"Input limit rechaed" aneb konec farmeni Dank cellar
Blizzard zda se vyresil zas problem "po svem", jak tak koukam. Pokud se casteji prihlasim/odhlasim, tak hlaska viz nazev topicu a basta. Inu - kdo chce kam...
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: "Input limit rechaed" aneb konec farmeni Dank cellar
hmm vcera som farmil goblina a nic mi nepisalo a to som sa leavol z hry v intervale asi 2 minut
taky sem včera farmil asi 2hodiny gemy v Dank cellar a nic. Někdo říkal, že už něco takovýho běží na US serverech (neověřeno, někde sem to zahlíd) tak jedině, že by Lucifer hrál tam.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Ani ne, ale vzhledem k ceně gemů na HC a jejich normálnímu dropu bych si Star udělal za měsíc nebo za něj utratil kopec goldů, takhle ho mam za dvě hoďky pomalu i s goldama co sou třeba na craft.
a v cem je to tak dobry ? co sem koukal na videa tak tam jeden fialovej mob a jedna truhlaQuetak píše:Ani ne, ale vzhledem k ceně gemů na HC a jejich normálnímu dropu bych si Star udělal za měsíc nebo za něj utratil kopec goldů, takhle ho mam za dvě hoďky pomalu i s goldama co sou třeba na craft.
No skoro pokaždý z toho fialovýho vypadne nějakej gem - buď square nebo flaw.square. Občas i dva. A když ti padnou dva flaw.square ametysty, který stojej na HC něco kolem 18k/kus tak je to fajn 
Navíc mám teď trochu problém s netem doma tak na farmení elit radši kašlu když to laguje a tu sand umřít nejde.

Navíc mám teď trochu problém s netem doma tak na farmení elit radši kašlu když to laguje a tu sand umřít nejde.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Jo, Ty to farmíš na HC.. Tak to jo.. Já jsem se právě podivoval, proč by to někdo dokola běhal na SC, jelikož mi to přijde jako hrozná nuda běhat dokolečka pořád jednu cellar. Na druhou stranu svým způsobem obdivuju lidi, co mají výdrž zarábět prachy takovouhle cestou. Mně totiž i ten obyč harv vícero lokací s nastackovaným NV po dvou hodinách přestává bavit 

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
mna dank cellar nebavi i ked raz mi tam spadla z neho setova vec, co som bol prekvapeny.
ten Imput limit reached je na Public Games. Cize ked sa pripajas 5x do public hry v rychlom intervale, tak ta to odpoji z D3 a musis sa znova nalogovat. Ked si vytvaras vlastnu hru, tak tam to neplati, tam si mozes vytvarat donekonecna.
Je to kvoli tomu ,aby ludia nejoinovali do public hier a hned z nich odchadzali a takto kazili tym hracom dane hry.
Je to kvoli tomu ,aby ludia nejoinovali do public hier a hned z nich odchadzali a takto kazili tym hracom dane hry.
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:03 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
No ja som ho teda este nenazil a predvcerom som zabil v A2 asi 50 goblinov.
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:03 hod., celkem upraveno 1 x.
No, me to farmeni uprimne taky nebavi ale Dank cellar je nejkratsi jednoducha trasa k necemu kde je sance na trochu rozumny drop, jde stihnout pod minutu. I kolem 35 -40 vterin, s barbarem - verim ze kouzlomrsk by umel byt rychlejsi. Takze to prekrocit jde, no - kor pokud je parkrat zavreno a leave game za 20. Vyhnout se tomu asi jde jeste probehnutim studny pokud zrova je...
ad. limit - komicke ze mi tvurce hry kterou jsem si koupil diktuje kolikrat za urcity cas si ji muzu dovolit spustit - v "singleplayeru" .
ad. limit - komicke ze mi tvurce hry kterou jsem si koupil diktuje kolikrat za urcity cas si ji muzu dovolit spustit - v "singleplayeru" .