Staci vam skor vyhovuje diablo tak ako je teraz ? Diskusia.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Vendetta
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:BALROG #2851
Staci vam skor vyhovuje diablo tak ako je teraz ? Diskusia.

Příspěvek od Vendetta » 12.11.2012, 20:20 hod.

Zdar pani / slecny.

Tak ako uz nazov temy naznacuje vyhovuje vam diablo ? ste skor spokojny alebo tak ako ja v latencii a cakate kazdu novu zmenu upravu a hlavne neaky novy obsah. Datadisk je potvrdeny ale ak to bude ako pri vyvoju diabla tak sa mi moc nechce cakat 5 rokov :) aj ked je planovany na buduci rok.

Podme si to trosku rospisat co nam vadi co by sme chceli mozno ked spravime neaku kontruktivnu temu mohli by sme to posunut na to co si o tom myslia modraci.

Takze zacnem ja :

Vadi mi to o com je diablo seria zabijanie monstier a nasledny loot ktory je alfa omega, padaju biele veci naco ? v dII si snich mohol ocarovat u kovaca odmenu za Q, v DIII su zbytocne skor prekazajuce.
Modre veci uplne zbytocne.
Zlte 99% je odpad ale aspon mozes predat nicit na craft ktory je momentalne tiez o nicom.
Cierne soketovana v DII runove slova sa hantili v DIII zasa zabytocne.
Legendarky je ich tak zalostne malo akoze som si myslel ze budu vecsia fantazia a bude viac moznosti a hlavne som cakal ze cas od casu pridaju neaku tu legendarku s Diabla sveta maju bohate lore a nic. Kazdy hra na jednu top helmu ramena. atd
Setovky jeden set pre charakter plus kombinacacia ineho setu.

Dalej by som bol rad keby bolo viac epickych vzhladov end game veci.

A keby sa dalo niekde vypnut zobrazovanie bieleho modreho a soketovych veci dropu. lebo ja viac menej travim 1/10 hrania vyhadzovania bordela na zem. Ked chce blizz tak nech im najde vyuzitie alebo nech nam da moznost si to zakazat.

No ked nato tak pozeram vadi mi hlavne to o com ma byt diablo :)
Takze zaverom mozno by fakt nebolo odveci nieco spisat a dotazat sa priamo blizadru ci nas nechaju u chudobe alebo spravia tu epicku legendarnu hru co sa chvastali x rokov.

ps: k banerom sa vobec ani nevyjadrujem ked to prezentovali na blizzcone tak vyzerali epicky rozne trofeje si tam manik volil tuna je to vsetko o znaku na vlajke farbe a hotovo ziadna kreativita pri podstavci epicke vlajky proste je to take nemasne neslane. Prvotne to vyzeralo super.

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Re: Staci vam skor vyhovuje diablo tak ako je teraz ? Diskus

Příspěvek od Deef » 13.11.2012, 06:52 hod.

Vseko bude, v datadiskoch. Keby z D3 spravili D2LoD 1.1.0 v novej grafike nemali by co dat do Datacov :) Treba pockat, vsetko bude.

Vendetta
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:BALROG #2851

Re: Staci vam skor vyhovuje diablo tak ako je teraz ? Diskus

Příspěvek od Vendetta » 13.11.2012, 12:10 hod.

Deef ano ako hovoris bude to v dataci/datacoch ale mozu nas zasobovat neakym novim kontentom raz za cas. Pridavat tie nahodne eventy kde je to ich obrovske mnozstvo eventoch nahodne generovanych ? Ak bude datac jeden rocne tak sa to da vydrzat ale ak bude datac raz za 3-5 rokov tak je to bieda.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“