Zvláštní předměty
Zvláštní předměty
Ahoj, Mám v truhle nějaké pádlo (tvářící se jako meč) a svitek, je někde seznam těchto zvláštních předmětů a k čemu jsou?
- mafian89
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: mafian89#2328
Re: Zvláštní předměty
Pádlo mám taky, pak ještě Rakanishu blade. Jsou to normální zbraně (s Rakanishu blade je achiev). Jinak to budou jen "easter" eggy.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag: Peckoslav#2167
Já jsem našel v Tristramu na normalu taky Griswold´s Edge (nebo tak nějak se to jmenovalo) - poměrně slušný modrý meč s popiskem, ještě ho myslím někde mám.. 
-
Alfajk
- Zhar the Mad
- BattleTag: Alfajk#2436
potom je jeste ve hre "wirtova skutecna noha" nebo tak nejak...pada v dungu cestou na cemetary
Wirtova noha mi dropla z Bishibosh's Remains v Den of Fallen. Další "unikátní" modrou zbraní je The Clipper, který padá z unikáta v Desolate Sands.
Dnes mi padlo legendární Hamburger
nazev : the Horadric Hamburger
omlouvam se za OT co je easter egg to je nejaka lokace?
Achievements: 7400 (92%)
To jsou jen takové legrácky ve hrách, které ti k ničemu většinou nejsou...DeathHero píše:omlouvam se za OT co je easter egg to je nejaka lokace?
easter egg je urcity vtipek ve hrach a programech vseobecne. proste nejaka srandicka co vyvojari zamontuji do hry
- pan_Smrtka
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
Dneska jsem zahlédl dva zajímavé předměty. Procházím si takhle 3. aktem na hell a tu na mě vykoukne Valaška a Drevko
Jsou to sice úplně obyčejné itemy, ale v záplavě anglických názvů je to jako pěst na oko 

Nevím, zda byla Valaska již v čistém D2, ale v modu Median Xl určitě.