D3 na noťasu
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: JamieChris#2321
Re: D3 na noťasu
na plný detaily, textury, rozlišení ..?kojot píše:No tak ono taky záleží, co je to za procesor. Já občas hraju taky na noťasu a tam mám dvoujádro 2GHz a jede mi to tam v pohodě. A taky samozřejmě záleží na ostatních parametrech.
- Relic
- Burning Soul
- BattleTag: Relic#2877
- Kontaktovat uživatele:
Ludia ja mam acer aspire 6930g core duo2 2ghz 4gb ram Geforce 9600GT a hram to v celku v pohode single a 2 v parte v nativnom rozliseni 1366x768 high low off, 4 v parte je to uz hruza to sa uz neda ked je masaker....
Tak já mám Sony VAIO EB1M1E/ i3-330 / 4G paměť / HD5650 / 15,5" /W7H-64b, cca 2 roky starý a úplně v pohodě to zvládá při hře 4 hráčů na vyšší detaily. Takže si myslím že D3 má hodně nízké nároky.
- kojot
- Zhar the Mad
- BattleTag: TruE#2982
JamieChris: Tak samozřejmě že ne na plný detaily. Cos čekal? Mám tam rozlišení 1366x768, ostatní nastavený na medium.
-
kalusak222
- Quill Rat
- BattleTag: kalusak#2547
Mám takový dotaz mám http://www.alza.cz/acer-aspire-5542g-50 ... 180901.htm a D3 mi dělá problémy docela se mi to občas začne zasekávat ale nechápu proč normálně sem rozjel Crysis 2 a nedělalo mi to problém a D3 se mi seká trošku divné ne ?...Mohl by mi někdo říct v čem je u mě problém ? .
To bude to grafikou, ta je totiz nic moc..
-
kalusak222
- Quill Rat
- BattleTag: kalusak#2547
Taky sem si říkal že grafikou ale připadá mi Crysis náročnější jak D3 .
podpora pro mobilní grafiky je na hodně slabé úrovni, výkonově ale určitě stačí... koukni na drivery, pro AMD grafiky je nějaký hotfix který se zaměřuje na diablo
ten driver hotfix na mobilní grafiky by mě zajmal, hoď odkaz, já nic totiž nenašel:)