Ať čtu jakékoliv téma, tak něco postrádám.

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Zamčeno
Wixxia
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Wixxia#2518
Ať čtu jakékoliv téma, tak něco postrádám.

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 16:49 hod.

Ahoj.

Hmmm, ať čtu jakékoliv téma, tak něco malinkýho tu postrádám. Jako žena jsem tu opravdu sama?? Zatím sem nenarazila na topic, který by založila, nebo okomentovala žena. To jako fakt?? :shock:

EDIT : Fraxi: Oprvdu pomáhá,když se odhlásim a přihlásim. Ale jednou sem mi stalo, že se ten topic normálně uložil. Ikdyž sem byla odhlášená a pak sem se za několik minut přihlásila. Stalo se to ale jen jednou. Ten topic se normálně uložil. Což mě překvapilo. Helflo by Ti to nějak ještě tohle info?
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 27.08.2012, 20:05 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Re: Ať čtu jakékoliv téma, tak něco postrádám.

Příspěvek od ZOMB » 24.08.2012, 17:21 hod.

Co já vím, tak holky tu jsou ještě raisen a alyx - ale tu jsem tu už dlouho neviděl...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 17:33 hod.

Hmmm :( . I tak je ten výčet maličký. :(

Ani se už nedivím, že mi někteří lidé odpovídají v mužském rodě, když na to nejste vůbec zvyklý. Njn. Co se dá dělat.

Raisen ?? Jako Adviser?? Tak to jí asi rovnou poprosíme o " LOCK " , nebo jakoukoliv jinou povolanou postavu. Toto téma nemá cenu držet při životě. Odpověď od ženy se jen tak nedočkám.

Ale Tobě Zombíku i tak děkuji za info ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.08.2012, 18:48 hod.

Bohužel nemám konexe na lock :-) Tak se aspoň ozvu, že tady nejsi sama :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 19:28 hod.

Raisen : Juchůůů 8-) .... Ty ani nevíš, jak mě to potěšilo a koor, že měl Zombík fakt pravdu, že jde o Tebe. A koor když jde ještě o " modrýho " človíčka na forum. Teď už je mi to zcela jedno. ;) . Ale přiznám se, že v tu chvíli, co sem si četla post od Zombíka nebylo.
Pak tedy poprosím o veselý " lock " . Nikoliv smutný. ;)
Ale abych byla upřímná, tak mě to trochu opravdu rozesmutnilo. Teď už vážně vím, jeké to je, když je člověk na světě sám. Nedivím se jim, že je jim to až tak slzám.
O to víc se na ně od teď budu koukat jinak. A asi se i přidám klidně nějaký organizaci, který pro tyhle lidi jako jediný existujou. A to si nedělám srandu. Tohle člověk nemůže pochopit, dokud se mu to vážně nestane. Fuj.
Porosím teda povolanou osůbku o ten Lock:)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.08.2012, 11:41 hod.

Je tu, nebo tu bývalo i dost jiných žen, ale vždy to byl dotaz, maximálně dva. Jakmile na ně bylo zodpovězeno, vícekrát se už neukázaly...a ty dotazy jsou kolikrát už zahrabány někde v archivu.

Jinak wixxi, doufám, že tu zůstaneš jako stálice podobně jak Raisen. Na Alyx tu už asi nenarazíš, po té se tady na fóru doslova po vydání D3 slehla zem.
A pro doplnění, funkce Advisora je spíše taková čestná funkce. Jediný rozdíl mezi běžnými uživateli a Adviserem je ta modrá barva.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 27.08.2012, 12:48 hod.

Fraxinus : Jasně, i kdybych se měla pohádat se všema včetně adminů, vás, lidí. Tak se mě jen tak nezbavíte. Hehe .

I přes supr chyby, který mi teď forum dělá. Nehorší je, že je to chyba u mě. I kdyby si na mě Javůrek naštval za založenej topic přímo pro něj. J8 bohužel nemám jinou šanci komunikovat. To je strašnej horror čekat, jest-li to forum zvládne, bo ne. To si ani neumíte představit a nejhorší je, že s ním je i horror komunikovat v diablu, protože i tam mi laguje menu na tolik, že napsat " ahoj " se objeví za pět vteřin. Kdyby šlo nějak komunikovat jinak,než přes topic, ani nevíš, jak ráda. Nejde si to přečíst jinak. Fakt každej pokus o dobrý založení, odeslání, SZ prostě cokoliv je zkoušení třeba na 50x. to je horror jak prase. nevejt zkratky ctr+c, tak sem už v blázinci. aspoň, že ta metoda, kterou popisuju v jiném téma fuguje..ale taky sem zjistila, že né vždy. Nejhorší na tom je, že když sem hladala tuhle chybu po celém světě, tak nikde nic. O co sakra jde!! Bože, to je tak šílenej opruz.

Kdyby byla aspoň jiná možnost, než komunikace přes topic, tak okamžitě. Nelze.. a fakt testovat to, jest-li se to správně uloží je masakr.

A zůstanu tady už jen proto, že se mi líbí, že vás občas setře žena. No, je to i opačně že:))). Ráda, mě se tohle forum fakt hodně líbí. Nezmizím odsud..Jediná cesta je BANán..

A moc děkuju, že si to přeješ Fraxi. To potěší:) . A jinak. Potom, co mi napsala Raisen, že k tomu nemá možnost, tak semse jukla, co přesně jaká funkce na forum znamená. Takže už to vím:) Ale i tak děkuji za info:)

Měj se hezky Fraxi:)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.08.2012, 16:54 hod.

To je divné. Buďto máš kompa pořádně zanešeného nejrůznějšími a zbytečnými plug-iny, které ho neuvěřitelně zpomalují, nebo máš kompa příliš pomalého, nebo zkus změnit prohlížeč (jakej vůbec používáš?). Dělá ti takovou neplechu i jiné stránky? Když postuju třeba ze svého 8 let starého noťase na theamazonbasin, je to také nekonečný příběh...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 27.08.2012, 18:22 hod.

Fraxi : Co se toho PC týče, tak je rychlé. Promiň, já Ti přesně o tomto moc neřeknu, na to je spíš odborník moje polovina. Pomůže Ti onfo, že na tom hraju úplně nového Deuse ( Human - Revolution ) To vypadá jak fotka. To pochybuju, že by tohle zvládnul starej počítač. Omlouvám se Fraxi, na tohle sem úplná guma. Vyznám se ve hrách, nikoliv v PC.

Co se internetu týče. Sem momentálně na chatě a tady chytám jen net wifinou od známého kousek od nás z vesnice. To je brutál pomalý. Doma mám net,kterj švihá jak pomláska. Zkoušela sem hrát chvíli i D3, když sem tam zrovna řešila toto s Javůrkem. Byla sem jen na první mapě, protože tam mi moc neubližujou. teda ano, ale díky odstupu od nich ( DH hraji ) se lagy daly zvládat..ale bylo to teoreticky nehratelný. Takže sem jen restartovala furt dokola první mapu. Ani do Old Ruins sem nechodila.
Pokud Ti pomůže ještě malé info, tak mi to začlo dělat přesně ve chvíli, kdy jsem V0kurkovi odpovídala na sekci : Avenger Affix. Jak mile sem tohle dala odeslat, tak se to na brutál chvíli seklo. Potvrdilo se to, a když sem klikla na z5 na aktivní témata, tak se to odhlásilo. Od tý doby tohle dělá furt. Je spíš zázrak, když to neudělá. To je fakt horror.
Už V0kurka mi pordail jinej prohlížeš, ale i to nešlo. Pak sem to začala řešit s javůrkem v D3 a ten mi poradil, to co ty. Ani to nepomohlo, ale tak po zkoušce za 40 minut ( odhadem ), to normálně šlo. Ale zase, jen sem dala odeslat v téma " Nejhorší monster pack " a okamžitě to hodilo to samé. Od tý doby je to horší a horší. Pomáhá to, když se okamžitě po odpovědi na téma,založení topicu, odeslání SZ odhlásim a zůstanu odhlášená do doby, než zase chci na něco zareagovat. Třeba to téma, jak mi píšeš o té technické podpoře ( fajn, nepotřebna odpovídat tam, tak to je taky masakr v podobě Blizzu, sem ráda, že ten názor upřímě nemám sama. ), sem ráno zakládala tak na 50 pokusů a to fakt nekecám. Z toho neuvěřitelně tečou nervy:(.
Fraxi bohužel. Zeptej se mě na hru a odpověď dostaneš, ale o PC Ti neřeknu ani slovo. O tom se bohužel se mnou mluvit nedá.
A dost pochybuju, že Ti i tohle, co sem psala nějak výrazně osvětlilo situaci.
Psal mi i Satík, že se mu to stalo, ale taky nevěděl, jak z toho ven.
A ano, nedělá mi to jen toto forum. Zkoušela sem to ráno na těch, kde jsem už hodně dlouho. Řádově 9 let na jednom. I toto forum to dělá. Jiné sem nezkoušela a dost pochybuju,že to má smysl.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.08.2012, 18:32 hod.

Aha. On bude problém možná jinde: já jsem chvilku měl podobný, nikoliv úplně stejný problém. Automaticky mě web odhlašoval z fóra, takže jsem nějakou dobu téměř nemohl postovat. Řešení pro mě bylo to, že jsem se přihlašoval přes diablofans.cz/diablo2lod/, které mě jako jediná sekce celého webu diablofans nevyhazovalo. Vyzkoušej to taky, zda tě to pak bude kopat.
Nakonec problém sám jednoho dne zmizel. Podle mě je na vině buď chyba v kódu internetového prohlížeče, nebo chyba v kódu na těchto stránkách, ale na to nejsem už expert ani já.

A to připojení od známého na chajdě je jasné :D Jsi příliš daleko od vysílače.
...Ancients, go, go go!

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 27.08.2012, 19:44 hod.

Fraxi : Javůrek byl supra ochotnej, po tom co se to dověděl. Řešil to se mnou okamžitě a koukal se. Pak mi psal, že tady je vše v pořádku.
A ono by to odpovídalo i tomu, že mi to dělá to druhé forum. A psal tohle i Satík, že mu problém z ničeho nic zmizel. Takže prostě budu čekat. Upřímě doufám, že se to spraví dřív, než mi bouchne slunce do xichtu. Omolouvám se za trochu naštvaný výrazy.. ale už mluvit o tom mě štve. Nejraději bych .... blablablabla.. SLíbila sem Javůrkovi, že tu zě me nevypadne jediný sporstý slovo a to hodlám dodržet. Což se upřímě o chatu v D3 sním nedá říct. A to neslyšel, jak sem si tady hezky nadávalapro sebe. Možná se tomu, co píšu smějete, ale věř Fraxi, mylsím to totál vážně.
Už ráno ze mě padali slova, který by si nikdy do holky neřek. Fakt nemám důvod ke smialu. A to že jich mám ve zvyku dělat fakt tunu.
Tohle mě vážně štve a doufám, že to zmnizí fakt rychle. Portože jinak máme na chatě moc dobrou cilkuli. Bez legrace. Fakt sem dnes z toho ráno tak šílela, že je těstí, že jí neumím ani zapnout. Jinak by tam asi černej miláček s nevinným cdromem asi fakt skončil. Úplně na nervy z toho. Skvělej začátek dne.

EDIT: Fraxi. Omlouvám se, teď upřímě nevím, do jakýho postu sem toto dalo sem. Pormiň, sem fakt na nervy a už nekontroluju to, co dělám.

okopírováno : EDIT : Fraxi: Oprvdu pomáhá,když se odhlásim a přihlásim. Ale jednou sem mi stalo, že se ten topic normálně uložil. Ikdyž sem byla odhlášená a pak sem se za několik minut přihlásila. Stalo se to ale jen jednou. Ten topic se normálně uložil. Což mě překvapilo. Helflo by Ti to nějak ještě tohle info?

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.08.2012, 20:11 hod.

???
Napsala jsi to tak nesrozumitelně, že absolutně nechápu, co po mě chceš :D
...Ancients, go, go go!

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 27.08.2012, 20:23 hod.

Fraxi : Jasně, už to čtu, to je totální demnce,co sem napsala. Promiň, přiznám se, že když se o tom bavím, jsem z toho docela nervní amylsím hlvně na tu chybu. Nesoustředím se na to.

Jinak. Když sem Ti odpovídala na to HoMaM, tak sem se zapoměla odhlásit. " Někdo " mi poslal SZ. jukla sem na ní. Dala sem odpovědět. Napsala sem SZ dala odeslat, hodilo to okno s loginem. Vypla sem stránky a asi do 30ti sekund zpla. Forum mi dole psalo, že jsem furt online. Vypla sem je znonvu. Počkala sem asi deset minut. Zapla forum znovu. Už sem online nebyla. Přihlásila sem se, chci napsat SZ, co se před tím neodeslala. Ona se ale odeslala i přes tuto chybu.
Omouvám se,chtělo se to jen trochu vyklidnit..Hned to člověku myslí jinak. Nezlob se.¨

EDIT: hlavně proč tam mělu něco o topicu, když je to o SZ. Promiň. Fakt už zblblá..

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 27.08.2012, 21:35 hod.

Fraxi : Děkuju za ochotu to tak se mnou řešit, ale dost o tom. A to na totál. Nejen proto, že mě to nebaví tahle demence v mojem počítači. Ale mě teď napadlo úpa něco jinýho k tomu ještě. Možná je to paranoia, blbost a cokoliv. Ale můj mozek takhle založenej není a neholdá na to ani mylset. To přátelství sem měla zrušit, když sem to chtěla udělat v D3 a né že ne. Vždy sem se snažila vyhýbat komunikaci s důležitejma lidma na forum a do týhle doby se to zdárně dařilo. Díky týhle chybě k tomu došlo. Nemám zájem aby si javůrek myslel, že se snažím o nějakou přátelskou komunikaci. Nikomu sem nikdy nelezla do zadku a nehodlám. Teď mě teď napadlo, že si to klidně může myslet díky tomu Topicu pro něj.. NEEXISTUJE!! A už vůbec né kvůli internotový demenci. Moc děkuju Tobě za ochotu, ale já už se o tomto téma bavit nechci. Nejen, že mě přivádí k šílenství. Dost, já přestávám o tomto komunikovat. Portože tohle je vážně demnce na entou, která mi za poslední dva dny nepřinesla do života nic veselýho. Pokecáme o HoMaM, nebo jinde. Končím. Moc děkuju za cochotu a díky. Prostě to buď přejde, bo ne. Nemám absolutní nervy na to už. Nejraději bych ti koupila pivo, ale to sotva. Supra noc. Všem zůčastněným děkuji. Porsím o LOCK..

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 27.08.2012, 22:27 hod.

Někdy je dost těžký sledovat co chceš tím textem říct, zkus spát trošku stručněji, ne každou myšlenku. To neber nijak zle, jen rada .)

Do přátel ve hře jsme se přidali kvlu tvému problému s fórem, komunikace s tebou mi nijak nevadila, přátelská byla a nevidím v tom problém. Moc to řešíš .) Já mam v přátelích lidi u kterých ani nevím kdo jsou, takže to je jedno jestli tam budeš, aspoň někdy můžem zahrt HC.

zamykám.

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“