Elitní hráči D3 CZ/SK
tak pockat...vy jste fakt nevedeli,co znamena,kdyz se neco "nerfne" ?

-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Elitní hráči D3 CZ/SK
kazdy vedel, ze to je oslabenie, ale nikto, ze preco sa to tak vola.
Hru jsem prosel komplet uz pred nejaky casem. Takze to znamena ze sem dle tvoji definice elitni hrac ? Tomu se musim jen smat, protoze si myslim ze jsem celkem kobliha lol.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
akoze na normal?Kuzma píše:Hru jsem prosel komplet uz pred nejaky casem. Takze to znamena ze sem dle tvoji definice elitni hrac ? Tomu se musim jen smat, protoze si myslim ze jsem celkem kobliha lol.

akoze na inferno :-) diablo kill 2/6 2012
"Elitní kobliha" by nešlo?Kuzma píše:Hru jsem prosel komplet uz pred nejaky casem. Takze to znamena ze sem dle tvoji definice elitni hrac ? Tomu se musim jen smat, protoze si myslim ze jsem celkem kobliha lol.
Je nejaký spôsob ako sa na onen zoznam NEDOSTAŤ? Prosím prosím...
Elitni kobliha klidne , ale jen s naplni prosim.
Za největší "elitu" považuji hodně lidí a kvalitních hráčů v ČR, ale nikdo z těch "top" podle mých měřítek tu ještě nic nenapsal a vzhledem k jejich povaze ani nenapíše. Pokud hledáš kvalitní spoluhráče, se kterými můžeš sdílet zkušenosti, tak zajdi na Mumble a projeď si všechny roomky, představ se a pokecej s klukama. Myslím, že najdeš hodně dobrých hráčů, inspirace a rad. Druhý zdroj jsou speciální sekce tady na fóru, kde chodí dost "elitních" hráčů, za DHčka třeba Groso a další. Každý si pod elitou představuje něco jiného a hlavně každý za úspěch v D3 považuje něco jiného. Hráčů, kteří jedou akt II a výš na Inf je podle mě na webu tak 50%... A na slovo "elita" je alergický snad každý člověk, takže nebyl nejlepší nápad to takto prezentovat, jakkoli ta myšlenka může být dobrá. 

My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Osobne ted pouzivam zbran s dps 930 a celkove dps mam 102k, takze to vypada ze to asi hrajes odzadu. A hraju wizarda ofc.Pana_Ruplahlava píše:kurnik jak to děláte s těma DPS! Za wizza mám 45k DPS a vejš to nejde(zbraň teda jen 950...)
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Koukal jsem se a mám teda 49k dps, na magdu to stačí, ale dál ani prd... můj build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YgU!cbYZcc
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
To, že ti nestačí dps je hloupost, celej A2inf sem prosoloval s wizem se 17k dps (až na beliala), spíš bych řekl, že ti nestačej def staty, dps máš ažaž i na diabla.Pana_Ruplahlava píše:Koukal jsem se a mám teda 49k dps, na magdu to stačí, ale dál ani prd... můj build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YgU!cbYZcc
kopa prispevkov, ale ani jeden hrač nenapísal to čo bolo požadované v prvom prispevku... namiesto toho sa to tu pekne zaspamovalo, zaflejmovalo a podobne, takže nemyslím, že to tu ma eštte zmysel... ďalší smap toppic nie je treba... môžete si za všetko sami...
Lock
Lock
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...