MF turnaj - konecne vysledky

Moderátor:Dark_Deamon

Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj - konecne vysledky

Příspěvek od Dragonius » 11.10.2012, 21:05 hod.

Dodělám si s Amazonkou NM a pak se budu věnovat zase chvíli Sorcerce, ať pohnu s příběhem :)
Štěstí přeje připraveným...

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 11.10.2012, 21:32 hod.

Dragonius píše:Jinak já přemýšlím, jestli se teď vrátit k Sorceress SoniqueIIe a pokračovat v příběhu nebo zůstat u Amazonky a udělat teď nový s Cheewou, jelikož ta mě teď baví víc :)
Však ten příběh pro Amazonku můžeš začít psát od počátku obtížnosti Hell. Aspoň poznáš, proč Lukáš zmiňuje onu "Biggameii". >:D
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 11.10.2012, 23:08 hod.

raisen: Díky za nabídku, ale raději si je najdu sám.
Zima se blíží.
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.10.2012, 15:15 hod.

Čím víc nad tím přemýšlím, tak nevím, jestli si mám vzít tu Nightwin's Veil nebo Andariel's Visage, která by se mi fakt hodila na jeden masakrovskej build, kterej mám v plánu. Chjo :roll: Navíc by se mi fakt hodil 4 socketed Archon Plate, kterej mi absolutně nechce padnout.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.10.2012, 15:49 hod.

Tak si ten Archon Plate najdi bílej a probodej ho Larzukem ;) Nebo horadrickou kostkou.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.10.2012, 15:54 hod.

Sorry, ale zase jsem tu chvilku nebyl...

@Daemon: Mavs Caster ani ten Diadem nejsou zadny problem, ty Ti poslu...Andariels Visage Ti muzu poslat taky, rekneme jako bonus :lol: ...S NW je trosku problem, ne ze bych je nemel a nemel treba troje, ctvery, jen si nepamatuju staty, zitra se ozvu...

@Eli:Devce mile, podivam se, ale vazne pochybuju...Thunder mauls jsem sice vcera videl ctyri rare ( a take Lengendary Malety, Scourge, a nejake Unearthed wands apod), ale ty obyc soketovane moc nesbiram, no podivam se...Ten barb amulet asi taky nemam, pojedes nejaky dmg red build?Podivam se, pripadne se domluvime na nejake nahrade

@Fraxi:Promin, ze ted ten turnaj vazne na me, ale mam ted hroznej frmol, presto slibuju, ze do zitra pripravim, co jsem slibil, a na tu tabulku se podivam peclive...Jinak ja ted jedu tu Athenu - progres dopsany do pulky druheho aktu, ale uz ma skoro dohrany treti, pote Daniela (coz je paladin Martyr, velmi zajimavy build), taky druidiho rabiata Akinthona, ktery je v A1Nightmare a k tomu Medusu (pamatujete na veci zachranene od Espady a zonu zalozenou na jeho itemech :lol: ), a v neposledni rade remake Lucky...A to Eli a Maru nemam vubec cas, skoda...Ted k tomu ten budouci turnajovy char, kdy ja to vsechno dohraju :roll:

@Ferek:raisen uz vysvetlila vse potrebne, a ma pravdu, jinak na plain skillery (tedy ciste, bez +life, AR atd) muzes chodit i Nightmare LK

@Dragonius:Protoze se Ferek vzdal odmeny, mas pravo jako dalsi v poradi si narokovat 1 item, cekam na Tvou volbu

@Aragorn:Skoda, ze jsi nemel vic casu. ale treba se u Tebe vsechno urovna do budoucna se sejdeme u jine prilezitosti v jinem turnaji ;)

Edit:Daemone, pokud Ti jde konkretne o 3 nebo 4soc Archon, tak neni problem ;)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 12.10.2012, 16:48 hod.

to RIP: tak teď jsem mile překvapen. Ale počkám, jestli si to Ferek nerozmyslí a popřípadě bych rád něco vybral. Ikdyž já sám pořádně nevím co :) Ty Titanky bych chtěl, aby mi vypadly a poznat ten pocit blaha, ale zase můžu čekat dlouho :roll:
jinak děkuji

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.10.2012, 07:04 hod.

@Daemon:Mrkni na mail, najdes tam nejake darky k Vanocum

@raisen:Tak Te devce nepotesim, ani jeden z tech itemu nemam, budeme se muset dohodnout na nahrade, zatim Ti muzu nabidnout tento amulet:

Wraith Noose
Amulet
Required Level: 67
Item Version: 1.10+ Expansion
Item Level: 97
Fingerprint: 0x631e755a
+26 to Mana
+9 to Minimum Damage
All Resistances +17
Adds 1-3 fire damage
+2 to Barbarian Skill Levels

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 13.10.2012, 07:22 hod.

No jo, tak to nejsou zrovna věci, které padají denně :-) Tak zkusím něco, co určitě máš a co v nejbližší době využiji. Hodila by se mi také Nightwing's Veil a no a.. třeba nemáš nějaký +3 cold skills amulet s nějakým použitelným modem? Já mám jen dva čisté. A když ne tohle, tak třeba nějakého pěkného Raven Frosta :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 13.10.2012, 07:29 hod.

@ Dragonius: titanky sice nepadaj denně, ale zas tak unikátní drop taky nemaj. Sehnat etherální s 200% ed je unikát, ale normální neeth dropujou relativně často...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.10.2012, 07:45 hod.

@Eli:Mno, Nightwings jsem jeden posilal Daemonovi, a ten mel jen +10% Cold skill damage, a ten dalsi uz ma jen +8%, pokud bys ho chtela, muze byt Tvuj, ale neni to top kvalita...

Ty amulety mam asi tri nebo ctyri ( tedy 3 Cold skills a sekundarni mod), jen nevim, co povazujes za dobry druhy mod, mam myslim nejaky s +80 life nebo tak neco, bohuzel zadny s FCR...Ravenu mam fakt haldy, takze se pokusim vybrat co nejlepsi ;)

@Attia:Jen porad nechapu, na co kazdy chce tu Etherealni verzi...Na Lightning ci pripadne poison dmg to nema vliv, tam je to dane skilly, a co se tyce imune, tak na ty staci i neupgradeovane Titany, ikdyz upla verze je samozrejme lepsi
Naposledy upravil(a) RIP dne 13.10.2012, 07:48 hod., celkem upraveno 1 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 13.10.2012, 07:47 hod.

Tak +80 Life bude super :-) Ten malý + Cold Damage nevadí. Stejně počítám, že mi později taky dropne, ale aspoň už nějaký budu mít :-) Tak děkuji moc :-)
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.10.2012, 07:50 hod.

Dobra, dohodnuto, ale budes muset pockat do uterka vecer, nemam stashe tady v praci :lol: :lol:

Edit:Vidim, ze Drago je zde, cekam na Tvuj vyber ;)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 13.10.2012, 07:59 hod.

@ RIP: ty eth jsou samozřejmě na imune. Vím že stačí i neeth ale osobně když jsem chodil s 200% eth up titankama a cca 170%ed neETH titankama tak jsem ten rozdíl dost poznal. Navíc byl rozdíl dost znát v PvP (což je tady samozřejmě jedno...)

ale jak říkám je to jen o větším dmg vs imune monstrům, takže nutné nejsou...jen jsou lepší. Já na laderu nosil vždy neeth na aktivním slotu který jsem házel a opravoval...eth jsem nosil na druhým slotu když mi v akci došly ty první nebo sem narazil na imune...;-)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.10.2012, 08:13 hod.

Jasne, vyuziti chapu, ja jen, ze se to da i s normalnima, ale to jsi koneckoncu psal i Ty, je to jenom vetsi pizlarna, no :lol:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 13.10.2012, 08:17 hod.

Co jsem koukal, tak na mnoho veci, ktere by se ted hodily nemam silu a to o dost.. Cekat se mi nechce :)
Rad bych vyuzil volbu na ty Titanky, s imune mam dost problem a jestli rikate, ze to trochu pomuze, tak to beru.. Ale priznam se, ze moc nerozumim tomu, co jste psali, s tim eth apodobne, takze vyber Titanky necham na Tobe RIPe, uz takhle dostavam hodne :)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 13.10.2012, 08:23 hod.

vidíš to měp řivádí na další výhodu eth...nižší nároky, kor když je pak upneš...

@ Dragonius: pokud je zbraň etherální, má větší fyzickej dmg a menší nároky na str/dex...to stejný platí u brnění. Pokud je brnění ethrální, má vyšší základní defense a menší nároky na str...Dík tomu že titanky jsou zázecí oštěpy, tak tam není durability jako třeba u seker, takže se ti NIKDY nemůžou rozbít i kdž jsou etherální. Proto když bojuješ proti light imune třeba pomocí Jabu, jsou etherální titany lepší volba než neetherální, protože maj vyšší fyzickej dmg a rychleji ty potvory umplátíš. Když ty eth titanky ještě upgraduješ, ten rozdíl v dmg ještě stoupne...rozumíš? Ve výsledku je jedno jeslti máš eth nebo neeth, jen s těma etherálníma je umlátíš rychleji protože jsou silnější (ale zato vzácnější)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.10.2012, 08:41 hod.

Attia to perfektne vysvetlil, jen jeste jednou pro prehlednost...

Na Lightning imunni monstra se u teto amazonky casto pouziva jeden bod ve skillu Jab - coz je fyzicky utok, a ten je ovlivneny fyzickym poskozeni, ktere dela zbran...Etherealni zbrane maji vetsi fyzicke poskozeni uz v zakladu, takze delaji vice skody, bohuzel se casem rozbiji, ale to u Titanu neplati, protoze si obnovuji kvantitu...Normalni Titany jsou Exceptional unique, ktere ovsem muzes pomoci receptu v kostce vylepsit na Elite, maji vetsi poskozeni, ale i vetsi naroky na silu a obratnost...kurna, moc jsem to nezjednodusil :roll:

Jinak poslu Ti jedny v utery, pokusim se vybrat nejake lepsi, ale prestoze jich mam asi 15, etherealni mezi nimi nejsou, ale verim ,ze si vystacis i tak ;)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 13.10.2012, 09:08 hod.

Teď tomu rozumím, mě právě nešlo do hlavy, když je Eth. , že se nerozbije, ale Attia to vysvětlil, děkuji. Nooo, myslím, že to vylepšování mám ještě daleko před sebou :-)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 13.10.2012, 09:18 hod.

1 Lum runa + 1 Pul runa + 1 Perfect Emerald + Exceptional Unique zbraň

myslím že to vylepšení není moc drahý, spíš jde o to počkat si na str/dex požadavky...uply titanky potřebují myslím 107 str a 151 dex. (eth 97/141). ty požadavky si nejsem 100% jistej...jednou se mi stalo že jsem měl na barbarovi Butcher Pupil a akčně sem si ho upnul a pak jsem dalších 12 lvl chodil s nějakou rare palicí protože jsem na to neměl lvl a str :-D pokud ale seženeš PUL+Lum a budeš na to mít str/dex tak neváhej a upgraduj si je. Fakt je to dost poznat jestli jsou exceptional nebo elite.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“