Otázky a Odpovědi

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Kadlos
Quill Rat
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected

Re: Dotazy ohladom D3

Příspěvek od Kadlos » 02.07.2012, 18:12 hod.

Moc děkuju a k buildu nějaká advice?

aidenford
Quill Rat

Změna kontrolní otázky

Příspěvek od aidenford » 03.07.2012, 00:18 hod.

Zdravím. Jelikož můj dotaz zmizel tak se ptám ještě jednou. Neví někdo jak se dá na acountu na battlenetu změnit kontrolní otázka?
Dík za každé info.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag: Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 03.07.2012, 07:18 hod.

Kadlos píše:díky za předchozí radu.
Mám jedno dilema: mám barba lvl 60 inferno 2akt a řeším teď vitalitu vs rezist???
S War cry runa invigorate mam 96K HP k tomu pasiv Inspiring Presence mi cini 1600 HP pasiv regen k tomu 560 LOH a 2.7% LS (13500DPS)
Dale pouzivam psiv Tough as Nails a Nerves of Steel
aktiv:
Frenzy Maniac, Leap Iron Impact, Ignore Pain Ignorance is Bliss, Revenge Provocation, Furious Charge Dreadnaugh, War CryInvigorate
Armor 9500

snažím se tankovat 2 DH ale v polovině 2aktu už mám značné problémy, můžete mi poradit jestli mám oželet hp a dps pro víc rezistů (mám cca 100 od každého) a něco změnit nebo pořád navyšovat hp a dps? (na AH už toho moc lepšiho neni co mam) děkuju za případnou odpověď
Včera jsme dojel AII a v podstatě s takovou rezervou, že ho teď v klidu plánuji farmit. Jukni na mé staty (níže odkaz na topic) pro představu s čím jsem to dal. S tvými HP a Armorem Ti musí stači pořešit trochu rezisty a musíš být nesmrtelný >:D

Tady mám kdyžtak staty se kterýma jsem to dal na pohodu.
viewtopic.php?f=106&p=147310#p147310
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 03.07.2012, 07:44 hod.

Dotaz na ukončení hry.. Když ve hře zvolím ukončení hry, tak se začne odpočítávat 10s, ale zároveň mi dovolí to odkliknout okamžitě.. uniká mi tak smysl toho odpočtu. Nevíte někdo k čemu ten odpočet tedy je?

kojot
Zhar the Mad
BattleTag: TruE#2982

Příspěvek od kojot » 03.07.2012, 08:10 hod.

Ikdyž to odklikneš, tak tvoje postava ve hře těch 10s zůstane, takže může umřít. Když to neodklikneš, tak aspoň vidíš jestli se k tobě něco blíží apod., takže můžeš zakročit. Nejsem si tím úplně jistej, ale myslím že takhle to funguje.
Obrázek

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 03.07.2012, 08:13 hod.

ok, to dává smysl. díky

Bur
Wraith
BattleTag: Hambi#2904

Aukce

Příspěvek od Bur » 03.07.2012, 20:33 hod.

Ahoj,nevite co je tedka s aukci,když se lognu vypada to ze je vypnuta,jen se ptam jest-li není problém jen u mě.
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag: StillAlive#2220

Re: Aukce

Příspěvek od Still-Alive » 03.07.2012, 20:52 hod.

Logicky není problem jen u tebe :)

Patho
Gorebelly
BattleTag: Patho#2188

Příspěvek od Patho » 04.07.2012, 18:32 hod.

Ahojte,
Prosím Vás, kedy a čo to znamená a aké je to nebezpečenstvo keď sa nepriateľ premení na "prasa" ? :)
...ešte by som chcel vedieť ako zapnem nad hráčov s ktorými hrám alebo nad nepriateľa počet/množstvo životov?? videl som to zapnuté na Vášom streame,takým malým žltým to bolo :)
PS: neukameňujte ma :arrow: a vopred veľmi ďakujem za akúkoľvek pomoc :wave:

Smelina
Wraith
BattleTag: Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

Dotazy ohladom D3

Příspěvek od Smelina » 04.07.2012, 18:42 hod.

hp bar zapneš písmenem v. To prase dělá jeden ze skillu WD a když je z nej prase tak ti po tu dobu nemůže nakládat.

messer19
Quill Rat

Příspěvek od messer19 » 04.07.2012, 21:23 hod.

Smelina píše:hp bar zapneš písmenem v. To prase dělá jeden ze skillu WD a když je z nej prase tak ti po tu dobu nemůže nakládat.
A myslim, ze navyse dostava o 20% vacsi dmg. Ale aj tak sa mi viac paci moja Enchantress, ktora mobov meni na sliepky :D

ranzer
Quill Rat

Příspěvek od ranzer » 06.07.2012, 03:44 hod.

Printscreeny udelane primo ve hre se ukladaji do Users\nick\Documents\Diablo III\, pokud pouzivas externi program, tak to nemusi fungovat korektne.

Za kolik si myslite, ze se bude v RMAH prodavat 1 mil goldu, az to spusti?

peles
Quill Rat

Příspěvek od peles » 06.07.2012, 09:55 hod.

Ahoj , chci jeslti muzu mit diablo nainstalovany jak na stolnim pocitaci tak i na notasu a na obou bych jen s jednim uctem nebo to Blizz to ma nejak vyreseny aby to neslo??

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 06.07.2012, 10:37 hod.

Můžeš hrát z x počítačů a x míst. Jen ne zároveň. Tedy pokud bys chtěl s někým sdílet hru, tak se musíte dohadovat, kdy kdo bude hrát. Když ty bys hrál a třeba byl před poslední ránou do Diablo a tvůj kamarád se pokusil ve stejnou dobu připojit, tak ho to připojí, ale tebe odpojí a zemřeš.

MichaelCZ
Wraith
BattleTag: MichaelCZ#2941

Příspěvek od MichaelCZ » 07.07.2012, 06:44 hod.

Ahojky, tak jsme usoudil, že v jednotlivci se dál už nehnu.. Pravě sem umřel na HC na 48 levelu a momentálně se mi do toho znova nechce, tak jsem oprášil čaroděje na 60 lvl který je kouslej v infernu v 2 aktu a umírá rychleji než stíhá vydělat na opravu..  Takže hledám aktivní silné kamarády, s kterejma bych se posunul dál a měl šanci najit nějakou pořádnou zbraň abych mohl hrát zas i sólo a ne se točit furt na místě..

Pokud tu jsou hráči, co už inferno dojeli a prochází ho znovu, jen pro farmění, tak se prosím ozvěte do hry.

Těším se na společnou hru..

Michal

MichaelCZ#2941
HC - Wizard, Witch Doctor 70/200+, SC - Wizard 70/100+
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 07.07.2012, 12:31 hod.

prosím jak je zkratka na fps v diablu,aby se mi ukázalo vlevo nahoře u monitoru.Za boha si teďka na to nemohu zpomenout.

Předem děkuji
Obrázek

Mikro
Quill Rat
BattleTag: Mikro#1307
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikro » 07.07.2012, 13:44 hod.

FPS indikator je pod ctrl+R defaultně, nicméně už delší dobu ukazuje stále hodnotu 0... blizz o tom ví
Obrázek

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 07.07.2012, 14:06 hod.

Mikro píše:FPS indikator je pod ctrl+R defaultně, nicméně už delší dobu ukazuje stále hodnotu 0... blizz o tom ví
Ok.děkuji za info
Obrázek

gulisek
Fallen Shaman

Příspěvek od gulisek » 07.07.2012, 19:08 hod.

ahoj mam takovej dotaz jde někde v aukci zjistit nebo spíš ukázat jestli je ten daný item který chci lepší než ten co mam nebo tam taková funkce neni?:) protože to by bylo docela hezké už několikrát se mi stalo že jsem si myslel že to co kupuji bude lepší a nebylo :D dík za odpovědi

kojot
Zhar the Mad
BattleTag: TruE#2982

Příspěvek od kojot » 07.07.2012, 19:30 hod.

Tak když na ten item ukážeš, tak se ti ukážou jeho staty a zároveň se ti zobrazí item, který máš na příslušném slotu. Není zas tak náročný si to porovnat. Mě se teda nikdy nestalo, že bych koupil něo, co by bylo horší, než mám momentálně na sobě.
Nicméně blizz chystá něco, co bude fungovat podobně jako máš to porovnávání ve hře, když ukážeš na nějaký item. Kdy to bude, to netuším...
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“