Vykradený účet

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Černý vlk
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Vykradený účet

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 07:38 hod.

Ach jo...stovky hodin hraní jsou v háji. Uměl by mi někdo prosím pomoct? Jak kontaktovat blizz?
Včera, když se zprovoznily profily, mi na email přišel vzkaz, že mi byl změněn přihlašovací email na account...takže se nelognu. Byl to nějaký hack...

Černý vlk
Wraith

Re: Vykradený účet

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 07:54 hod.

Černý vlk píše:Ach jo...stovky hodin hraní jsou v háji. Uměl by mi někdo prosím pomoct? Jak kontaktovat blizz?
Včera, když se zprovoznily profily, mi na email přišel vzkaz, že mi byl změněn přihlašovací email na account...takže se nelognu. Byl to nějaký hack...
tak jsem si ho dostal zpět, ale věci z postav jsou pryč :( nevíte někdo poradit prosím?

Griffen
Fallen Shaman
BattleTag:Griffen#2201

Příspěvek od Griffen » 07.08.2012, 07:55 hod.

Tak to nevím, zkus napsat na support. jestli se dostaneš na mail tak to nevím, jak ti to změnil, protože změnit to můžeš myslím pouze pokdu to potvrdíš na mailu.

Btw. ten účet si zakládal na tom mailu, kam ti přišla zpráva?

EDIT: Jak si ho dostal zpět, jestli můžu vědět? Docela mě to zajímá, abych věděl jak se zachovat, případně ostatní, kdyby se jim stalo něco podobného.

S tím equipem nevím, jedině taky napsat na support, co se ti stalo a nějak se o tom rozepsat, ale nemyslím si, že to budou nějak extra řešit, jestli si tam neměl autentifikátor,.. Ale za zkoušku nic nedáš.

Černý vlk
Wraith

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 08:06 hod.

Griffen píše:Tak to nevím, zkus napsat na support. jestli se dostaneš na mail tak to nevím, jak ti to změnil, protože změnit to můžeš myslím pouze pokdu to potvrdíš na mailu.

Btw. ten účet si zakládal na tom mailu, kam ti přišla zpráva?

EDIT: Jak si ho dostal zpět, jestli můžu vědět? Docela mě to zajímá, abych věděl jak se zachovat, případně ostatní, kdyby se jim stalo něco podobného.

S tím equipem nevím, jedině taky napsat na support, co se ti stalo a nějak se o tom rozepsat, ale nemyslím si, že to budou nějak extra řešit, jestli si tam neměl autentifikátor,.. Ale za zkoušku nic nedáš.
dal jsem "zapomněl jsem acc. name a nechal jsem si ho (vyplněním ostatních udajů) poslat na mobil. pak jsem ho změnil. ale mezitím mi ukradli naprosto vše cené, takže s diablem končím, trvalo mi to stovky hodin něco si sehnat :(

Griffen
Fallen Shaman

Příspěvek od Griffen » 07.08.2012, 08:09 hod.

To je škoda. Zkus ten support, třeba ti pomůžou, za pokus nic nedáš..

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 07.08.2012, 08:13 hod.

Neházej flintu do žita a zkus je požádat o rollback, ale neváhej a jednej. Myslím, že ti v pohodě vyhoví. Jo a obědnej si authetificator;-).
Gl a hodně nahraných hodin.

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Černý vlk
Wraith

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 08:13 hod.

Griffen píše:To je škoda. Zkus ten support, třeba ti pomůžou, za pokus nic nedáš..
Poslal jsem info na hacks@blizzard.com s tím, že mi někdo vybílil account. Snad se mi ozvou a snad to restartují z databáze.

Černý vlk
Wraith

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 08:30 hod.

Černý vlk píše:
Griffen píše:To je škoda. Zkus ten support, třeba ti pomůžou, za pokus nic nedáš..
Poslal jsem info na hacks@blizzard.com s tím, že mi někdo vybílil account. Snad se mi ozvou a snad to restartují z databáze.
jen by mě zajímalo, jak dlouho to potrvá a jestli má smysl hrát s HC postavami aspoň. :(

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 07.08.2012, 08:30 hod.

Fru-fru píše:Neházej flintu do žita a zkus je požádat o rollback, ale neváhej a jednej. Myslím, že ti v pohodě vyhoví. Jo a obědnej si authetificator;-).
Gl a hodně nahraných hodin.

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
To v dnesnej dobe hra este niekto bez autentifikatoru ?

Griffen
Fallen Shaman

Příspěvek od Griffen » 07.08.2012, 08:32 hod.

Jde taky o to, na koho narazíš. Někdo to rád vyřeší a další se na to vyse**. Doufám, že to bude ta první možnost. GL ;)

Papagaj
Gorebelly

Příspěvek od Papagaj » 07.08.2012, 08:37 hod.

Cerny vlk ten autentifikator si fakt jako nemal ? S tolkymi postavami na lvly 60 by som sa bal ist aj s*at a nieto hrat bez toho.

Černý vlk
Wraith

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 08:39 hod.

Papagaj píše:Cerny vlk ten autentifikator si fakt jako nemal ? S tolkymi postavami na lvly 60 by som sa bal ist aj s*at a nieto hrat bez toho.
Vím, že jsem vůl (a ne vlk), ale neměl. Ale člověk se ze špatných věcí poučí. Dal jsem si všechny protecty, které blizz nabízí. Ale stejně nemám moc chuti hrát.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 07.08.2012, 08:42 hod.

Jestli ti přišel email o změně hesla, pak si především zkontroluj jestli máš dobře zabezpečený ten email ...

Model
Fallen Shaman
BattleTag:Model#2654

Příspěvek od Model » 07.08.2012, 10:07 hod.

Kámoše také vykradly... a dostal vše zpět. Důležité je rychle reagovat a ihned kontaktovat Blizz a požádat o rollback (zálohy se dělají tuším 3x za den).

Černý vlk
Wraith

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 10:13 hod.

Model píše:Kámoše také vykradly... a dostal vše zpět. Důležité je rychle reagovat a ihned kontaktovat Blizz a požádat o rollback (zálohy se dělají tuším 3x za den).
Kam přesně tvůj kamarád kontaktoval blizz? Mám přímo požádat o rollback? Mohou nahrát rollback ze včerejška noci? Má cenu hrát, když by udělali rollback? A jak dlouho čekal na rollback?
Naposledy upravil(a) Černý vlk dne 07.08.2012, 10:16 hod., celkem upraveno 1 x.

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 07.08.2012, 10:15 hod.

nemá cenu hrát, pokud by udělali rollback
Obrázek

Model
Fallen Shaman

Příspěvek od Model » 07.08.2012, 10:20 hod.

Černý vlk píše:
Model píše:Kámoše také vykradly... a dostal vše zpět. Důležité je rychle reagovat a ihned kontaktovat Blizz a požádat o rollback (zálohy se dělají tuším 3x za den).
Kam přesně tvůj kamarád kontaktoval blizz? Mám přímo požádat o rollback? Mohou nahrát rollback ze včerejška noci? Má cenu hrát, když by udělali rollback? A jak dlouho čekal na rollback?
http://eu.battle.net/support/en/games/diablo3 napsal Ticket přímo na Blizz Support, popsal svůj problém a a slušně požádal o rollback.

Model
Fallen Shaman

Příspěvek od Model » 07.08.2012, 10:22 hod.

počítej ale s tím, že pokud jsi během posledních 24hodin koupil nové itemy nebo si leveloval postavy tak to bude možná pryč :(

Černý vlk
Wraith

Příspěvek od Černý vlk » 07.08.2012, 10:26 hod.

Model píše:
Černý vlk píše:
http://eu.battle.net/support/en/games/diablo3 napsal Ticket přímo na Blizz Support, popsal svůj problém a a slušně požádal o rollback.
díky za help, už jsem poslal ticket s tímhle zněním:
"Please rollback my account. After midnight (EU time) hacker clear up my equip from stash and from my heroes :(
Please rollback from 6. august 2012 23:00 (CET)
Agreed to Diablo III Compromised Account Policy: Yes"

Papagaj
Gorebelly

Příspěvek od Papagaj » 07.08.2012, 10:46 hod.

Mohol si byt trochu zdvorilejsi ale budis :D

Odpovědět

Zpět na „Obecně“