Ale v případě prodeje bych se rozmýšlel mezi tunou goldů a kombinací 250E s goldy.
Tak tu bych si tuplem nechalLong píše:tak ta moje je prodana za 250 a to staci
tohle je podle mě ta správná kombinace, proměnit to za tunu goldů, které jsou obchodovatelné dále, naházíš je na RMAH a tam se to postupně "přetaví" na Eura. A hlavně díky minimálnímu limitu při prodeji goldů máš velkou šanci získat (ne hned,ale časem) daleko víc než při prodeji jednoho itemu s horním limitem 250E.Thulle píše:Vypadá to na tunu goldů a následný prodej tuny goldů pres RMAH. Pořád tam lidi kupují.
Za tu by ti athene utrhnul ruce a koupil letenku do svojí země, abys mu jí mohl fyzicky prodatLong píše:tak ta moje je prodana za 250 a to staci
Prodávám ji na GAH za 800m-1,5b. Maximální částky tam jsou 500 mega ale jsou to s*ač oproti tomuto (jediná výhoda +100dps), ale mám nutkání jít tak o 300 mega dolů na bid - nikdo nemá zájem.Yaka píše:Jste blázni. Tyhle dvě kuše by se prodali defakto za cokoliv. Chápu - že 250e je pro někoho slušná cena a navíc naprosto bezpečná nicméně takový drop si už žádá trochu risku, protože výsledek za to 100% stojí. Peckoslav mě omluví, ale pro podobné předměty je horní hranice ceny na RMAH naprosto nesmyslně nízká a proto se naprosto nevyplatí tam podobné věci prodávat.
Pokud si to prodal za 250e tak si jen umožnil někomu jinému na tom velmi krutě vydělat. To stejné se týká i té druhé kuše, která zatím prodaná není dle toho co tu čtu. Pokud si dáš tu práci a věnuješ týden svého času na hledání po netu určitě přijdeš na způsob, jak ji prodat mnohem mnohem dráž a relativně bezpečně, než na RMAH. Pokud budeš ctít pravidlo prachy první, které je mezi hráči blizzardu zavedeno již z dob wowka, nemáš se čeho bát.
Je možné udělat na D2JSP reklamu s odkazem na GAH?Peckoslav píše:doporučím nepospíchat u takovéhle věci bych to (v případě neúspěchu) dal za stejnou cenu opakovaně, tu hodnotu to má
eventuálně zvážit to d2Jsp kam také chodí dost bohatých hráčů ochotných zaplatit kvalitu (často jen kvůli image..)
to neni ta kus co koupilThulle píše:S dnešní inflací je to naprosto v pořádku, tohle je top roll.Abbottaker1 píše:800m goldu? To je prehnane malinko, ne?
Vzpomeneš si, co za kuši koupil athene a za kolik?
Tak pokud je člověk franta z vydlákova, tak chápu. Já taky neočekávám, že se to prodá v ČR.samanmg píše:tak to asi tezce upad...clovek na to dre mesic a pochybuju ze to nekdo zato zaplati :-D
Dám příklad: Tohle je profil Athena - koukni se na jeho zbraň. Přijde ti 8x lepší než tahle? Protože přesně takovou částku za ní dal.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Athe ... ro/5181904
Tu kuš si nemá dovolit tisíc lidí.lukas1135 píše:start bid 800M
bo 1 800 000 000
si trochu prehnal nemyslis ?