Mám svou nějakou představu o tom co jedu ale nechám si poradit.Čím více hlav tím lepší výběr.
Muj Wizz
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Esop ... ro/3925366
Diky za tipy a rady

Zapomel jsem dodat ze vse krome bot je lucky drop.Nic jsem nekupoval

Tal rasha je asi top na wizza, ale je to tedka darda kupit.esopeso píše:Zdravim , jelikož se mi podařilo konečně našetřit nějaké goldy potřeboval bych pomoct s výběrem setu na wizzarda. Znam jenom Tal rasha.Vice jich neni na Wizze ?!
Mám svou nějakou představu o tom co jedu ale nechám si poradit.Čím více hlav tím lepší výběr.
Muj Wizz
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Esop ... ro/3925366
Diky za tipy a rady
Zapomel jsem dodat ze vse krome bot je lucky drop.Nic jsem nekupoval
Souhlas, nej set pro wize...bohužel. Tal rasha má pěkný jednotlivý kousky,ale set bonusy k ničemu. Jestli máš dost goldů tak bych šel do zunimaši chest+ring+boty a Chantodo's set. To máš za bonusy 260int, -7% dmg od elit a 55all res. K tomu si klidně můžeš hodit i tal rashu amulet, headu a pásek a budeš zelenej až to hezký nebudeRakiii píše:Zunima set (ne celý ofc) je též výborná volba.
Svata pravda.Rakiii píše:Pokud nemají pěkný "roll" tak to ani set bonus nezachrání .... a ve většině případů je lepší kvalitní rare/uniq.
Quetak píše:Souhlas, nej set pro wize...bohužel. Tal rasha má pěkný jednotlivý kousky,ale set bonusy k ničemu. Jestli máš dost goldů tak bych šel do zunimaši chest+ring+boty a Chantodo's set. To máš za bonusy 260int, -7% dmg od elit a 55all res. K tomu si klidně můžeš hodit i tal rashu amulet, headu a pásek a budeš zelenej až to hezký nebudeRakiii píše:Zunima set (ne celý ofc) je též výborná volba.Ale to abys měl připravenou tak miliardu
Kuki10 píše:Ber to tak, ze na dohrani a farmeni lege, ani setovky nepotrebujes, ale casem to spadne, treba.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
No já mám tuším s EA ten nejslabší 550, v procentech tuším 62,5%, po nerfu bude hůřesopeso píše:Tyckin- Kolik máš all res. nemůžem to nikde vyčíst :-) mimo to kolik je tak potřeba na wizze? mám se shieldem cca 550-650 a přijde mi to pořád málo :-(