Titul : -
Jméno : Electra
Build : Fendzon (Fend, Decoy, Penetrate,Critical Strike)
Level : 49
Aktuální pozice : Nightmare - A1
Pravidla : Untwinked, zákaz ESC, před dokončením BH (vyjma LK a hraběnky) neopakovat runy, vybíjet lokace do posledního monstra
I. Akt Normal
Počáteční P8 pižlačka v Blood Moor zpravidla vždy bývá na dlouhé lokte, ty expy za to ale rozhodně stojí. Vlastně nejen expy; dík zvýšenému drop ratu z monster jsem si z Den of Evil přinesl velkou hroudu harampádí, které jsem následně zpeněžil a za utržené zlato jsem se pokusil u Gheeda koupit nějaké hezké kopí. Štěstí mi přálo; hned na první pokus jsem z něj vydoloval poměrně pěkný kus (Obr.1)
V průběhu vybíjení Burial Grounds, Mausolea, Crypty a Stony Field jsem se stále zamýšlel nad otázkou, jakého zvolit pomocníka. Podstata prvního plánu tkvěla ve složení RW Edge pro zlodějku, čímž bych si značně usnadnil práci zejména při zabíjení malých a otravných monster, přičemž plánem B bylo najmutí kouzelníka z třetího aktu se specializací na ledovou magii. Po chvíli uvažování jsem dospěl k rozhodnutí vyzkoušet obě zvolené možnosti a tak jsem se po úspěšném osvobození Caina vydal do Black Marsch. Opět se na mě usmálo štěstí, waypoint se nacházel přímo u vstupu do věže.(Obr.2) Samotná hraběnka pak překvapila bohatým arzenálem tolik potřebných RAL run, které u sebe skrývala.(Obr.3) Přetransformuji je ve druhém aktu.
První problém, na nějž jsem narazil, se ukrýval v hlubinách kasáren. Black Rogues ve spojení s Death Clany byli ve větších skupinkách smrtonosnými protivníky, mnohdy nezbývalo, než se stáhnout do dveří a bojovat s každým zvlášť. (Obr.4) Pomalejší průběh hrou byl vykompenzován pocitem většího bezpečí, což je vzhledem k hardcorovému zaměření postavy rozhodně to podstatnější

Opakovaný gamble před návštěvou Catacomb vynesl dva nádherné kousky o nichž jsem netušil, že jsou v prvním aktu k sehnání. (Obr.5), (Obr.6). S takovým vybavením nebyla proto první z pětice bossů, Andariel, žádnou větší komplikací, bohužel, neobdařila mě žádným unikátem. První akt je úspěšně za mnou, nyní poušti vstříc!
Statistiky po dokončení aktu (Obr.7)