dve jednoduche otazky - sorceress na hell
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Já byl Hell Countess max. 50x, nejvyšší runa mi tam padla Pul(asi 3x). Pro merce Duriel's Shell/Guardian Angel. Vipermagi je asi nejlepší volba, pokud nemáš nějaký dobrý Ormus/CoH, dá se s tím v pohodě dohrát hell(s all resist jewelem vytáhneš +50 All resist u perf. varianty+20% FCR, Viperko je asi nejlepší low level armor ve hře).
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: dve jednoduche otazky - sorceress na hell
Doplnil bych, že pokud se vygeneruje parádní mapa, tak je myslím lepší volbou Thresh Socket než-li Mephisto. Než sundáš jednou Mephista, tak za stejnej čas zabiješ 10x Theshe. A itemy, co z něj padaj mohou být luxusní. Navíc...Thresh se dá v poklidu běhat na p1 bez ovlivnění dropu. Dycky ty 2 itemy pustí.
Jinak co se týče run, tak klasika...The Countess, LK, ale i často opomíjený Hephasto the Armorer, který má nejlepší šanci na drop run ze VŠECH monster ve hře. Jen občas bejvá problém to jeho kladívko. Někdy z něj lítaj hromy a blesky
Jinak co se týče run, tak klasika...The Countess, LK, ale i často opomíjený Hephasto the Armorer, který má nejlepší šanci na drop run ze VŠECH monster ve hře. Jen občas bejvá problém to jeho kladívko. Někdy z něj lítaj hromy a blesky

Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 24.08.2012, 21:09 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak pokud hraje na BN, tak si bohužel může o nějakém generování mapy nechat zdát :-)
Týden čistého času ne :-) To bylo spíše myšleno se na to tak týden soustředit, dvě hodiny denně a musí něco padnout
Ale fakt to chce jich udělat hodně. A Viper je náhodou dost dobrý! Já bych ho nepodceňovala :-)
Týden čistého času ne :-) To bylo spíše myšleno se na to tak týden soustředit, dvě hodiny denně a musí něco padnout

HC grál: 537/516 (-21)
Tak sice trochu se zpozdenim, ale zkusim se vyjadrit...
1)Lower Kurast byl za dob 1.11 nejlepsim zdrojem High runes, ted v 1.13 je to jeste snadnejsi, takze kvuli runam bych behal tuhle lokaci, oproti Countess se vyplati, pokud mas opravdu zalusk na runy VEX+ ...Klasicky drop ma hrabenka jen do IST, takze pro runy do IST sem, mela dala karierne 3xMAL coz bylo jeji max....hrabenka sice muze dropovat runy myslim az po JAH (tady si nejsem 100% jisty), ale neni to z jejiho special dropu, ale z klasickeho dropu, ktery ma takovou pravdepodobnost asi jako ze dostanu do kebule meteoritem...Tedy byvalo to tak v 1.11, ted je to pocitam lepsi
2)Od 1.13 se vyplati i Travincal, ale pro velkou efektivitu bych zacal s Kurastem,Travincal potrebuje dobrou vybavu, Kurast ne...Pote je to asi na ty nej Top runy idealni misto
3)MF 200% je dost malo na regulerni loveni veci, a doufam ze vis, ze drop run to neovlivnuje vubec
Jinak na vsechny itemy ve hre Ti staci chodit Mepha Hell a Ancient tunnels Hell...Ja osobne mam radsi velkou variabilitu, takze se snazim mit char na kazdou lokaci, ale specializovany char, mam Soso na Mepha (davam ho za 25s, pomale, vim), pak Barba na Pindla (taky cca 30s/run), pak ma poison necra a hammerdina na Pit - taky jsem tam zatim nemel moc stesti, a je to pravda nebezpecna lokace kvuli archerum...Mival jsem javu na Cowy, mam skeletal necra na WSK a Baala a ted znovu stavim soso na AT - cista blizzna je nejvic overpowered char na questeni, za jeden den jsem ji ted dal z nuly na lvl 58, dalsi pul dne a bude 75+ a muze behat tunely do zblbnuti, neni tam nic Cold immune (tedy vzacne muze byt nejaky boss, pokud se mu sejdou mody)
Na hrabenku je idelani lightning sosa
Preju dobry lov
Edit:Ehh, psano ciste z pohledu SP, na cattle netu to bude asi komplikovanejsi
1)Lower Kurast byl za dob 1.11 nejlepsim zdrojem High runes, ted v 1.13 je to jeste snadnejsi, takze kvuli runam bych behal tuhle lokaci, oproti Countess se vyplati, pokud mas opravdu zalusk na runy VEX+ ...Klasicky drop ma hrabenka jen do IST, takze pro runy do IST sem, mela dala karierne 3xMAL coz bylo jeji max....hrabenka sice muze dropovat runy myslim az po JAH (tady si nejsem 100% jisty), ale neni to z jejiho special dropu, ale z klasickeho dropu, ktery ma takovou pravdepodobnost asi jako ze dostanu do kebule meteoritem...Tedy byvalo to tak v 1.11, ted je to pocitam lepsi
2)Od 1.13 se vyplati i Travincal, ale pro velkou efektivitu bych zacal s Kurastem,Travincal potrebuje dobrou vybavu, Kurast ne...Pote je to asi na ty nej Top runy idealni misto
3)MF 200% je dost malo na regulerni loveni veci, a doufam ze vis, ze drop run to neovlivnuje vubec

Jinak na vsechny itemy ve hre Ti staci chodit Mepha Hell a Ancient tunnels Hell...Ja osobne mam radsi velkou variabilitu, takze se snazim mit char na kazdou lokaci, ale specializovany char, mam Soso na Mepha (davam ho za 25s, pomale, vim), pak Barba na Pindla (taky cca 30s/run), pak ma poison necra a hammerdina na Pit - taky jsem tam zatim nemel moc stesti, a je to pravda nebezpecna lokace kvuli archerum...Mival jsem javu na Cowy, mam skeletal necra na WSK a Baala a ted znovu stavim soso na AT - cista blizzna je nejvic overpowered char na questeni, za jeden den jsem ji ted dal z nuly na lvl 58, dalsi pul dne a bude 75+ a muze behat tunely do zblbnuti, neni tam nic Cold immune (tedy vzacne muze byt nejaky boss, pokud se mu sejdou mody)
Na hrabenku je idelani lightning sosa
Preju dobry lov

Edit:Ehh, psano ciste z pohledu SP, na cattle netu to bude asi komplikovanejsi
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Z Countess padá max. Lo.
Z Hell Councilu mi padla jednou Ohm, na farmení je to ale docela ošklivost kvůli imunitám-často proti všemu.
200% MF už není tak špatný, ono pak jde o gear, někdy je lepší méně MF a víc poškození-víc runů. Pamatuju, když jsem měl kolem 250% MF tak jsem měl párkrát i 4x Unique z Mepha.
Z Hell Councilu mi padla jednou Ohm, na farmení je to ale docela ošklivost kvůli imunitám-často proti všemu.
200% MF už není tak špatný, ono pak jde o gear, někdy je lepší méně MF a víc poškození-víc runů. Pamatuju, když jsem měl kolem 250% MF tak jsem měl párkrát i 4x Unique z Mepha.
Jo, s tou LO mas asi pravdu, uz je to dlouho, co jsem to drzel v pameti, i me se zdala JAH moc
Na Councily by byl asi nejlepsi nejaky druh Barba, at uz whirler nebo Frenzier, po zruseni IM je to podle me ultimatni char v 1.13
Nehlede co rikaji nejake navody, rozdil mezi 250%MF a 450% MF je hodne znatelny, samozrejme zalezi na tom, jestli dokazes udrzet stejnou rychlost najezdu - tedy na to jsi poukazoval ve svem postu a mas samozrejme pravdu...
Na Councily by byl asi nejlepsi nejaky druh Barba, at uz whirler nebo Frenzier, po zruseni IM je to podle me ultimatni char v 1.13
Nehlede co rikaji nejake navody, rozdil mezi 250%MF a 450% MF je hodne znatelny, samozrejme zalezi na tom, jestli dokazes udrzet stejnou rychlost najezdu - tedy na to jsi poukazoval ve svem postu a mas samozrejme pravdu...
Ta šance je o dost lepší. Jednomu známému tam padla Lo do týdne asi tak 2-3x.. Ale je fakt, že to chodil často. Proto počítám i s tou Vex, že by tam mohla padnout.RIP píše:ale z klasickeho dropu, ktery ma takovou pravdepodobnost asi jako ze dostanu do kebule meteoritem...Tedy byvalo to tak v 1.11, ted je to pocitam lepsi
HC grál: 537/516 (-21)
V 1.13 byla radikálně zvýšena šance na drop vex+ (snad 10x nechtějí se mi hledat přesná čísla).
200mf je ok, ale více samozřejmě neuškodí (šance na uniq a set se však zvyšuje jen málo).
200mf je ok, ale více samozřejmě neuškodí (šance na uniq a set se však zvyšuje jen málo).
Tak to ten runedrop byl zvyseny jeste vic nez jsem si myslel a odpovida Rakiiho odhadu, no fuj, hnus je to
Jinak udelal jsem asi 45k runu na Pindlovi s ruznymi barby a byl velky rozdil ve vysledku, pokud mel char okolo 250%MF a nebo 450%, pripadne 550% na horkovacim switchi...Killing speed byla stejna a vzorek (tedy pocet runu) byl myslim pro nejakou statistickou analyzu dostatecny
Myslim, ze to muzeme uzavrit vetou: Pokud regulerne lovite itemy, tak vic MF je rozhodne lip, pokud to nesnizi rychlost zabijeni
Jinak udelal jsem asi 45k runu na Pindlovi s ruznymi barby a byl velky rozdil ve vysledku, pokud mel char okolo 250%MF a nebo 450%, pripadne 550% na horkovacim switchi...Killing speed byla stejna a vzorek (tedy pocet runu) byl myslim pro nejakou statistickou analyzu dostatecny

Myslim, ze to muzeme uzavrit vetou: Pokud regulerne lovite itemy, tak vic MF je rozhodne lip, pokud to nesnizi rychlost zabijeni
45k runů ? ... ty si pořádný masochista :-)
Jo, to jsem, i silovej trojboj, kterej delam je hodne masochistickej sport...
Jinak 45k runu na Pindlovi byl soucet tak tri roky zpatky, kdyz jsem regulerne hral, od te doby tak dve tri kila pribyli, k tomu tak 10k+ Mephu, 2k+ Kurastu, 1k Pitu apod., jo, loveni veci me bavi
Jinak 45k runu na Pindlovi byl soucet tak tri roky zpatky, kdyz jsem regulerne hral, od te doby tak dve tri kila pribyli, k tomu tak 10k+ Mephu, 2k+ Kurastu, 1k Pitu apod., jo, loveni veci me bavi

duriels shellu som sa nevedel zbavit, aj so skullders ire som ich vymenil za middleclass runy. nic moc brnenia. teda teraz nic moc, co by som za nich na nightmare dalPro merce Duriel's Shell/Guardian Angel.

bohuzial je to tak, preto uz chodim k mephistovi a kovacovi iba vynimocne. nebavi ma ich hladat pol dna, aby mi potom vyhodili rare dagger + amethyst.Tak pokud hraje na BN, tak si bohužel může o nějakém generování mapy nechat zdát :-)
ja som ich urobil hodne, trust me. v poslednej dobe mi hadze samy s*it a coraz castejsie iba dve runy namiesto troch, wtf?Týden čistého času ne :-) To bylo spíše myšleno se na to tak týden soustředit, dvě hodiny denně a musí něco padnout Ale fakt to chce jich udělat hodně.
myslis celu oblast, alebo iba council?Od 1.13 se vyplati i Travincal...
viem o tom. niekedy sa mi zda, ze ked som nemal magic find veci vobec, ze mi run vypadavalo o dost viac.MF 200% je dost malo na regulerni loveni veci, a doufam ze vis, ze drop run to neovlivnuje vubec
ja mam teraz bliz/fireball charakter, ktory zmetie vsetko do par sekund. a kedze vcera som ziskal vymenou za nejaku runu oculusa, tak predmety uz ani velmi nehladam. respektive - nejaky dobry prsten/amulet/charm by sa zisiel, ale tieto veci mi nevypadavaju prakticky vobec.Jinak na vsechny itemy ve hre Ti staci chodit Mepha Hell a Ancient tunnels Hell...Ja osobne mam radsi velkou variabilitu, takze se snazim mit char na kazdou lokaci
MIMOCHODOM - ak to cita este vacsi zelenac ako ja - zacal som sa prihlasovat do hier s co najvacsim poctom hracov a rozdiel v kvantite a kvalite dropovanych predmetov je ENORMNY, na single run uz v podstate chodim iba za countess.
Myslel jsem Councily, i v predchozich patchich na tom byli lepe s runami nez ostatni monstra
UPDATE
vex uz nehladam. potreboval som ju na zostavenie heart of the oak, ale jeden dobrak mi tuto skvelu vecicku vymenil za ist + mal runy. dobry biznis.
momentalne hladam ber alebo vyssie, co by som mohol vymenit za ber. ak ju ziskam, tak si mozem zostavit chains of honor. hladam v lower kuraste, travincale, worldstone keep, flayer jungle, sewers level 2, vo forgotten vezi a NASIEL SOM TOTALNY PRD, VOBEC NIC. vsade vypadava iba shael, sol, eth, amn. od posledneho prispevku som vsetko navstivil mnhohokrat (pri co najvacsom pocte hracov) a najlepsi ulovok bol fal runa. zacinam pochybovat, ci higher runy vobec existuju, co ak je to vsetko konspiracia?
ZASADNA otazka znie: ovplyvnuje drop run pocet hracov v hre? cim viac hracov - tym vacsia sanca?
vex uz nehladam. potreboval som ju na zostavenie heart of the oak, ale jeden dobrak mi tuto skvelu vecicku vymenil za ist + mal runy. dobry biznis.

momentalne hladam ber alebo vyssie, co by som mohol vymenit za ber. ak ju ziskam, tak si mozem zostavit chains of honor. hladam v lower kuraste, travincale, worldstone keep, flayer jungle, sewers level 2, vo forgotten vezi a NASIEL SOM TOTALNY PRD, VOBEC NIC. vsade vypadava iba shael, sol, eth, amn. od posledneho prispevku som vsetko navstivil mnhohokrat (pri co najvacsom pocte hracov) a najlepsi ulovok bol fal runa. zacinam pochybovat, ci higher runy vobec existuju, co ak je to vsetko konspiracia?

ZASADNA otazka znie: ovplyvnuje drop run pocet hracov v hre? cim viac hracov - tym vacsia sanca?
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Chodíš ve Forgotten Tower až na Countess? Z ní padají střední a vyšší runy, i na p1 docela slušně.
Ano, ovlivňuje.
Ano, ovlivňuje.
jasne.Asman píše:Chodíš ve Forgotten Tower až na Countess? Z ní padají střední a vyšší runy, i na p1 docela slušně.
Ano, ovlivňuje.

-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Nízké runy z ní padají pořád, mě tam padla Pul asi 2x za 30 runů.
zistil som, ze najlepsie sa s common unique vecami obchoduje na nightmare. Tal rasha crest, ktory mi pada tak 5x za den, som vymenil za ist a bezcennu fal runu som vymenil za magefist gloves. skoda, ze ich nebudem pouzivat.
runy mi samozrejme nevypadli ziadne. teda, ziadne zaujimave - iba dol, sol a v upper kuraste pul. momentalne chodim iba LK + sewers level 2, obcas na odreagovanie countess.
runy mi samozrejme nevypadli ziadne. teda, ziadne zaujimave - iba dol, sol a v upper kuraste pul. momentalne chodim iba LK + sewers level 2, obcas na odreagovanie countess.
oukej, davam si pauzu na neurcito.
moje poctive cmuchanie po runach bolo po zasluhe odmenene v podobe Lo (myslim, ze som ju nasiel v sewers L2). po pouziti mojho diplomacy level 0 skillu sa mi podarilo presvedcit nejakeho francuza, ze vymena Ber za Lo je prenho vyhodny obchod. nasledne som si konecne zlozil vytuzenu chains of honor.
teraz som uz bol pripraveny na pandemonium event( vtedy som si to myslel
). spojil som kluce a vygeneroval sa vchod k izualovi. tam to islo rychlo, az kym sa neobjavil boss, ktory mi rozsekal zoldaka na dve rany a ja som tiez nevydrzal o moc dlhsie.
opakovane pokusy nepriniesli zlepsenie, moje kuzla nanho vobec neucinkovali.
tazkze som sa dostal do patovej situacie: normalna gamesa ma uz moc nebavi, lebo vsetky potvory na hell padaju ako hnile hrusky. na pandemonium som zase asi este slaby a nechce sa mi dalsich 100 rokov hladat high runes na mocnejsiu vybavu. behat 1000x lower kurast a sewers na players eight (ked sa uz zadari a vhre sa nachadza 8 hracov) ma uz omrzelo.
diablo 2 je nateraz mrtve, presiel som na diablo: the hell!
moje poctive cmuchanie po runach bolo po zasluhe odmenene v podobe Lo (myslim, ze som ju nasiel v sewers L2). po pouziti mojho diplomacy level 0 skillu sa mi podarilo presvedcit nejakeho francuza, ze vymena Ber za Lo je prenho vyhodny obchod. nasledne som si konecne zlozil vytuzenu chains of honor.
teraz som uz bol pripraveny na pandemonium event( vtedy som si to myslel

tazkze som sa dostal do patovej situacie: normalna gamesa ma uz moc nebavi, lebo vsetky potvory na hell padaju ako hnile hrusky. na pandemonium som zase asi este slaby a nechce sa mi dalsich 100 rokov hladat high runes na mocnejsiu vybavu. behat 1000x lower kurast a sewers na players eight (ked sa uz zadari a vhre sa nachadza 8 hracov) ma uz omrzelo.
diablo 2 je nateraz mrtve, presiel som na diablo: the hell!