Já se právě rozhodoval mezi monkem a barbem a monk je mi sympatičtější, ale ve světle nových skutečností se nad tím znovu zamyslím ...
Nekronaut píše:Hm a pak že je DH OP![]()
Já se právě rozhodoval mezi monkem a barbem a monk je mi sympatičtější, ale ve světle nových skutečností se nad tím znovu zamyslím ...
Last_Elf píše:Ono se blbě zjišťuje, za kterou postavu to dohrálo nejvíce lidí, když tam máte 6 lidí, u kterých nevíte, za které postavy to dohráli.
tak tazke nie je, da sa to dohrat aj s equipom za par milionov, ale to je nuda, pretoze ides cisto na defense... ale aj to by som bol ochotny keby tam bola motivacia, ale ani ta uz nejak nie je... proste ma nebude hnevat, ked toho diabla nedam, nejak mi je to sumak uzAbbottaker1 píše:Ono to inferno treba za bara neni tak tezke, ale goldy na equip jsou treba, a to pres prodej veci uz lze jen tezko, to bys u ah musel sedet porad, jako ze 20h denne. ted uz se prodava jen male mnozstvi predmetu, ktere jsou uplne top. pryc jsou ty doby, kdy lidi kupovali jakykoliv zluty item. ted uz vetsina vi, co hledat na danem predmetu a pod svoje( casto narocne) pozadavky nejdou. proto se vyplati na resell kupovat jen opravdu moc pekne predmety, jinak to zustane vazne viset...a z tech nervu pak muze i nakonec viset