A jelikož moc nefunguje sekce kecání a diablo kecání, tak se to tu občas stočí do trochu ot diskuze. Viper i CoH je podle pravidel soutěže samozřejmě OK, diskuze ohledně Enigmy je v tomto topicu pravda zbytečná.
Moderátor:Dark_Deamon
V tomhle bodě nesouhlasím. Je sakra rozdíl, když jednou prokážeš pohotovou reakci, k tomu rychlé prsty, a zachráníš si tak v jednom případě ten cenný život. U SC stylu to je úplně o něčem jiném. Pokud si vyloženě sám nestanovíš pravidlo, že ESC nepoužiješ za žádnou cenu, tak to je potom čistě tvá volba a zaslouží respekt. V tomhle tom turnaji mi to však přijde jako ...viz výše... Hlavně taky proto, že jsem ti za tvou volbu postavy hodně fandil.Dragonius píše:...a hlavně bych rovnou mohl hrát SC :-) ...
Však já šel záměrně do extrému. Nesmíš mne brát zase tak moc vážně.Dragonius píše:Tak umřít jsem určitě nechtěl.
Nějak moc tu hru hltáš příteli Fraxine.Fraxinus píše:Přesně tak Máro. Tady hrajou zapřísáhlí hardcoristiA ti se k esc nesníží.
Ono tu nefungují zásadnější věci již nějakou dobu jak jistě víme. A přitom by stačilo, aby si jeden člověk udělal na chvíli čas. Ale o tom jsme si již psali, že anoFraxinus píše:A jelikož moc nefunguje sekce kecání a diablo kecání, tak se to tu občas stočí do trochu ot diskuze. Viper i CoH je podle pravidel soutěže samozřejmě OK, diskuze ohledně Enigmy je v tomto topicu pravda zbytečná.
Pročpak zbytečná? Dává MF per level a co může být lepšího pro MF postavy?Fraxinus píše:diskuze ohledně Enigmy je v tomto topicu pravda zbytečná.