RIP: Taky gratuluji ke zdolání normalu.
3)Mapy už ti vysvětlila Eli.
2)To s tím Tristramem a Kaňonem nedělej, pokud už máš Destroyera, i když jsi zatím nevystrčil na NM nos. Jak by k tomu jinak přišel bub3n, kterému jsem to už zatrhnul? Nebo třeba Zomb, který dost odskákal podle mě to, že je prostě zatím ze všech nejdál. Tyhle pravidla platí pro všechny, i nás dva.
4) Na normalu jsem k tomu tolerantní (tam jsem strhával za chybějící kus mapy zatím jen jednou), protože tam mám v oku, jak ta mapa má vypadat a být velká.
Na NM a Hellu je velikost mnoha map vč. pár venkovních dost různá a tam člověk nikdy neví, zda v chybějícím růžku není ještě malý koridůrek do neprobádané oblasti. (ty venkovní se týkají hlavně džungle, které jsou na NM a Helllu podle mě občas o pár zatáček delší než na normalu)
Velikosti těchto map v žádném případě v oku nemám.
brblání) Co sis vymyslel, to si sežer

To, že se ti může stát, že ty skilly, z nichž jsi byl tolik nadšený, nebudou zas tak silné než vymaxuješ synergie, jsem tě varoval a tys mi nevěřil. Los byl na základě tvého rozvržení skillů do dvou košů, do čehož jsem nehrabal. Těžké to mají úplně všichni...i ten už jednou zmíněnej bub3n s meteosorckou. Až narazí na imunity, bude mít po ptákách.
Tankovat si budeš muset holt sám. Už na normalu je to pro naprostou většinu charů včetně mého cca na úrovni hellu co se týče schopnosti zabíjet nebo přežívat....pokud snížíš players, tak prostě budeš mít o pár bodů míň. Máš jednoduše skilly, co jsou dobré, ale udělují časové škody, takže budeš muset prostě pobíhat mezi potvorami.
Roguna ti je možná zatím naprd...ale počkej až pro ní seženeš pořádnej zlatej kanón...má buglé dmg, které je cca 2x takové než je ve statech psáno, vč. elementálních útoků.