Reakce Jaye Wilsona na interwiev s Davidem Brevikem.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6368697778
Každý si udělejte vlastní názor. Co na to říkáte?
Jay Wilson: "f*ck that looser"
http://imgur.com/wfySr
Citace z fóra:
"Can it be fake?
David Brevik's interview was not disparaging at all. He gave his opinion in a professional manner.
And the Diablo 3 developers are acting like what you expect from some of the people who can't handle an opposing opinion, and get banned on a regular basis."
Každý si udělejte vlastní názor. Co na to říkáte?
Jay Wilson: "f*ck that looser"
http://imgur.com/wfySr
Citace z fóra:
"Can it be fake?
David Brevik's interview was not disparaging at all. He gave his opinion in a professional manner.
And the Diablo 3 developers are acting like what you expect from some of the people who can't handle an opposing opinion, and get banned on a regular basis."

Re: Reakce Jaye Wilsona na interwiev s Davidem Brevikem.
Souhlas s Jayem ...
Už jen proto, že nechápu proč by se jim mělo bránit zanadávat si na facebooku....
Jinak po bitvě je každý generál.
Už jen proto, že nechápu proč by se jim mělo bránit zanadávat si na facebooku....
Jinak po bitvě je každý generál.
Souhlasíš? Že Brevik vyjádřil profesionální názor a JAY WILSON (zrovna on) se vyjádří jako největší hulvát a pitomec?
Btw silvernail tam říká na obranu, že vytvořili nejrychleji prodávanější hru na světě, tak ať není zklamaný - ALE oni nevytvořili nejrychleji prodávanou hru na světě - tu vytvořil jen pověst a výkon vývojářů D1 + D2 před nimi - kdo by si koupil diablo3, kdyby se nejmenovalo diablo? Možná tak desetina/dvacetina lidí.
Btw silvernail tam říká na obranu, že vytvořili nejrychleji prodávanější hru na světě, tak ať není zklamaný - ALE oni nevytvořili nejrychleji prodávanou hru na světě - tu vytvořil jen pověst a výkon vývojářů D1 + D2 před nimi - kdo by si koupil diablo3, kdyby se nejmenovalo diablo? Možná tak desetina/dvacetina lidí.

On tam povídal jen jednu věc "kdybych to dělal já, tak bych to udělal jinak, bylo by to lepší, zajímavější, úžasnější, bezchybnější barevnější a bůhví co"... ale už neřekne jak. To je houby názor.
Znám ten pocit velmi důvěrně. Pro klienta se udělal systém, za kterým je opravdu miliarda práce, spousta rozhodnutí / kompromisů / tradeoffs atd ... a pak přijde bývalý zaměstnanec s konkurenční firmičkou, co dělal na úspěšném dřívějším systému (ale prostě nyní už zastaralém technicky i morálně) a řekne zákazníkovi, že by to udělal jinak. A namátkou vypíchne pár věcí ... ale už neřekne, jak bylo to "správně" ... jen v podtextu "já bych to udělal líp"... TAkže s pouhým f*ck that looser je na tom ještě dobře.
Ano diablo má vady, ale prostě na soukromém facebooku si mohu posílat do pr*ele koho chcu.
A pokud jde o Brevika - tak může napsat lepší diablo ne ? (Pokud to opravdu je na něm - tak může jako autor hodně hlasitě zakřičet "já dělal DI a DII a teď jsem vypusil další ... Hellgate London ... " a ať vydělává na svém jménu jako třeba Sid Meier.
Znám ten pocit velmi důvěrně. Pro klienta se udělal systém, za kterým je opravdu miliarda práce, spousta rozhodnutí / kompromisů / tradeoffs atd ... a pak přijde bývalý zaměstnanec s konkurenční firmičkou, co dělal na úspěšném dřívějším systému (ale prostě nyní už zastaralém technicky i morálně) a řekne zákazníkovi, že by to udělal jinak. A namátkou vypíchne pár věcí ... ale už neřekne, jak bylo to "správně" ... jen v podtextu "já bych to udělal líp"... TAkže s pouhým f*ck that looser je na tom ještě dobře.
Ano diablo má vady, ale prostě na soukromém facebooku si mohu posílat do pr*ele koho chcu.
A pokud jde o Brevika - tak může napsat lepší diablo ne ? (Pokud to opravdu je na něm - tak může jako autor hodně hlasitě zakřičet "já dělal DI a DII a teď jsem vypusil další ... Hellgate London ... " a ať vydělává na svém jménu jako třeba Sid Meier.
Naposledy upravil(a) Xkryspin dne 20.08.2012, 10:34 hod., celkem upraveno 2 x.
To může, ale nemění to nic na tom, že Diablo1+2 má majoritní podíl na úspěšnosti a prodejích diabla3. Bez nich by bylo diablo3 v současném stavu jen jedna z mnoha hack&slash RPG, které na trhu jsou.
Upřímně, kdybych začal prodávad prázdné DVD s názvem diablo3 a udělal dobrou oficiální cestou PR, tak bych si v první den prodeje milion dolarů vydělal určitě.
Btw narážíme na další věc - že Brevikova kritika je naprosto oprávněná a podložená, to co blizz předvedl po 10 letech vývoje opravdu neodpovídá tomu, co jsem od toho já a tuny dalších lidí čekal (výmluvy typu: D2 bylo bez datadisku stejný jako je D3 teď - s příchodem se to zlepší = neberu. Koupil jsem si diablo3, protože jsem čekal, že bude mnohem hratelnější než D2 a to, co prezentovali se mi moc líbilo. Výsledek je opačný. Nekupuju produkt, co jednou bude - kupuju současný).
Upřímně, kdybych začal prodávad prázdné DVD s názvem diablo3 a udělal dobrou oficiální cestou PR, tak bych si v první den prodeje milion dolarů vydělal určitě.
Btw narážíme na další věc - že Brevikova kritika je naprosto oprávněná a podložená, to co blizz předvedl po 10 letech vývoje opravdu neodpovídá tomu, co jsem od toho já a tuny dalších lidí čekal (výmluvy typu: D2 bylo bez datadisku stejný jako je D3 teď - s příchodem se to zlepší = neberu. Koupil jsem si diablo3, protože jsem čekal, že bude mnohem hratelnější než D2 a to, co prezentovali se mi moc líbilo. Výsledek je opačný. Nekupuju produkt, co jednou bude - kupuju současný).
Naposledy upravil(a) Thulle dne 20.08.2012, 10:57 hod., celkem upraveno 1 x.

1) Tenhle člověk byl pan "někdo" před 10ti lety.... teď je to ... pan nikdo.
2) Ano v roce 1996 stál u začátku Diabla... ano, to že se D1 a D2 líbilo, má velký vliv na zájem o Diablo III... ale to ještě neznamená, že by dokázal udělat lepší Diablo III.
2) Ano v roce 1996 stál u začátku Diabla... ano, to že se D1 a D2 líbilo, má velký vliv na zájem o Diablo III... ale to ještě neznamená, že by dokázal udělat lepší Diablo III.
1) Jay Wilson by byl bez titulu DIABLO3 nikdo. Ať to pojmenují Sword&Light a má jen tuctovou hack&slash RPG s mizivými prodeji.Xkryspin píše:1) Tenhle člověk byl pan "někdo" před 10ti lety.... teď je to ... pan nikdo.
2) Souhlasím
Naposledy upravil(a) Thulle dne 20.08.2012, 10:46 hod., celkem upraveno 2 x.

odkaz mi nějak nefunguje (píše mi to database error), ale pochybuju že to bylo opravdu od Jaye... (ten chat na fb)
jsem jeho follower na twitteru a nijak se k tomu nevyjadřoval, takže pochybuju že to psal on...
jsem jeho follower na twitteru a nijak se k tomu nevyjadřoval, takže pochybuju že to psal on...
Jenže takhle se ta hra nehraje. IP "Diablo" patří Blizzardu, ze kterého DB odešel tuším před 10ti lety...Thulle píše: 1) Jay Wilson by byl bez titulu DIABLO3 nikdo. Ať to pojmenují Sword&Light a má jen tuctovou hack&slash RPG s mizivými prodeji.
2) Souhlasím
JW je (teď) v blizzardu někdo.
DB byl někdo před 10 lety.
JW je teď na voze ... DB za vozem... a proto jeho nicneříkající kecy neberu. Možná by neprodal hru 8 000 000 hráčům ... ale kdyby se posnažil a skutečně dokázal udělat D3 lepší, tak by měl šanci udělat "jiné" jméno takovým tahounem jako je název diablo. (Navíc generace se mění a děti rostou - takže nových hráčů nedotčených historií diabla bude přibývat).
BTW ZOMB: Nechceš se mi nabourat do PC? Moc bych to chtěl vidět.
Naposledy upravil(a) Xkryspin dne 20.08.2012, 11:00 hod., celkem upraveno 1 x.
Souhlasím se vším kromě toho, že by měl šanci udělat jiné jméno stejným tahounem - diablo je značka, která má 15 let své místo a proto se také stala tak prodejnou. S jiným jménem by toho nikdy nedosáhl. A rozhodně ne za méně, jak 15 let.Xkryspin píše:Jenže takhle se ta hra nehraje. IP "Diablo" patří Blizzardu, ze kterého DB odešel tuším před 10ti lety...Thulle píše: 1) Jay Wilson by byl bez titulu DIABLO3 nikdo. Ať to pojmenují Sword&Light a má jen tuctovou hack&slash RPG s mizivými prodeji.
2) Souhlasím
JW je (teď) v blizzardu někdo.
DB byl někdo před 10 lety.
JW je teď na voze ... DB za vozem... a proto jeho nicneříkající kecy neberu. Možná by neprodal hru 8 000 000 hráčům ... ale kdyby se posnažil a skutečně dokázal udělat D3 lepší, tak by měl šanci udělat "jiné" jméno takovým tahounem jako je název diablo. (Navíc generace se mění a děti rostou - takže nových hráčů nedotčených historií diabla bude přibývat).

"Dont worry you made the fastest selling game on PC"
Toto je antikritika argument jak prasa :p Zvlast ked zobereme v podtaz akych ma D3 predkov.
Toto je antikritika argument jak prasa :p Zvlast ked zobereme v podtaz akych ma D3 predkov.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
A co mu na tom facebooku mají říct jiného ? To si povídají mezi sebou... To mu mají vyvracet... co vlastně ?
"Já bych to udělal lépe" je věc, která se vyvrátit nedá (ani potvrdit) - dokud to prostě neuděláš lépe (nebo hůře)...
"Já bych to udělal lépe" je věc, která se vyvrátit nedá (ani potvrdit) - dokud to prostě neuděláš lépe (nebo hůře)...
100% by pod db, d3 nikdy nevysla v takovem stavu jako vysla... to si mohl dovolit jw a jeho boys (activision)... to ze se d3 prodalo tolik, na tom ma podil jen a pouze d1 a d2... a ze by pod db dopadla d3 lip? ja si myslim ze urcite 

Reakcia hodna profesionala. Snad ho uz konecne vyhodia 

Jakmile člověk šefuje vývoji diabla už nesmí na soukromém médiu jako je facebook nadávat... co ještě takový člověk nesmí? Jezdit rychle? Chodit do hospody (o bordelu ani nemluvě) ? Dýchat ?
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Nie nebola. Bola by vynasana do nebies pre fantasticky feeling pri pozivani skillov, prepracovanu grafiku, zmysel pre detail, atmosferu atd. Jednoducho preto, lebo by hraci nemali naroky na hru ako na pokracovanie Diabla a preto by neboli tak kriticky, ale prekvapeny tym, aky je tento novy titul neskutocne hratelny. Je ale pravda, ze bez D2 a D1 by D3 nebolo, a uz urcite by sa on nikto nenamahal starat dlhe roky, tak ako to dufajme bude robit Blizzard.Thulle píše:To může, ale nemění to nic na tom, že Diablo1+2 má majoritní podíl na úspěšnosti a prodejích diabla3. Bez nich by bylo diablo3 v současném stavu jen jedna z mnoha hack&slash RPG, které na trhu jsou.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Ale jo, to jo. Jenže nadávat člověku, který je z velké části zodpovědný za úspěch mé práce je prostě hulváctví.Xkryspin píše:Jakmile člověk šefuje vývoji diabla už nesmí na soukromém médiu jako je facebook nadávat... co ještě takový člověk nesmí? Jezdit rychle? Chodit do hospody (o bordelu ani nemluvě) ? Dýchat ?

No přinejmenším je to krátkozraké, ale zřejmě tam bude určitá rivalita o které my třeba ani nevíme. Je jasné, že bez vejce není slepice, ale lidé odcházejí a když odejdou, tak už tam prostě nejsou a můžou si říkat co chtějí. To že dnes tvoří 80% úspěchu zaběhlé značky je také jasné a může za tím být třeba Homer Simpson a prodávat se to bude dobře.Thulle píše: Ale jo, to jo. Jenže nadávat člověku, který je z velké části zodpovědný za úspěch mé práce je prostě hulváctví.
My nekomentujeme, jak úspěšný, nebo neúspěšný je/byl DB, ale že Jay Wilson se zachoval jako hulvát.Papagaj píše:Breivik je absolutny curak, kedze je priamo zodpovedny za fail hry Hellgate: London.
Uz ste zabudli na tie velkolepe reklamy na Hellgate: London, ze od tvorcov Diabla 1 a 2 ?
Dokonca ta hra mala spoplatneny rozsireny obsah a LIFETIME PASS stala 300 dolarov....plno ludi si to nakupilo a ejhle.... po roku zavreli servri![]()
Tento pan by sa mal skor drzat v uzadi, kedze jeho slava je uz davno za zenitom a skoncila po vydani Lord of Destruction

-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Inak na inych forach som sa docital, ze je to zinscenovany fake.
A hlavne Wilson ma pokial viem len twitter, na ktorom dneska oznamil, ze bude MF blog, takze to tie slova len potvrdzuje.
A keby to aj fake nebol, tak ma uplnu pravdu... Breivik mi pripomina VInca Lukaca u nas. Jeho slava je davno v prdeli, tak sa trosku zasa zviditelnil.
A hlavne Wilson ma pokial viem len twitter, na ktorom dneska oznamil, ze bude MF blog, takze to tie slova len potvrdzuje.
A keby to aj fake nebol, tak ma uplnu pravdu... Breivik mi pripomina VInca Lukaca u nas. Jeho slava je davno v prdeli, tak sa trosku zasa zviditelnil.