Příspěvek
od Fraxinus » 10.09.2012, 01:00 hod.
Tak hned z kraje mám zážitek, že by se z toho každej po.....
Vlezu se svou melee sosou do kláštera, pak do kasáren, jak tam jsou vždycky v těch dveřích 2 až 3 šamani s devilkinama. Tentokrát jsem tam viděl něco, že jsem jen s otevřenou pusou nevěřícně kroutil hlavou. 2 ze 3 šamanů byli bossové. OBA LIGHTNING ENCHANTED!!! Při pokusu o ústup od nich....devilkiny bylo nemožné zpacifikovat a úder do šamana znamenal ztrátu víc jak poloviny z mých asi 150 života. Static field devilkinům kvůli jejich vysokým rezistům skoro nic nedělal, navíc z obou bossů další salva....v místnosti nebylo skoro k hnutí. Mezitím vypiju tak polovinu lektvarů, co jsem měl...v tu se rozrazí dveře a z nich vylezou nějací klani, nejspíš je vylákal můj 6yardovej poloměr static fieldu....vidím na nich minion, říkám skvělý, takže 3 bosspacky na 200 yardech čtverečních...jak před nimi ustupuju k vchodovým dveřím, abych je likvidoval jednoho po druhém, tak když přišla řada na bosse...tak buch a pic ho...RIP. Ten zmetek byl totiž TAKY LIGHTNING ENCHANTED a na mě vyslal bolty nejen z mé rány zblízka, ale i za mou rogunu, co do něj začla pálit....a třetí salva během těch asi 10 milisekund přišla z odraženého útoku mého shiver armoru, nejspíš byla neviditelná. Tomu říkám 1 hit RIP.
Tohleto jsem ještě nikdy v životě v Diablu neviděl....
Ještě že jsem dosud nenašel ani jeden unikát nebo set. Jdu na to odznova.