Alfajk píše:dobra teda,mozna tim zaspamuju pul stranky kvuli velky quote,ale pouzijou tvoji sablonuFight píše:To je banální vyhnutí se mé první otázce, odpověď na tu tedy stále požaduji. Nicméně, proč bych i na tvou nezodpověděl:Alfajk píše:spis me rekni,co je v D3 lepsi,nez v D2
Herní mechanismy:
4. vetsi variabilita? are you f*ck kidding me ? vzdyt tady jsou z 10 "run" u jednotlivejch skillu pouzitelny tak 2 a z toho vetsina lidi nosi jen jednu jedinou - vsichni stejnou...skilly jsou tu naopak u vsech uplne stejny,to v D2 fakt nebylo,druid mohl jet na "promeny" a nebo bejt klidne kouzelnik...
-za to že ty to nevieš hrať s inými skillami je tvoj problem, na mojom wizardovi som otestoval asi 5 buildov (a to nebolo, že som zmenil 1 skill), WD asi 3-4 buildy a Barbar 2-3 buildy. Každý skill ma svoje využitie ale treba sa k tomu prisposobit a chce to zmenit styl hrania ale je jasne preco by sme nesli skilly ktore su OP a jednoducho top
9. lepsi spolecnici jsou dost diskutabilni,je treba v D2 chodil s tim magem,protoze mel i dobrej dmg...v D3 nema dobrej dmg zadnej a beres je jen z duvodu CC/buffu (viz cislo 6)
-neviem ci 5k dps u kuzelničky je "žádnej dmg", sama si vyndava terror spawny u Iskatuho na Inferne
Atmosféra:
1. lepsi grafika? ano je lepsi,ale oproti cemu? oproti D2 ? no to by jeste tak chybelo,aby 10 let stara hra mela lepsi grafiku...ale jinak "lepsi grafika" na rok 2012 urcite neni,je tezce purmerna
-nehovoril si niečo o tom, že to nie je vždy o grafike??? protirečíš si
7. rozhovory me jsou ukradeny,diablo 3 nehraju kvuli pribehu nebo hluboky myslence...
-hmmm zaujimavé, čo keby si si ten pribeh ešte raz pozorne prešiel, prečítal journali, vypočul rozhovory, tak isto si môžeš prečítať všetky knihy Diablo, mozno byt ta to zabavilo viacej
8. na me az moc barevny,vubec to nema atmosferu D2
-na atmosferu mas secret lvl
diablo vs rock
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Re: diablo vs rock
Tak o grafice to fakt není. Super nadupany hry hrou max orgie pro oči ale je to nuda. Mě se osobně libí nejvíce grafika Warcraft 2
. Nechápu pořád srovnávání 10 let starých her to je fakt blbost.
Rovnou tu srovnávejte Warcraft 1 ted skoro nehratelný dříve u toho seděl člověk od rána do noci to samé Duna2 kolik stovek hodin jsem se toho nahrál a teď už to je skoro pro člověka nehratelný. Diablo 1 v té době pro mě s kámošem orgie žhavení na Win 95 a momentálně je to hra pro nostalgiky.
A tak to jde dále SC:BW dříve nahraných tisíce hodin ted to zapnu a divím se jak jsem to mohl hrát už mě to nejde a naproti SC2 plno nedostatku v ovládání.
Srovnávat Diablo 2 z roku 2000 a Diablo 3 z roku 2012 je fakt totální hovadina.
Taky jsem za D3 vyhodil prachy taky mě to totálně štve že je to pro mě nehratelná blbost ale tak to už nikoho nezajímá. Někoho to baví pač chce přijít klikat honit se za Itemy nic neřešit. Proste z toho blizzard udělal arkadu. Není rok 2000 kde byli pár RPG.
Pokud chce chce te hrát RPG tak to nehledejte u Diabla 3 ale sáhněte po něčem jiném třeba brzo vyjde Guild Wars 2 (za darmo nic se mesíčně neplatí RPG každým coulem tak nic nemusíte řešit a D3 proste nehrajte a je to.)

Rovnou tu srovnávejte Warcraft 1 ted skoro nehratelný dříve u toho seděl člověk od rána do noci to samé Duna2 kolik stovek hodin jsem se toho nahrál a teď už to je skoro pro člověka nehratelný. Diablo 1 v té době pro mě s kámošem orgie žhavení na Win 95 a momentálně je to hra pro nostalgiky.
A tak to jde dále SC:BW dříve nahraných tisíce hodin ted to zapnu a divím se jak jsem to mohl hrát už mě to nejde a naproti SC2 plno nedostatku v ovládání.
Srovnávat Diablo 2 z roku 2000 a Diablo 3 z roku 2012 je fakt totální hovadina.
Taky jsem za D3 vyhodil prachy taky mě to totálně štve že je to pro mě nehratelná blbost ale tak to už nikoho nezajímá. Někoho to baví pač chce přijít klikat honit se za Itemy nic neřešit. Proste z toho blizzard udělal arkadu. Není rok 2000 kde byli pár RPG.
Pokud chce chce te hrát RPG tak to nehledejte u Diabla 3 ale sáhněte po něčem jiném třeba brzo vyjde Guild Wars 2 (za darmo nic se mesíčně neplatí RPG každým coulem tak nic nemusíte řešit a D3 proste nehrajte a je to.)
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
sgtmajfoley: Spíš na BAREVNOST má Pony Level 
D3 není oproti D2 teda vůlbec barevné.. Barevné mi spíše přišlo D2
)

D3 není oproti D2 teda vůlbec barevné.. Barevné mi spíše přišlo D2

nejdriv se nauc porozumet textu a potom kritizuj,"vypichnout" 2 slova z odstavce umi kazdejsgtmajfoley píše: -za to že ty to nevieš hrať s inými skillami je tvoj problem, na mojom wizardovi som otestoval asi 5 buildov (a to nebolo, že som zmenil 1 skill), WD asi 3-4 buildy a Barbar 2-3 buildy. Každý skill ma svoje využitie ale treba sa k tomu prisposobit a chce to zmenit styl hrania ale je jasne preco by sme nesli skilly ktore su OP a jednoducho top
-neviem ci 5k dps u kuzelničky je "žádnej dmg", sama si vyndava terror spawny u Iskatuho na Inferne
-nehovoril si niečo o tom, že to nie je vždy o grafike??? protirečíš si
-hmmm zaujimavé, čo keby si si ten pribeh ešte raz pozorne prešiel, prečítal journali, vypočul rozhovory, tak isto si môžeš prečítať všetky knihy Diablo, mozno byt ta to zabavilo viacej
-na atmosferu mas secret lvl
asi budu potrebovat vysvetlit tvoji souvislost mezi "neni to o grafice" a "grafika by na dnesni dobu mohla bejt lepsi"
pribeh jsem cetl behem prvniho dohrani,uz v pulce hry jsem vedel,jak to zkonci,to byl fakt pribeh no1
a pony level je kapitola sama pro sebe,mam rad kdyz si vyvojari delaj srandu z vlastni hry...jeste tam mohli dat tak kvalitni loot jako byl v D2 cow lvlu a byl bych spokojenej uplne

Nechci tady z toho vytvářet romány, takže se nebudu znovu ke každému bodu vyjadřovat zvlášť, tedy jen pár obecných poznámek.Alfajk píše: dobra teda,mozna tim zaspamuju pul stranky kvuli velky quote,ale pouzijou tvoji sablonu
(...)
Hodně bodů jsem já označil jako subjektivní, ty třeba jako nehodnotitelné. Tady fakt nic nevyřešíme, jde asi o otázku osobního vkusu.
Často je ten rozdíl prostě tím desetiletým odstupem. Na druhou stranu, proč minulost omlouvat tím, že to byla minulost? Prvorepubliková auta byla v určitém smyslu objektivně horší, než dnešní. Dungeon Master má skvělý systém, ale prostě už málokoho chytne tak, jako např. moderní díly Elder Scrolls série. A triky v Transformerech jsou fakt o dost méně k smíchu, než v původním Souboji titánů. Je fakt, že jsem sice nostalgik, co se např. vzpomínek na pixel-artové vizuální klenoty týče (Kyrandia, Dune II), nicméně u hry, jakou je Diablo, mi fakt prostě sedí spíš styl detailnější, efektnější a živější. Už jen třeba proto, že mnohé lokace musíme procházet hodněkrát, tak to potom zdaleka tak nenudí, jako jednotvárné Diablo 2.
Abych uvedl příklad, tak ve vodárenských systémech v 2. aktu jsem se často přistihl nad myšlenkou, k čemu tam asi jsou všechny ty kyblíky, zábradlí, mříže apod., představil jsem si, jak tam lidi chodí něco opravovat, jak si tam ukládají bedny apod. Nebo v 1. aktu, hned Old Tristram Road - všechny ty seschlé stromy, ladění do modré, rozpraskaná země apod. Grafici moc dobře věděli, jak to ladit, aby to vytvářelo různé emoce.
Když si vezmu D2? První akt byl fajn, ale co si budem povídat, člověk pořád běžel kolem zídky, která připomínala skotské pastevectví ovcí, po stále stejné textuře trávy (lokace Dark Wood měla jen víc stromů). Akt 2. zase všude stejná poušť. Vrcholem však byl 3. akt. Naprosto nekonečná a nezáživná džungle mě místy přímo až fyzicky vysilovala. Dračí Doupě taky hraju, ale to je něco jiného.
Prostředí je sice v základech podobné D2, ale sakra promakanější. Navíc, takřka každá (nejen) fantasy hra se musí vměstnat do reálných podnebných pásů a těch není zas tak moc. Že nesleduješ příběh a rozhovory, to je už tvůj problém, pro mne to je u hry důležité.
No, ale teď k tomu, co asi je pro tebe důležitější, tj. herním mechanismům. Ohledně lahviček... Že se stalo legendárním je fakt, jestli to však bylo nějakou důmyslností systému, o tom dost pochybuji... Chápeš, Rebecca Black je v určitém slova smyslu taky "legendární". Ale prostě, v D2 jsem nacpal inventář lahvičkami, stoupl si před bosse, bušil a chlastal. Nuda k uzoufání. Tady se modlím, aby se mi už objevil orb, abych stihl doběhnout k fontánce, musím taktizovat i v prostoru, být v pohybu... A nebojuju s otevřeným inventářem.
Navíc mi nešlo jen o lahvičky, ale i o to, že už nepoužívají všichni manu. I v tom Dungeon Masteru schopnosti bojovníků braly staminu a v D2 byla např. mana u barbara na hlavu postavenou věcí. Takhle to dává postavám zas mnohem víc jedinečnosti.
Ohledně farmení. No, přiznám se, že jsem teprve v Nightmaru (začal jsem hrát minulý týden a navíc u toho nesedím od rána do večera). Dropy z bossů mi ale nepřijdou o tolik horší, než v D2. Z Diabla mi padly, tuším, čtyři žluté věci, z toho jedna dost dobrá čapka. Gear (a tudíž staty) nemám, řekl bych, na svou úroveň špatný, a to jsem do AH nemusel (a taky nechtěl) ani páchnout.
Ohledně variability run. V D2 taky drtivě převládali frenzy, concetration a berserk barbaři. Některé buildy jsou prostě silnější, tak se víc hrajou, tomu se vyhnout nedá. Pořád si myslím, že se ale dá už teď sestrojit víc hratelných D3 buildů, než v D2. Rozdíl mezi sorckou a wizardkou vidím už teď a vyhrává rozhodně wizardka.
A ještě jeden detail, co jsem zapomněl zmínit: konečně je pryč únava z běhu. Byla v D2 totálně na nic a akorát člověka naštvávala.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Najprv sa nauč argumentovať a potom sa môžme baviťAlfajk píše: nejdriv se nauc porozumet textu a potom kritizuj,"vypichnout" 2 slova z odstavce umi kazdej
asi budu potrebovat vysvetlit tvoji souvislost mezi "neni to o grafice" a "grafika by na dnesni dobu mohla bejt lepsi"
pribeh jsem cetl behem prvniho dohrani,uz v pulce hry jsem vedel,jak to zkonci,to byl fakt pribeh no1
a pony level je kapitola sama pro sebe,mam rad kdyz si vyvojari delaj srandu z vlastni hry...jeste tam mohli dat tak kvalitni loot jako byl v D2 cow lvlu a byl bych spokojenej uplne

v podstate souhlas,jen jednou zminis ze se neda urcity veci srovnavat a vzapeti je tam znovu "zvyraznis"(treba vzhled prostredi,nemyslim tim "typ")Fight píše:...

jo dzungle v D2 to bylo neco...sam tam mam 3 postavy zaparkovany,protoze me to tam proste nebavilo takovym zpusobem,ze jsme se pres to neprokousal...
mana u barbara nebyl zase takovej problem...ale ted je hold v mode,aby kazdej vlastni charakter,mel vlastni "energii" pro utoky (rage,mana,arcane power) i v jinejch hrach (viz wow a hlavni zmena u huntera a podobne)
v obtiznosti nightmare jeste nemuzes moc soudit,diablo 3 mas "prokouknuty" tak nekde kolem 3A inferno
...unavu v D2 jsem resil tema bilejma lahvickama

Nechtěl jsem si protiřečit, jen říct to, že sice na jednu stranu rozumím, že rok 2000 byl jiný rok a D2 odpovídalo audiovizuálně tehdejší době, že ale na druhou stranu zrovna u diablovské série pro mě to audiovizuálno hraje důležitou roli.
Ale jinak jsme se asi dostali na nějaký bod shody (navíc přirozeně od hry každý očekává něco trochu jiného), takže fajn, můžem to uzavřít.
A víc skutečně posoudím, až dojdu ve hře dál.
Ale jinak jsme se asi dostali na nějaký bod shody (navíc přirozeně od hry každý očekává něco trochu jiného), takže fajn, můžem to uzavřít.

ne diky,nechci,s nekym tvoji urovne me to za to fakt nestoji,dam prednost civilizovanejm a inteligentnim,viz Fightsgtmajfoley píše: Najprv sa nauč argumentovať a potom sa môžme baviť
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Still-Alive : Ahoj, nechodím 

- sgtmajfoley
- Doom Knight
Niekto ako ty, čo v každom príspevku nadáva na tuto hru a pritom ako hovoríš ju hraješ, nie je kompletne zdravý alebo sa snaží iba trollovať. Nechápem naozaj o čo ti ide. Čítaš po sebe čo postneš???Alfajk píše:ne diky,nechci,s nekym tvoji urovne me to za to fakt nestoji,dam prednost civilizovanejm a inteligentnim,viz Fightsgtmajfoley píše: Najprv sa nauč argumentovať a potom sa môžme baviť

WTS rock 1000 Kč 

still alive Nechcel som sa uz k tvojej osobe vyjadrovat lebo si pre mna nula a to cim ty nazyvas kazdeho kto ma na D3 negativny nazor- cize idiot.
konkretne naivny idiot. Ale zmienil si sa tu o mojej inteligencii
Toto proste zboznujem,vobec ma nepoznas ale budes tu spominat moju inteligenciu . Sem na diablofanboys.cz chodi denne 100 ludi co ma o tebe nazor ze tvoja inteligencia je nizka asi ako fallen bez hlavy ale nevidel som ze by tu niekto o tom pisal,slusnost kaze pomlcat.Ja neviem aku inteligenciu moze mat taky internetovy ,,smejd,, ako ty co tu len kazdeho uraza ? A co sa tyka tych D3 zrazov alebo co si spominal len aby si nebol prekvapeny a raz na nejakom nestretol jedneho z tych ludi ktorych tu urazas a nedostal tam na cunu lebo ako ,,internetovy hrdina,, mi tu pripadas ty. Viem ze jedinci ako ty su v reale neskodny. Par som ich uz v reale prefackal..a to som clovek nekonfliktny a mierumilovny. Mne je smiesne to ze si tu na fore nalepeny 24 hod v kuse a spamujes ako o zivot coz mi na dospeleho cloveka co pracuje moc nesedi.leda by si fakt pracoval v Activision/Blizzarde co by vysvetlovalo to tvoje fanaticke obhajovanie takeho nepodarku a nedostojneho epic failu akym D3 je. D2 bol klenot,uz hned po vydani ho vacsina ludi milovala a nemala k nemu vyhrady.
Fakt tipujem tvoj vek ze mas 13- max 17 . Argumentacia typu ked sa ti ta hra nepaci tak ju nehraj je totiz ukazkova argumentacia 13 rocneho zasrana co nechape ze ludia co tu D3 kritizuju si ho kupili za drahe peniaze a preto maju pravo sa ozvat ak za svoje peniaze nedostali to co ocakavali.
P.S : Ak ta smiem poprosit ak je to mozne tvoje zname sovinisticke kecy o blbych slovakoch si odpusti,aj ked potesilo by ma keby si ani nereagoval a mohli by sme tak tuto debatu konecne uzavriet
konkretne naivny idiot. Ale zmienil si sa tu o mojej inteligencii

Fakt tipujem tvoj vek ze mas 13- max 17 . Argumentacia typu ked sa ti ta hra nepaci tak ju nehraj je totiz ukazkova argumentacia 13 rocneho zasrana co nechape ze ludia co tu D3 kritizuju si ho kupili za drahe peniaze a preto maju pravo sa ozvat ak za svoje peniaze nedostali to co ocakavali.
P.S : Ak ta smiem poprosit ak je to mozne tvoje zname sovinisticke kecy o blbych slovakoch si odpusti,aj ked potesilo by ma keby si ani nereagoval a mohli by sme tak tuto debatu konecne uzavriet

Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
Možná to tu zaznělo a já to minul... ale co lidi teda čekali ? Ale přesně ... odpověď "něco lepšího" je tak trochu trollovská...
Ohledně srovnávání grafiky.. v roce 2000 určitě všichni tady slintali blahem and rozlišením 640x480 přestože prakticky všechny hry v té době už podporovaly 1024x768..
V té době se hrálo ještě na X x Y x C ... většina grafik mezi lidma měla příliš málo VRAM, takže spousta jich zvládala jen 1024x768 v 16 nebo v lepším případě 256 barvách....
Xkryspin: Za sebe můžu říct, že sem dostal přesně to co jsem čekal / v co jsem doufal / na co sem se těšil a co jsem si zaplatil....a to super akční, graficky uspokojující rubačku kde je pořád co dělat...důstojnýho nástupce námi všemi milovaného a nezapomenutelného Diabla1/2...ať si říká kdo chce co chce, tuhle hru miluju 

-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Red eagle: Pomerne zajimavy hate, o tom zadna, ale co me spise zaujalo :
Pises, ze lidi si koupili D3 za svy penize a z toho maji pravo tu hru tady kritizovat. Dle myho nemas pravdu, mas si stezovat na oficialnim foru pro D3, ne zde. Tam je malinka sance, ze se i nekdo ozve, popr. neco zmeni /opravdu ta sance je miniaturni/.
Tim, ze budes na hru kydat lejna tady, tim nic nezmenis, jen se zde budeme hadat a pak moderatorum dojde trpelivost a zamknou to tu.
Tot vse. Diky za pozornost
)
Pises, ze lidi si koupili D3 za svy penize a z toho maji pravo tu hru tady kritizovat. Dle myho nemas pravdu, mas si stezovat na oficialnim foru pro D3, ne zde. Tam je malinka sance, ze se i nekdo ozve, popr. neco zmeni /opravdu ta sance je miniaturni/.
Tim, ze budes na hru kydat lejna tady, tim nic nezmenis, jen se zde budeme hadat a pak moderatorum dojde trpelivost a zamknou to tu.
Tot vse. Diky za pozornost

Však to byla doba takových vizuálních pecek, jako Sacrifice nebo Unreal, čili Diablo 2 skutečně nebylo vizuálně až takové terno. Akorát mramorové UI a celkově studené barvy zkrátka vyvolaly chrámovou/záhrobní atmosféru a ta zřejmě dnes mnoha lidem chybí. Já naopak vítám větší barevnou škálu, protože dokáže vyvolat větší řadu různých dojmů a dokáže lépe diferencovat prostředí.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
kulisekcz píše:Red eagle: Pomerne zajimavy hate, o tom zadna, ale co me spise zaujalo :
Tot vse. Diky za pozornost)
Pokial napíše niekto normálny slušný post, kde zdorazni svoje nápady a automaticky poskytne aké su klady a zápory. Tak si myslim, ze je vacsia sanca to presadit. Osobne som hrával dlhé roky MMORPG PotBS dokonca som bol promotér tejto hry a robil som reklamu kde sa dalo, komunikoval priamo s developermi a do hry dali po dlhsom case 2 veci ktore som navrhoval. Takze dá sa to podla mna aj tu. V prvom rade treba poslat viacej nápadov v jednom poste, uprava musi byt na mieste, vsetko podrobne napísane. Ale co pozerám, tak D3 forum je preplnene súper nápadmi a názormi ako "RMAH je fail, idem minut 250eur v rmah, blizzard je neschopna firma, uz je tych failov na mna moc atd...", tak bude chvilku trvat, kým nájdu také posty o akých písem.