Take s Archonem jezdim Act3 na MP2. Prijde mi, ze vyssi MP je neefektivni. S followerem mam dmg 190 tisic (kdyz nahodim skilly na dmg). Kdyz nahodim Archona, jsem nekde kolem 240 tisic. Idealni dmg na MP2-3. Vyssi MP je uz o nicem, protoze se stava, ze potkam elitku, na ktere mi archon spadne.
Jestli tady nekdo s Archonem dava 500-800 tisic dmg, tak pochopim, ze jede vyssi MP. My ostatni musime byt v nizsich patrech
To ze jako frost wizard dokazu sam hrat MP8-10 je sice hezke, ale silene neefektivni. Navic od toho neustaleho nahazovani Diamond skin a mrazeni s vybuchy me akorat boli prsty. S archonem si hezky letim, drzim prave tlacitko mysi a obcas neco seberu. Proste pohodova hra
A jestli si nekdo mysli, ze na MP1 ci 2 nemuze legendarka padnout, je na velkem omylu. Padne casteji nez na MP10 (v zavislosti na case).
Jsou to jednoduche pocty a lze to jednoduse vyzkouset: "Kolik XP, goldu ci rare jsem schopen ziskat behem 1 hodiny?" Test muzu provest na MP0-10. Pak si to porovnejte a uvidite co je a neni efektivni. U vetsiny z nas se ta efektivita bude pohybovat nekde mezi MP1-3. Co jsem koukal, tak zde na foru neni moc lidi, kteri by mohli tvrdit, ze je pro ne nejefektivnejsi treba MP6. Jestli to nekdo tvrdi, tak bud ma gear za miliardy, nebo keca.