Došel jsem do konce, úspěšně

Diablo bez problémů, akorát jsem se párkrát nechal chytit do klece a životy šli na 10k, ale IP vždycky pomůže dostat se k studně.
Ale musím říct, že jsem měl dost namále v patře před Diablem. Honila mě skupinka elitek, které běhali rychleji a ještě měli mortar. S 10k životy jsem pauznul hru a zkoušel psát člověkovi, kterého mám ve friend listu a také hraje hc inferno, ale nechtěl riskovat, takže jsem nakonec leapnul mezi ně a strašně, strašně moc jsem byl vděčný 1600 loh, který mi doplnil na full během té chvilky "nemrtelnosti" po leapu. Pak už se mi povedlo je zabít. Mohl jsem je dát rovnou, ale moje celá taktika na 4. akt byla vždycky potvory dotáhnout ke vstupu do lvlu a tam pak na ně lozit jen s WotB, takže jakmile jsem je viděl, ani jsem o ničem jiným neuvažoval.
Celkově to hodnotím tak, že 4. akt má pro barba snadné bossy, ale ten zbytek je poměrně dost nebezpečný. Patro přes Izualem a patro před Diablem jsou vůbec dost těžký. Hrál jsem to hodně na jistotu. Každej větší balík potvor nebo i samotný mallet lord si zasloužili WotB a pak šup do města počkat na CD a zpátky a takhle celé patro

Později, když jsem se víc vzdálil od začátku lvlu (kam jsem taky odlákal 2 elit packy) a poté, co jsem skoro skapal jsem místo IP dal Sprint, což se ukázalo jako dobrá volba. Kdykoliv byli problémy, leap+sprint mě dostali do města pro heal, wotb cd a hurá zpátky.