool of acid as poison

není tam psáno že to konvertuje i bolts of fire to poison no ale logicky jo, jen jsem se zeptal kdyby náhodou to tak nebylo :)

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 31.05.2012, 12:36 hod.

jelikoz se nevyskytujou immune monstra na elementy,neda se to poradne ozkouset,mozna pouziva oba elementy - flus je fire a bordel na zemi dmguje jako poison

Trhanec
Wraith

Příspěvek od Trhanec » 31.05.2012, 18:29 hod.

Já si myslim, že to je prostě poison celý. Ale s tou pasivkou to můžeš zkusit na stejných mobech a podle čísel mrknout jestli to dává větší dmg nebo ne. Ale myslím, že to bude stejný. Ta hydra základní je fire, ale potom je vždy podstatný co se píše u tý runy a ta může měnit celej skill, kort u hydry. Takže je třeba se řídit runovým popiskem né zkladním spellem.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 31.05.2012, 18:42 hod.

Taky si myslím, že je to Poison celý. Ale ten popis je takovej matoucí no...
Obrázek

Trhanec
Wraith

Příspěvek od Trhanec » 31.05.2012, 21:37 hod.

Nepříjde mi matoucí vůbec. Jako základ máš prostě klasickou hydru bez runy. To je ta s tím fire popiskem- klasická hydra. Potom dostáváš další runy jak se ti zvyšuje level stejně jako u každýho spellu a tím pádem se třeba i kompletně mění jeho vlastnosti a vůbec neplatí základní popisek skillu, ale tej samotnej runy. Tady u hydry je to kort jasný. Máš různý druhy hyder - Arcane, Lightning.... Každá ta hydra zastupuje živel a tím pádem je kompletně celá jako ten konkrétní živel. Píše se tam summon a poison breathing hydra..... Tady je to prostě jasný, jak se to myslí. S fire hydrou to nemá společnýho nic.

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 31.05.2012, 21:43 hod.

Právě že u některých skillů ten základní popisek platí i když máš skill runu viz třeba Blizzard - Frozen solid a mnoho, mnoho dalších...
Obrázek

Trhanec
Wraith

Příspěvek od Trhanec » 31.05.2012, 23:03 hod.

Ale tak to je přece jasný :D Já mluvil o hydře a o pár skillech kde runa mění komplet skill nebo komplet vlastnosti skillu kdy základní popisek neplatí. Tady u hydry je to obzvlášť ten případ, kdy základní skill bez runy má uplně jinej efekt.
Vždy se to dá ale vyčíst a je to jasný kdy se co a jak mění.

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 31.05.2012, 23:12 hod.

Tak já jsem taky přesvědčenej o tom, že Venom hydra dává jenom Poison damage, ale jeno prostě říkám, že to je nejasně napsaný :) .
Obrázek

Trhanec
Wraith

Příspěvek od Trhanec » 31.05.2012, 23:25 hod.

ALe není :D Základní skill - Summon a MULTI-HEADED hydra for 15 s blabla that attacks enemies with bolts of FIRE.
kdežto runa říká - summon a POISON breathing hydra that cause a pool of acid blabla...
Tady to jasně určuje to summon a pak to jakou hydru. Je z toho jasný, že jde o dva růžný v podstatě skilly. Ta runa definuje uplně jinej druh hydry, nic společnýho se základní, krom toho, že je to hydra. Pokud člověk zná význam run celkově a co maj dělat, tak je mu to jasný. To že fluše potom zelený srance ještě potvrzuje, že i ty bolty jsou poison. Ona dává dmg tak či tak poison, ale když stojí v tý kyselině-acid, tak to dává právě ten další dmg, ale i když hitne a enemák z kyseliny vyjde, tak to dává dmg jako hit prostě.

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 31.05.2012, 23:31 hod.

Trhanec píše:kdežto runa říká - summon a POISON breathing hydra that cause a pool of acid blabla...
Toho jsem si nevšiml vůbec :) . Ale dal bych ruku do ohně za to, že před patchem tam tohle napsaný nebylo :) .
Obrázek

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 01.06.2012, 01:07 hod.

Já si toho poison breathing taky nevšiml, orientoval jsem se tím acid poolem, asi jsem slepej, no ted jsou mrtvy servery tak to omrknu zitra.

Dobře tak jsem přesvědčen a tu ohnivou pasivku davat nebudu, díky!

bloodryane
Fallen Shaman

Příspěvek od bloodryane » 04.06.2012, 09:30 hod.

nevite jestly ma vliv na hydry i attack speed ?

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 04.06.2012, 09:32 hod.

bloodryane: Určitě má

Rimmsi
Quill Rat
BattleTag:Rimmsi#2243

Příspěvek od Rimmsi » 04.06.2012, 10:19 hod.

tak atack speed zveda tvuj damage a hydra se scaluje podle nej

kazdopadne crit chance ani crit dmg se na ni neuplatnuje

boboswariors
Quill Rat

Příspěvek od boboswariors » 04.06.2012, 18:29 hod.

no jo ale attack speed zveda tvuj dps jen z hlediska rychlosti utoku, pokud tvuj ias nema vliv na rychlost utoku hydry tak to je buřt asi :D

edit, nebo to prostě bere z toho tvyho dps a pak je to jasný no, asi to tak bude hm:D

bloodryane
Fallen Shaman

Příspěvek od bloodryane » 04.06.2012, 22:35 hod.

kua tak musim prekopar gear na atkspeed bo mam crit na gearu 20% na crit a 160% na bonus dmg critem :( aspon bude flusat rychleji :D

Odpovědět

Zpět na „Wizard“