Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ubere ti to 2,8k. U uber Siegebreakera je to tím, že má vysokej Armor, takže to tolik neubírá. Jinak je jedno jestli hituješ jednu, nebo víc elitek. Když by to vracelo třeba ty 2% a ty budeš mít 3% LS a 200k DPS, tak když budeš dělat dmg jenom jedné tak je to těch 2800, když třeba třem, tak je to 3x tolik, takže poměrově to vyjde na stejno.casperdeluxe píše:Ono taky záleží na tom, kolik těch elitek zasáhneš najednou. Jelikož je Siebreaker sám, tak se to uhealovat asi dá. Já teda LS nemám. Mám Lps asi 1700 teď a reflect je to nejhorší co může být. Taktika je poslat meteor a doufat, že to nezasáhne všechny tři elitky. To jsem mrtvej jedním meteorem.
Celkem by mě zajímalo, jak to ve skutečnosti funguje. Trošku jsem to od oka počítal. Ten reflect podle mě vrací +-2%dmg. Takže když dám ranu za 200k a mám 3%LS, tak mě to ubere 4k HP a následně nahealuje přes 1,2K HP LS? nebo se to rovnou odečte a ubere mě to 2,8k?
Ok. Teď už tomu rozumím. Problém u mě nastane tehdy, Když meteor critne a dá za 800k. To ležím na ranu. Mám ubohých 24k HP. Jinak Diamond skin pohltí reflect dmg? To by pro mě byla jediná varianta jak reflect ustát. Vždyť mě zabije i moje hydrakojot píše:Ubere ti to 2,8k. U uber Siegebreakera je to tím, že má vysokej Armor, takže to tolik neubírá. Jinak je jedno jestli hituješ jednu, nebo víc elitek. Když by to vracelo třeba ty 2% a ty budeš mít 3% LS a 200k DPS, tak když budeš dělat dmg jenom jedné tak je to těch 2800, když třeba třem, tak je to 3x tolik, takže poměrově to vyjde na stejno.casperdeluxe píše:Ono taky záleží na tom, kolik těch elitek zasáhneš najednou. Jelikož je Siebreaker sám, tak se to uhealovat asi dá. Já teda LS nemám. Mám Lps asi 1700 teď a reflect je to nejhorší co může být. Taktika je poslat meteor a doufat, že to nezasáhne všechny tři elitky. To jsem mrtvej jedním meteorem.
Celkem by mě zajímalo, jak to ve skutečnosti funguje. Trošku jsem to od oka počítal. Ten reflect podle mě vrací +-2%dmg. Takže když dám ranu za 200k a mám 3%LS, tak mě to ubere 4k HP a následně nahealuje přes 1,2K HP LS? nebo se to rovnou odečte a ubere mě to 2,8k?