Balor Build - (INF ACT III FARMA)

Odpovědět
balor
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Balor Build - (INF ACT III FARMA)

Příspěvek od balor » 19.06.2012, 23:59 hod.

Tento build používám na farmení v Actu III - moby zabíjím jak mouchy a elitky jdou také v pohodě

Kód: Vybrat vše

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aiOlRS!YXf!YZYZbZ
Aby byl build efektivní a hraní na INF ACT III hratelné v pohodě - je třeba :

1) Alespoň 25k HP (ideálně 30k)
2) Rezisty stačí ty z inteligence - ale více je lépe (né na úkor DMG či ASPD)
3) Attack Speed 1,5 ATT/SEC (více = lépe) zase né moc na úkor DMG
4) Alespoň 20% critical chance
5) Alespoň 100% Critical Damage - více=lépe
6) Boty 10% Movement speed
7) Inteligence 1500+
8) Life regenerate 800+ ideálně přes 1k+ - nemusíte furt chlastat potiony a reflect damage vás nezabije (teda ano ale za dlouho)
9) Společník scoudriel s kuší rychlou co zpomaluje či zastavuje (jedno jaký dmg) - ostatní k tomu a idelálně + magic find a skilly na zpomalování a blind
10) Weapon 1100+ 2Hand s criticalem DMG 50%+ a ATTACKPERSECOND 1 a více (ne ty kladiva) (jak nemá zbraň pro socku pro tenhle build +50 a více (ideálně 80-90%+) critical DMG tak ji ani nekupujte

Glass Cannon - dobře zvýší DMG
Astral Presence - více AP a rychle doplnuje
Galvanizing Ward - doplnuje HP a prodluzuje EA

Energy Armor - klasika runa force armor - pozor ale musíte mít 25k ideálně 30k HP aby to bylo efektivní !

Blizzard Frozen solid a Venom hydra snad nemusím rozebírat

Magic Missile + Attuenment - doplňuje manu a dá se krásně kitovat elitky

Magic weapon + force weapon - brutálně zdvihne DMG !

Moby vraždím disintegratem . když je jich hora tak hydru a blizzard - většinou stačí DI
Chaos nexus asi nejlepší prostě pálíte kam chcete a vraždí to všechno okolo. Dobrý je také při větší skupině s šamanem dát hydru k němu a v klidku si pozabíjet moby - to samý střílející - hydra a jenom je obíhám dokola :-)

Elitky :

Taky žádný terno stačí zdrhat a za ssebou blizzard a hydru (Venom) + kitovat magic missile - doplní se Arcane power a pak zase blizz ....
U pomalejších stačí obíhat a blizz+hydra.
Pokud máte extra fast a nestíháte zdrhat - chcípáte (málokdy) tak pod sebe hydra+blizz - zastavit se a nuke DI - ubere půl HP - chcípnete, ale pak je doděláte snadno

Boss - záleží na tom jaký - někdy to jde když někoho protahujete tak třeba butchera s archonem a teleport - to pak zkape někdy do 10sec někdy půl minuty (dá se tak slušně a rychle vydělat když taháte lidi za prachy) Na normální farmení a hraní je jinak archon nepoužitelněj

Pak postnu eqip - DPS mám 68500 Crit Chance 20%, 152% Critic DMG a 32k HP - weapon 2H 1233DPS +60%critical DMG

Kritice se nebráním a klidně se ptejte jak je libo ;)
Wizard: lvl.60, DPS-65k, 20/140% Crit.chance/DMG, HP-32k (ACT III farming)
Machine: Core i5 2500k@5GHz, GTX580, 8GB RAM, All watercool

AlterEgo
Burning Soul

Re: Balor Build - (INF ACT III FARMA)

Příspěvek od AlterEgo » 20.06.2012, 06:19 hod.

Jak resis jailer, nebo vortex moby napriklad s kombem fast, nebo teleporter?
Pises vseobecne act3 farma, tak pocitam, ze farmis kdekoliv v act3, tak mi rekni jak zvladas jazykovce (myslim soul lasher nebo tak nejak se jmenuje ten mob).

balor
Quill Rat

Příspěvek od balor » 20.06.2012, 09:26 hod.

Kombinace Jailer + fast je smrtelná to je pravda, ale dá se to utavit když už tak na 1smrt max dvě. Teleportery jsou v pohodě, protože když jim neutíkáš moc daleko tak to skoro nepoužívají - to platí i o tom přitahování atp. Ten vortex si ted nevybavuju co přesně je. Samozřejmě se někdy najde kombinace kdy si přehodím na teleport abych to umlátil, ale to málokdy. Jinak ty svině s jazykem elitky absolutně nedávám jsou to podle mě nejtěžší moby a elitky ve hře vůbec a přijdou mi trochu OP - to když vidím tak se mi akorát zdvihá tlak :-) Na to snad teleport ale i to je marný s těmito si opravdu nevím rady jak je rozumě zabít !

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 20.06.2012, 09:43 hod.

Galvanizing Ward je podle mě jedna z nejzbytečnějších pasivek...prodložení armoru z 2min na 4 je k ničemu a life per sec naženeš na jednom itemu. Zkus se podívat, jsou tam určitě lepší pasivky než tahle. Koukám, že používáš disintegrate a missilku tak co třeba ta co spomaluje cíle zasažený arcanem o 30% - ikdyž na spomalení máš blizz. Popř. Blur - 20% redukce melee dmge.

Jinak Disintegrate s Chaos nexus gogogo, taky jedu tehle spell a neměnil bych :)

balor
Quill Rat

Příspěvek od balor » 20.06.2012, 10:37 hod.

Hmm o tom galvanizing ward výměna to stojí za zamyšlení večer to zkusím jedu na týhle pasivce už ani nevím od kdy. Jinak ta potvora s tím jazykem je soul ripper a dneska ji dobře zredukovali takže už nebude takový problém ji sundat

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 21.06.2012, 14:40 hod.

Neak som nepochopil build kde je vymenovanych 7 skillov
Energy Armor + Blizzard + hydra + Magic Missile + Magic weapon + disintegratem
+
archonem a teleport

balor
Quill Rat

Příspěvek od balor » 21.06.2012, 16:18 hod.

Archona a port mám přepnuté jen na bosse to jsem tam psal

celestian
Quill Rat

Příspěvek od celestian » 21.06.2012, 16:48 hod.

Prijde mi skoda nemit Cold blooded, kdyz vyuzivam Blizzard. A zkus kombo Achron + Critical mass (treba misto Disintegrate). Ve 3.aktu, kde jsou hordy monster neni problem jet nonstop v Achronovi.

Odpovědět

Zpět na „Wizard“