MF turnaj - konecne vysledky
Moderátor:Dark_Deamon
Ju, prosim Te, jeste mail na Tebe, klidne mi posli PM nebo tady, at vim, kam to poslat, nase firma doda Titany v utery 

Re: MF turnaj - konecne vysledky
to Attia: děkuji, ale jak říkam, cesta dlouhá, ještě nemám ani jednu runu 
to RIP: PM, jinak děkuji za dodání express firmou

to RIP: PM, jinak děkuji za dodání express firmou

Štěstí přeje připraveným...
Dodám obrázky těch titánek, aby bylo jasno v těch požadavcích :-)
Upgrade Titan's Revenge
Upgrade Ethereal Titan's Revenge
Upgrade Titan's Revenge
Upgrade Ethereal Titan's Revenge
HC grál: 537/516 (-21)
tak jsem si to pamatoval dobře...:-D to mě potešilo...:-D
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Vše v cajku doputovalo. Díky 

- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Snad nejdu s křížkem po funuse, ale Dragonius
Nechceš si to s těma oštěpama ještě rozmyslet
Nechceš si raději najít něco co je vzácnější, čili hůře nalezitelné
Pokud by jsi o Titan´s Revenge hodně stál, tak bych ti mohl darem věnovat tento svůj kus. Že jsi to zrovna ty.
Amazonky s házecími oštěpy mne nebaví, tak bych tento, byť opravdu kvalitní, kus postrádal. Je dokonce ještě lepší než ukazuje Raisen, ačkoliv není vylepšen pomocí run.
Na druhou stranu bych zase nerad nějak devalvoval Honzovu soutěž v její poslední fázi, tedy odměňovaní. Jen mi přijde vážně škoda zrovna téhle dle mne neuvážené volby. Zkuste nad tím prosím nějak popřemýšlet.

Na druhou stranu bych zase nerad nějak devalvoval Honzovu soutěž v její poslední fázi, tedy odměňovaní. Jen mi přijde vážně škoda zrovna téhle dle mne neuvážené volby. Zkuste nad tím prosím nějak popřemýšlet.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Přesně tak. Jestli jedeš light javu, tak si vem od RIPa radši Griffon's Eye 

To neni devalvace Maro, je jasne, ze Drago jeste nema predstavu, co je super cenne a co ne, na druhou stranu vim, kdyz mi Titany fakt dlouho nepadaly (a tim myslim dlouho, mel jsem snad troje Thunderstrokes a zadne Titany), jak moc takovy item clovek chce, proto nehodlam a ani NEMUZU mluvit nikomu do toho, jakou cenu pozaduje, je to ciste jeho volba...Sam jsem mu chtel pridat k tem Titanum Thundergods jako prekvapeni, kdyz uz tady o tom pasku psal, ale ted uz to neni takova zabava

Edit:@Daemon:Promin, ale Griffony zrovna nepadaji z nebe, a nemam jich super nadbytek, o jeden jsem prisel prave se svou javou, druhy mam pro svuj HC grail a nemyslim, ze bych kdy nasel tri

Edit:@Daemon:Promin, ale Griffony zrovna nepadaji z nebe, a nemam jich super nadbytek, o jeden jsem prisel prave se svou javou, druhy mam pro svuj HC grail a nemyslim, ze bych kdy nasel tri

Naposledy upravil(a) RIP dne 13.10.2012, 11:27 hod., celkem upraveno 2 x.
uuuuh...195% ed eth titanky...tak takový najít tak si asi kvůli tomu rozehraju na singlu javku :-D já osobně bych je bral, protože se pak člověk může zaměřit na jiný dropy, a takovej kousek dost pomůže postavě přežít a dosáhnout vyšších cílů...fakt pěkný...já jednou drop eth 200% ed ale na realmu...prodal jsem je za SUR+OHM myslim...
Popravde, pro takovyto build jsou Titany mnohem dulezitejsi nez Griffon, klidne si clovek vystaci i s Harley, ktera proti Griffonu pada na kazdym rohu a ma velke vyhody, obzvlast v SC...V HC je behat s takovym kusem celkem hazard, coz, jak jsem psal jsem poznal na vlastni kuzi 

souhlasim s RIPem...na HC bych asi běhal radší se Shakem než s Griffonem. navíc má i mf takže myslím že tam není co řešit...
to raisen: i Tobě děkuji, člověk má pak větší představu 
to all: jak řekl RIP, zatím moc nevím, co je opravdu cenné a co není, koukám na věci jen z pohledu užitku a jejich atributů. Honzův dárek zatím ješte nebyl předán distribuci
, tak si klidně nechám poradit, ale zase nechci brát nějaký "super unikát" jelikož jsem skončil 5. a nechci Honzu vyžírat. Klidně přijmu Titanky i od Tebe Maraste.
Všřím, že nějaké dropy padat budou, ale časem a chybí mi ty roky, co máte nahrány Vy
Mě třeba napadl pásek Thundergod's Vigor
EDIT: Shako, je ta zelená čepka? Taky pěkný kousek

to all: jak řekl RIP, zatím moc nevím, co je opravdu cenné a co není, koukám na věci jen z pohledu užitku a jejich atributů. Honzův dárek zatím ješte nebyl předán distribuci

Všřím, že nějaké dropy padat budou, ale časem a chybí mi ty roky, co máte nahrány Vy

Mě třeba napadl pásek Thundergod's Vigor
EDIT: Shako, je ta zelená čepka? Taky pěkný kousek

pokud by sis moh vybrat od RIPa, tak bych volil shako...v kombinaci s titankama od marasta posunes svou postavu o VELKÝ kus nahoru...ten pásek je super ale myslím že shako je pro tebe užitečnější...
a jo, to je ta zelená otřesná naprosto strašně vypadající hučka :-DDD
a jo, to je ta zelená otřesná naprosto strašně vypadající hučka :-DDD
Snad neurazim zapřísáhlé hráče Diabla2, ale jak může byt tak ošklivá čepka tak dobrá :-) podle jejich atributů bych vzhled volil jinak :-)
EDIT: Lhal bych, kdybych napsal, že jsme na Shako nekoukal. Amazonka už teď splňuje předpoklady strenght. Ale vím, jakou radost měla raisen, když jí padla, a proto si myslím, že tento kousek je extra třída a moc ten kusů nepadá.
EDIT: Lhal bych, kdybych napsal, že jsme na Shako nekoukal. Amazonka už teď splňuje předpoklady strenght. Ale vím, jakou radost měla raisen, když jí padla, a proto si myslím, že tento kousek je extra třída a moc ten kusů nepadá.
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 13.10.2012, 11:51 hod., celkem upraveno 2 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nepopírám, že běhat na HC s Griffon's Eye, je celkem hazard. Mě třeba ještě nepadl. Ale ve finálním buildu, když by se Griffon's Eye povedl: -20% To Enemy Lightning Resistance a +15% To Lightning Skill Damage (vím, že je to z říše snů) a vložit do toho 5/5 lightning facet, tak je proti tomu Harlequin Crest jak kšiltovka z výprodeje od vietnamců.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Je to na vás kluci.
Třeba by se to dalo pojmout také jako výpomoc pro Honzu. Jak ho znám, tak by se mi pak nejspíš sám revanšoval.
Ještě k té mé nabídce. Rád bych ti je věnoval, pokud by sis od RIPa vzal přeci jenom něco jiného. Nerad bych, aby ti to narušilo požitek z hraní, kdy by jsi najednou měl všeho dostatek. Stále by jsi měl aspoň motivaci najít druhý kus do zálohy a třeba právě ten éterický, který si přeje najít každý hráč. Ještě si to promysli.
(Brát s rezervou: A vůbec vánoce jsou až za dva měsíce.
)

No to já na tvém místě bych teda klidně bral nějaký ten super unikát. Takový "unikát" typu Jeweler´s Archon Plate of Whale by mi stačil.Dragonius píše:...ale zase nechci brát nějaký "super unikát" jelikož jsem skončil 5. a nechci Honzu vyžírat. Klidně přijmu Titanky i od Tebe Maraste.

Ještě k té mé nabídce. Rád bych ti je věnoval, pokud by sis od RIPa vzal přeci jenom něco jiného. Nerad bych, aby ti to narušilo požitek z hraní, kdy by jsi najednou měl všeho dostatek. Stále by jsi měl aspoň motivaci najít druhý kus do zálohy a třeba právě ten éterický, který si přeje najít každý hráč. Ještě si to promysli.

(Brát s rezervou: A vůbec vánoce jsou až za dva měsíce.

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
To sice ano, Daemone, jenze v HC je to asi takto:
Pokud mam nejaky velmi ceneny item, tak nejsem proti ho vyuzit pri pruchodu hrou, zakladnim ucelem je prece se hrou velmi bavit, jenze jina vec je delat najezdy, at uz jakekoliv (zde se na opatrnost nehraje)...Nakonec vzdy budes celit situaci, ktera je vicemene neresitelna, a o ten item prijdes...Ver mi, prosel jsem si tim nekolikrat a naucil se tomu tou tvrdsi cestou - at uz jde o Griffona, ktery nastesti mam jeste jeden, nebo o Deaths Fathom, ktery mi kvuli me blbosti a jeho zbytecnemu pouziti dodneska chybi, jo, holt debilni dolsici
Nebo o dvakrat HoTO, proste to nestoji za to...Klidne muzu dat Dragovi odmenou tu Harley, a ver, ze ji pripadne vyuzije u 5x tolik buildu, jak by pouzil Griffona, ikdybych ho nakrasne mel nahradou, coz nemam...Je mi lito, ale jak jsem psal hned na zacatku, i ja mam sve omezeni, coz snad chapes, kdyz jsi ten item sam nikdy nenasel...Nechci Dragovi upirat jeho pravo volby, zalezi na nem, ale jiste mantinely tu jsou
Edit:Maro, cenim si toho, co se snazis udelat, pro me neni problem dat Dragovi odmenou jak Titany, tak Harley, tak Thundergods, samozrejme nechci za to nic, a je to vic, nez jsem slibil na zacatku, ale takhle je to se mnou vzdy, vid Daemone
Jen chci rict, ze ac to tak nevypada, i ja mam urcite limity, ktere nemuzu prekrocit
Jinak to brnco, co jsi zminil, je take top item, ale ja osobne hledam Jewelers Monarch of Deflecting
Pokud mam nejaky velmi ceneny item, tak nejsem proti ho vyuzit pri pruchodu hrou, zakladnim ucelem je prece se hrou velmi bavit, jenze jina vec je delat najezdy, at uz jakekoliv (zde se na opatrnost nehraje)...Nakonec vzdy budes celit situaci, ktera je vicemene neresitelna, a o ten item prijdes...Ver mi, prosel jsem si tim nekolikrat a naucil se tomu tou tvrdsi cestou - at uz jde o Griffona, ktery nastesti mam jeste jeden, nebo o Deaths Fathom, ktery mi kvuli me blbosti a jeho zbytecnemu pouziti dodneska chybi, jo, holt debilni dolsici

Edit:Maro, cenim si toho, co se snazis udelat, pro me neni problem dat Dragovi odmenou jak Titany, tak Harley, tak Thundergods, samozrejme nechci za to nic, a je to vic, nez jsem slibil na zacatku, ale takhle je to se mnou vzdy, vid Daemone

Jinak to brnco, co jsi zminil, je take top item, ale ja osobne hledam Jewelers Monarch of Deflecting
Naposledy upravil(a) RIP dne 13.10.2012, 12:07 hod., celkem upraveno 2 x.
@ Dark_Deamon: to je sice fakt ale na HC ti to dmg nevynahradí ty bonusy (mana/life/dr/mf) co má shako...skus vlítnout do Ruined templu kde na tebe čeká překvápko u schodů se shakem a s griffonem...v takových chvílích je ti dmg nanic...
Já rozhodně nebudu brát něco, čeho je nedostatek a sám to využiješ pro jiné postavy. Vždyť jsem se k výhře dostal, tak jak se dostal slepý k houslým..
v tom případě bych to buď Dragem vyřešil takhle...od Marasta bych vzal ty eth titanky protože ty fakt tak málo padaj (troufám si říct že je s největší pravděpodobností ani nedropne) že je škoda toho nevyužít...tý šance...a od RIPa bych vzal helmu Valkyrie Wing. Je to horší shako pro amu ale dost ti pomůže...a pořád si necháváš tu možnost dropnout shako a tu radost z toho...;-)
Naposledy upravil(a) Attia dne 13.10.2012, 12:14 hod., celkem upraveno 1 x.