Tak vás tak lehce po očku sleduju a nemůžu se zbavit dojmu, že někteří pojali tento turnaj jako důvod si pořádně zahrát, zatímco jiní jej vyhrát.
Co se HC\SC hraní týče. Je dost podivné, že takový Dragonius, byť má minimální zkušenosti (ne-li žádné) s HC hraním, do toho praštil jako pro mě správnej chlap. Všechna čest
Naproti tomu DeathHero krásně prezentuje tu naši českou vychcanost. Samozřejmě měl při současných pravidlech možnost a využil ji, nicméně i já mám možnost vyjádřit svůj subjektivní pocit a tím je zklamání. Attia se v tomto ohledu vyjádřil diplomaticky a tím bych mu chtěl vyjádřit uznání. Mě to však nedá a musím říct, že jsi u mne klesl. Myslel jsem, že si i přes tu řadu nezdarů víc věříš. Jako zarytý HC hráč prostě beru SC style jako krok zpátky. Ale ber to čistě jako můj problém, ne tvůj. Jen chci, aby jsi to věděl...
Přes to všechno. Asi to nic neznamená, ale když vidím ty věrné pozůstalé co stále hrají tuhle skvělou hru s takovým entuziasmem, jsem rád, že tu stále tato komunita je.
Good night, good luck.