reflect dmg je trochu problem pokial mas nizsie staty pre life "gainery"... ja mam teraz nejak 700loh, 300lps a hram u ww runu blood funel a na jeden elite pack s reflectom je to oki, aj dva pokope sa este ako tak daju, ale raz som natiahol 3 s tymto afixom a uz bol problem, musel som to pootm pulovat na casti...
k bashu... neviem, ale podla mna je to naj main atack co pre ww barba je... sice po patchy trosku nerf, ale stale best fury generator... cleave je aoe, takze pokial by ti slo len o elity (ako pise Yaka) tak tam mi to pride nevyhodne
crit chance a crit dmg... tak ked som sa o to zacal trosku zaujmat, tak z diskusii a streamov atd bol vysledok, ze naj pomer tychto statov je tak 1/10... napr je nevyhodne mat vysoku crit chance a nizku crit dmg... naopak je to uz lepsie, aj ked to procuje menej, ale ten dmg boost je vidno...
ressisty je tazko povedat, odvodzuje sa to aj od armoru a od hp, tie hodnoty "na prezitie" su rozne podla kombinacii statov... ale ako pise v0kurka, na prvy act to riesit netreba, v druhom defacto podobne, v tretom uz nizke ressy clovek pociti... ja sa teraz bavkam tym, ze na AH vyhladavam a na bid sa snazim vylepsit gear pri zachovani ostatnych statov prave o all ress... neviem ci sa to oplati s ohladom na ostatne staty, ale tych 1k all ress je taka "meta" pre mna, tak aspon sa na nieco sustredim
inak celkovo ww barb je taky zaujimavy build, pretoze ak pochopis zaklady buidlu a naucis sa ho trosku pouzivat, je to strasne "mind less" a mozes popri tom robit dalsich X veci... zo zaciatku som si vravel ze pre mna je to pas, lebo nikdy som take buildy nemal rad, ale neskor mi doslo, ze ked som priamo v hre (mimo AH) len sem tam na hodku-dve, tak je ten build idealny