Som rad ze som nevymenil SC goldy za HC

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Halen
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Halen#1852
Re: Som rad ze som nevymenil SC goldy za HC

Příspěvek od Halen » 31.10.2012, 19:45 hod.

Mě naopak přijde poměr 4:1 SC x HC gold úchylně nízký! Na HC nejsou žádní gold boteři (ačkoli si nejsem zcela jist). Jako rozumný poměr bych viděl mezi tvrdou měnou (HC gold) a inflační měnou (SC gold) tak 1:15 až 1:20. :)
Obrázek

saaajt18
Fallen Shaman

Příspěvek od saaajt18 » 31.10.2012, 20:58 hod.

ja som hned napisal 1 : 10 je ok...v hc ah nekupis skoro nic poriadne coho sa v sc valaju kopy...ja som na akeho takeho skorna cakal asi tyzden...v sc by som ho mal o tretinu lacnejsie a v ktorukolvek hodinu by som chcel...chlapec asi nema svoje dni :) alebo skor ma ;)

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 02.11.2012, 12:36 hod.

On důvod přechodu lidí z HC na SC je možná mnohem jednodužší. Ne že by HC po patchy nebyla žádná výzva, ale je to obrovská výzva na nějaké vyšší MP. Všude po netu se píše jak na SC lidi běhaj MP5 a víc. Já osobně, ale neznám nikoho kdo by běhal v klidu více jak MP1 - 3 a to 3 už je dost na hraně na HC.
A tím vzniká druhý problém a tím je malinká šance na drop klíčů a potažmo malinká šance na drop orgánů.
A jelikož velké množství lidí chce všechno hned a to jaksi na HC s větším MP nejde tak odcházej tam kde se k tomu HNED prostě proumíraj.

Jo a ke goldům. 1:3,5 mi přijde taky jako sranda. Já bych za to HC goldy nedal. O 1:10 bych možná začal přemýšlet, ale teď když to píšu tak ani to ne a vlastně ani 1:100. Co bych s těma SC goldama dělal :)

saaajt18
Fallen Shaman

Příspěvek od saaajt18 » 02.11.2012, 14:13 hod.

je jasne ze vela hc hracov farmi teraz kluce na sc...ale dlho ich to bavit nebude a prejdu zase na hc...ja bohuzial nemozem hrat ted diablo vobec tak len ticho zavidim ostatnym:D

Smelina
Wraith
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 02.11.2012, 15:32 hod.

Nevím, co řešíte. Kurz nastavují čínští gold farmáři a ten je teď aktuálně 1:3.

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 02.11.2012, 16:49 hod.

Tapeworm píše: A jelikož velké množství lidí chce všechno hned a to jaksi na HC s větším MP nejde tak odcházej tam kde se k tomu HNED prostě proumíraj.
Všeobecný problém dnešní západní společnosti - mít vše hned, a pokud ne, budu řvát tak dlouho, dokud mi to nedáte, ale nepočítejte, že já proto něco udělám. Však na tu lenost, neschopnost a dopřávání sluchu podprůměrným lidem, pěkně z vostra dojedeme. Jak v D3, tak v reálu :wave:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“