Hudba v DIII
Kedze v DIII je nic moc hudba by ma zaujimalo co si pustate popri hrani... by som sa rad inspiroval... a aj v akom prehravaci... popripade asi sa neda vlastna hudba implantovat do DIII???

Re: Hudba v DIII
já to pouštím ruzný songy přes přehrávač na youtubu normálně to samí při lolku nebo wotkU 

unit:zealot
A víte co je zajímavý? Že většina lidí poslouchá u Diabla metal.
Je tu někdo, kdo si u toho poslechne i žánrově něco jinýho, třeba... rádio Krokodýl?

- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Asi tak... Nemám nic proti metalistům, každému, co jeho jest, ale metal já osobně nemusím... Poslouchám buď hudbu přímo v D3, popř. nějaký DNB, downtempo, ale klidně i starej poctivej jazz, nebo rock n roll 
Edit: K tomu metalu - ono mi totiž přijde, že to není jen u D3. Setkal jsem se s tím prakticky u všech on-line her pro víc lidí... Gameři jsou zřejmě z větší části metaláci

Edit: K tomu metalu - ono mi totiž přijde, že to není jen u D3. Setkal jsem se s tím prakticky u všech on-line her pro víc lidí... Gameři jsou zřejmě z větší části metaláci

Ja skôr elektronickú hudbu všeobecne. Buď mám pustené české Dance Radio, alebo potom niečo z playlistu rádií na di.fm, väčšinou žáner techno