Příspěvek
od Yurx » 23.08.2012, 14:59 hod.
Mně se patch vzásadě líbí. Tady na fóru jsem se zaregistroval až poté, co jsem si na zdejších webovkách početl počeštěný překlad všech změn, protože v launcheru včera jsem to nestihl přelouskat ... O to víc mě to baví, protože jsem to vůbec nečekal a jsem docela příjemně překvapen.
Hraju jen jeden char, monk 60lvl a taky jsem včera večer potvrdil 2. paragon a už je to na cestě ke třetí účtence. Můj dojem je takový, že se mi truhla žluťákama během farmícího kola v aktu 1 plnila nehorázným stylem, dříve jsem sotva zaplnil půlku 2. záložky v bedně (v té první mám i gemy, poty, stránky ... takže je tam míň místa, ale vzásadě je pořád ze 3/4 volná) a po úpravě to začalo lítat tak, že už jsem musel prodávat můj starší gear v záložce třetí. No páni, padá to víc a je jen dobře, že teleport do kempu je grátis :)
---------
ad) hraní více postav v souvislosti s paragonováním a jakýmstakýms deficitem. (viz výše)
Lidičky, nebuďte do toho tak hrrrr ...
Jak jsem již napsal, mám jen jednu herní postavu a ani s tou nejsem nijak daleko (začátek 3. aktu inferno, kde je to nářez - takže měním buildy, experimentuju, ale spíš farmim to, co již dávám :)) Vím že by mě bavil barbar, vím že by mě bavil witch doctor, že by mě bavil wizard ..., ale já tolik času na hraní už nemám. A přiznám se, že i kdybych nyní měl, tak rozhodně nesedím u Diabla a neexpim si alty. V Diablu II (a dříve i v jiných hrách) jsem tohle praktikoval, celý acc zaflákaný postavama, které mě bavily, ale stejně to dopadlo tak, že jsem hrál aktivně pouze jednu. A když se za tím teď ohlédnu zpět, tak si nemůžu nepoložit otázku typu "k čemu mi to bylo dobrý?" anebo "k čemu to vůbec bylo dobrý?". A odpověď ? ...
PS. tímto textem v žádném případě nechci někoho nas*at, ani se nad někým povyšovat ... spíš jen přivést k zamyšlení.
PS/2. Myslím si (a určitě nejsem sám), že na tomto patchi nejvíc vydělá právě blizzard a hned se pokusím vysvětlit proč...
Kdybych měl nějaký profit ze všech transakcí na aukcích ...
a) chtěl bych aby každý hráč měl všechny postavy a ty aktivně hrál?
(tím pádem bych mohl přijít o velkou část zisků ne-li o všechny z aukce, protože cokoli padne, dostanou ti alti a nic se na aukci třeba nedostane)
b) líbilo by se mi, aby každý hráč hrál jednu postavu (k tomu ho nějakým způsobem dokopat - třeba paragon systémem ;)) a jakmile padne jakýkoli item co stojí za to, ale není pro jeho postavu, flákne jí na aukci, kde se z toho stává i můj potenciální profit?
(vím, že béčko je jeden z důvodů, proč lidi zakládají další postavy)