Fraxinus: Rada je to krásná, ale furt je to jen teorie. Povím ti, jak u mě probíhá realita ve 4.aktu. Wake of Fire je už zbytečné používat...nikoho to nezabíjí. A Blades of Ice mám na lvl 10, což je sice pěkné, ale taky k ničemu. Proč? Protože...

Problém je hlavně v Attack Ratingu. Vesměs mám na každého tak 65% šanci na zásah a než Blades of Ice nabiju do plných, tak je to otázka tak 15-20 úderů drápem. A když si pak vemeš, že na zabití třeba jednoho Courpulenta se potřebuju nabít tak 6x, tak je to pak sranda sama o sobě. A to mluvím jen o jednom monstru. Něco pomlátí merc, ale už taky dostává solidně do čuně. O Tiger Strike + Dragon Tail se už radši vůbec nebudu vyjadřovat.
Taxem se hecl a přes neskutečné nervy jsem vymlátil Chaos Sanctuary. Když byla nad hlavou Amplifa, tak to byla jízda s life a když zase Decrepify, tak jsem radši ani neútočil. Nemělo by to smysl...jen jsem metal Cloak of Shadows + Mind Blast, abych pomohl stále umírajícímu mercovi
Věc se má teď takto...pečetě jsou vymláceny a Diablo je vypuštěn, takže tu do 10 minut očekávejte fotku s ripem
Dragonius: Kéž bych sdílel tvoje nadšení

Ale po neskutečném trápení s každým monstrem ve 4.aktu to vidím asi mrzutě.