Account v zahranici

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
nabuch
Quill Rat
Account v zahranici

Příspěvek od nabuch » 07.09.2012, 09:22 hod.

zdarec mam takovej problem a nejak nevim jak ho resit...hraju normal v CR ale jel sem do nemecka na dovolenou chtel sem tu zapnout diablo tak jdu na battle.net zadam acc a heslo a napise se mi ze jsem byl locknut z duvodu hackingu. Zrejme kdyz se na svuj acc prihlasuju na jinym pocitaci v jine zemi tak se to zamce. Problem je ale ten ze nevim jak to odemcit blizzard me navedl na pasword restart (chce to tam po me jmeno a primeni jaky sem zadal u tvorby uctu) jenze ten mi nejde udelat protoze v okynku kam mam zadat name tak uz si nepamatuju jaky name sem tam dal kdyz sem ucet zakladal. cili nemuzu se pohnout dal a ucet mam stale locknutej...existuje nejakej blizzard support mail na ktery jde napsat? marne se ho snazim najit ale nenachazim..nejaky rady co stim ?

Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902

Re: Account v zahranici

Příspěvek od Quetak » 07.09.2012, 09:34 hod.

rada: zadávat pravdivý údaje a pořídit si autentikátor. S tim jak to teď máš tak hodně štěstí při dokazování, že acc je tvůj, bude to běh na dlouhou trať.

nabuch
Quill Rat

Příspěvek od nabuch » 07.09.2012, 09:39 hod.

jo ale kde mam ten beh na dlouhou trat zacit kdyz nevim jak je kontaktovat

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 07.09.2012, 09:41 hod.

můžeš si třeba založit další Bnet účet a řešit to přes něj.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.09.2012, 09:45 hod.

Quetak píše:rada: zadávat pravdivý údaje a pořídit si autentikátor. S tim jak to teď máš tak hodně štěstí při dokazování, že acc je tvůj, bude to běh na dlouhou trať.
Jn, resi se to kazdou chvilu.:-D
Co je na tom tak tezkyho napsat pravdivy udaje....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 07.09.2012, 09:49 hod.

Nedavno sme rovnaky problem riesili s kamaratom.

Ked prides domov asi ti to pojde normalne lognut.
Ak ti to aj tak nepojde tak vypln toto tu.
https://eu.battle.net/account/support/r ... cator.html (alebo tiez mozes pouzit formular o "my account has been hacked")
Oni ti odpisu neaku nezmyselnu blbost s byrokratickymi recickami okolo toho a stupidnymi rieseniami ktore vobec nebudu pasovat na tvoj problem, ale ten mail zacnu tvojim kompletnym oslovenim (pouziju to co si si tam napisal pri registraciii). Takze sa na svoj acc potom uz vdaka tomu dostanes.
Kuki10 píše:Co je na tom tak tezkyho napsat pravdivy udaje....
Tazke na tom nie je nic, ale clovek je od prirody opatrny, tiez nemam nikde napisane svoje skutocne udaje. Z obavy ze by to niekto mohol zneuzit.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.09.2012, 10:05 hod.

sklb píše:Nedavno sme rovnaky problem riesili s kamaratom.

Ked prides domov asi ti to pojde normalne lognut.
Ak ti to aj tak nepojde tak vypln toto tu.
https://eu.battle.net/account/support/r ... cator.html (alebo tiez mozes pouzit formular o "my account has been hacked")
Oni ti odpisu neaku nezmyselnu blbost s byrokratickymi recickami okolo toho a stupidnymi rieseniami ktore vobec nebudu pasovat na tvoj problem, ale ten mail zacnu tvojim kompletnym oslovenim (pouziju to co si si tam napisal pri registraciii). Takze sa na svoj acc potom uz vdaka tomu dostanes.
Kuki10 píše:Co je na tom tak tezkyho napsat pravdivy udaje....
Tazke na tom nie je nic, ale clovek je od prirody opatrny, tiez nemam nikde napisane svoje skutocne udaje. Z obavy ze by to niekto mohol zneuzit.
To je postaveny na hlavu....
V bance taky davas pravdivy udaje a stejne se to muzes stat....
Account ti muzou ukradnout i s vymyslenyma udajema....
Vetsinou je vic problemu s tema vymyslenyma.:-)

nabuch
Quill Rat

Příspěvek od nabuch » 07.09.2012, 10:11 hod.

vyreseno tak meno sem tam zadal opravdu svoje duvod proc to nevzalo byl ten ze sem tam psal udaje bez hačku :D a pritom hacek ve jmene mam...jinak dozvedel sem se to tak jak psal sklb pouzil sem ten link a odepsali mi mail s mym jmenem a nejaky kecy...takze uz ted mi secko vali dik moc

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.09.2012, 10:21 hod.

nabuch píše:vyreseno tak meno sem tam zadal opravdu svoje duvod proc to nevzalo byl ten ze sem tam psal udaje bez hačku :D a pritom hacek ve jmene mam...jinak dozvedel sem se to tak jak psal sklb pouzil sem ten link a odepsali mi mail s mym jmenem a nejaky kecy...takze uz ted mi secko vali dik moc
Tak vidis.:-)

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 07.09.2012, 10:42 hod.

nabuch píše:vyreseno tak meno sem tam zadal opravdu svoje duvod proc to nevzalo byl ten ze sem tam psal udaje bez hačku :D a pritom hacek ve jmene mam...jinak dozvedel sem se to tak jak psal sklb pouzil sem ten link a odepsali mi mail s mym jmenem a nejaky kecy...takze uz ted mi secko vali dik moc
;)
kuki10 píše:To je postaveny na hlavu....
V bance taky davas pravdivy udaje a stejne se to muzes stat....
Account ti muzou ukradnout i s vymyslenyma udajema....
Vetsinou je vic problemu s tema vymyslenyma.:-)
Blizzard =/= sa pre mna banka ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

nabuch
Quill Rat

Příspěvek od nabuch » 07.09.2012, 11:08 hod.

uz stahuju clienta abych mohl parit :D ale potrva to teda aspon 3 hodiny omg....jinak bude to na tomhle pc hratelny? mam tu ctyrjadro athlona 2.6ghz 8gb ram a grafarna je krapet stara...ATI X1800. Co myslite? ta grafika bude asi problem na hru s vice lidma po netu co, nebo pohoda ?

nabuch
Quill Rat

Příspěvek od nabuch » 07.09.2012, 11:12 hod.

lol tak mi to napsalo your card is not suported..jestli to chapu spravne hra teda nepujde zapnout vubec nijak a proste si nezahraju

Odpovědět

Zpět na „Obecně“