Reset Ladder (WIPE)
Ahoj lidi, nikde jsem to nenašel, a chtěl bych se poptat, jestli to náhodou víte... Zda-li Blizzard bude (třeba za rok či dva)nesmyslně mazat postavy a resetovat postavy jako je zvykem třeba u jiných MMORPG her... docela by mě naštvalo do toho rvát prachy a pak by mi to smázli...
Diky za odpověd...
Diky za odpověd...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Reset Ladder (WIPE)
Blbost nebude.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
To by ale vznikla pekna hysterie
Rapidne by vzrostl pocet sebevrazd

Rapidne by vzrostl pocet sebevrazd

Nehraj na free serverech a nikdy se ti to stát nemůže.LachimoS píše:Ahoj lidi, nikde jsem to nenašel, a chtěl bych se poptat, jestli to náhodou víte... Zda-li Blizzard bude (třeba za rok či dva)nesmyslně mazat postavy a resetovat postavy jako je zvykem třeba u jiných MMORPG her... docela by mě naštvalo do toho rvát prachy a pak by mi to smázli...
Diky za odpověd...

no nikdy neříkej nikdy ... ve dvojce byly též jiné plány ...
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
Ah s tím nemá vůbec co dělat. KLeda tak RMAH, nevím zda by nemohli mít nějajké =rávní problémy z sresetu když v tom jsou real peníze. Teď se resetu děsíte ale třeba za 1 nebo 2 roky byste ho uvítali. I když těžko řít, D2 bylo v tomhle jiné, tam byla zábava expit nové postavy s přáteli. V d3 je to nuda.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
no me to neprijde jako velkej rozdil expeni nove postavy v D3 a hunteni paragonu s prately v D3 kor kdyz se u toho keca na TS, sice se vic chcipa ale o to vetsi je to bzunda vetsinou (teda krom HC) :-)
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
pokud by tohle udělali, tak by vznikla hysterie lidé by se hromadně, masivně a hlavně co nejdřív zbavovali svých věcí za RMAH (otázka zda by je někdo koupil).
A po resetu by už na RMAH moc lidí asi nekupovalo.., takže NE, nevěřím tomu, že k tomu dojde
A po resetu by už na RMAH moc lidí asi nekupovalo.., takže NE, nevěřím tomu, že k tomu dojde

Prostě tahle otázka je totálně mimo, na žádným officiálním serveru her tohohle typu na světě nikdy nebyl wipe a taky nebude. Tahle móda pochází z free serverů z důvodu neprofesionálního zjednodušeného čištění databází.
V blizzardu není banda jelimanů, pro které je kompletní smazání databáze lepší volba než zjištění problému a jeho následné odstranění. A ani si to nemůžou dovolit.
V blizzardu není banda jelimanů, pro které je kompletní smazání databáze lepší volba než zjištění problému a jeho následné odstranění. A ani si to nemůžou dovolit.

no fakticky ten wipe (alespon pokud jde o itemy) probiha kontinualne - s kazdym vestim patchem ztraci miliony itemu skokove na hodnote a ztracet budou i nadale. Jen namatkou si vzpomenme na nerf AS, vyrazny zasah do ceny MF/GF itemu se zavedenim PL, zasadni posileni zbrani (a nejen 2h), zmenu legendarek a ted chystane zmeny u ringu a amuletu... dokud bude D3 ve fazi betatestu, tak to jine nebude 

Nejde ani tak i Wipe v klasickém stylu, v diablu 2 to bylo řešení tak že byl separátně vždy ladder a nonladder kde se nikdy nic nemazalo, jen se tam vždy vše při nové sezóně přesunulo.
Nemyslím si, v Diablu 2 byly resety skoro co každej rok a stejně lidi kupovali věci za real peníze mimo jejich systém nelegálně.Peckoslav píše:A po resetu by už na RMAH moc lidí asi nekupovalo..
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
to určitě, ale kdyby postavy vymazali, tedy ne přesunuli, koupil by sis věc za RM? Já tedy ne 

- Kuki10
- Globální moderátor
To je stejna kravina, jak kdyby sis kupil auto a jednou za rok by ti ho vzali a uz nevratili.:-D
Pokud si v nejake hre kupujes za real a jde to oficialne, tak to vzit nemuzou.
Pokud si v nejake hre kupujes za real a jde to oficialne, tak to vzit nemuzou.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Javurku to ano, ale nebylo to legalni cestou.
Tady to tak je, tak ti to proste vzit nemuzou.
A proc by to delali, s kazdym patchem budou novy a lepsi itemy a bude se zase vic prodavat....
To mas jak s telefonem za rok je to kram a jdes pro novej.:-D
Edit: i kdyby to mazali jednou tydne, tak stejne nejakej blazen bude kupovat.
Tady to tak je, tak ti to proste vzit nemuzou.
A proc by to delali, s kazdym patchem budou novy a lepsi itemy a bude se zase vic prodavat....
To mas jak s telefonem za rok je to kram a jdes pro novej.:-D
Edit: i kdyby to mazali jednou tydne, tak stejne nejakej blazen bude kupovat.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Že je to kravina tu můžete opakovat klidně 1000x, ale v Diablu 2 to tak fungovalo a stejně si to lidi za RM kupovali a to to ani nebylo legální cestou.
Když už dejme tomu za 2 roky bude mít každej jouda super věci, protože v AH je vše levnější a levnější, lidi to přestane bavit. To je prostě fakt. A primární cíl blizzardu je u toho udržet co nejvíce lidí, takže se za čas k systému Diablo 2 ladderů můžou docela reálně uchýlit. To co bylo, se přesune jen na jiný realm a nová sezóna začne na speciálním novém realmu. Nikoho přece nebudou muset nutit tam hrát, navíc staré věci koupené za rmah zůstanou a nikomu se nic nesmaže. Vtip je v tom že hromady lidí by klidně šlo hrát novou szńu a lidi tam budou opět za na RMAH prodávat a kupovat, navíc za větší ceny, protože ty věci zas nebude mít ze začátku nikdo. Myslím že na tomhle systému by blizzard rozhodně netratil, spíš získal.
Diablo je hra o zdolávání cílů a sbírání dropu, když už vše splníte a máte super gear, přestane to bavit, protože není co dělat. Vím o čem mluvím, z osobní zkušenosti můžu říct, že jsem třeba hrál na jednom privátní d2 serveru, kde jsem se několik měsíců snažil poskládat velmi drahé runové slovo enigmu a hrál jsem aktivně x hodin denně. No a když se to podařilo, chvíli jsem s ní hral a pak mě to po krátkém čase přestalo bavit. Neříkám, že každej to má takhle, ale lidí jako já je dost .)
EDIT: asi jsi reagoval dřív než jsem tu zprávu smazal a předělal, tak kdyžtak tu tvojí smaž a postni novej text s reakcí .)
Když už dejme tomu za 2 roky bude mít každej jouda super věci, protože v AH je vše levnější a levnější, lidi to přestane bavit. To je prostě fakt. A primární cíl blizzardu je u toho udržet co nejvíce lidí, takže se za čas k systému Diablo 2 ladderů můžou docela reálně uchýlit. To co bylo, se přesune jen na jiný realm a nová sezóna začne na speciálním novém realmu. Nikoho přece nebudou muset nutit tam hrát, navíc staré věci koupené za rmah zůstanou a nikomu se nic nesmaže. Vtip je v tom že hromady lidí by klidně šlo hrát novou szńu a lidi tam budou opět za na RMAH prodávat a kupovat, navíc za větší ceny, protože ty věci zas nebude mít ze začátku nikdo. Myslím že na tomhle systému by blizzard rozhodně netratil, spíš získal.
Diablo je hra o zdolávání cílů a sbírání dropu, když už vše splníte a máte super gear, přestane to bavit, protože není co dělat. Vím o čem mluvím, z osobní zkušenosti můžu říct, že jsem třeba hrál na jednom privátní d2 serveru, kde jsem se několik měsíců snažil poskládat velmi drahé runové slovo enigmu a hrál jsem aktivně x hodin denně. No a když se to podařilo, chvíli jsem s ní hral a pak mě to po krátkém čase přestalo bavit. Neříkám, že každej to má takhle, ale lidí jako já je dost .)
EDIT: asi jsi reagoval dřív než jsem tu zprávu smazal a předělal, tak kdyžtak tu tvojí smaž a postni novej text s reakcí .)
Ale v tomhle případě nejde o wipe. Nový realm je docela efektivní způsob, jak udržet zábavnost a neztratit hráče.Javurek píše: A primární cíl blizzardu je u toho udržet co nejvíce lidí, takže se za čas k systému Diablo 2 ladderů můžou docela reálně uchýlit. To co bylo, se přesune jen na jiný realm a nová sezóna začne na speciálním novém realmu.

- Kuki10
- Globální moderátor
Je pravda, ze nebejt upgrade itemu, tak uz to mozna nehraji tak aktivne....
Ale dokud budou porad itemy ktery chci, tak me to snad neomrzi.
Ale dokud budou porad itemy ktery chci, tak me to snad neomrzi.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
To sice ne ale autor tématu bych řekl vycházel z toho co četl o Diablu 2 a pochopil ladder resety špatně.