@Fraxi:Aha, tak toho jsem se bal, lordi uz o tomto poctu kusu nebyli hratelni na Normal...Medu podle propoctu muzu mit nejdriv na lvl 69, a toho se asi ten druid nedozije, je to po NM Diablovi
@Cirdan:Gratuluju
@Daemon:Ono nejvetsi vtip je v tom, ze ja MAM dost stesti na itemy a presto to skoro nejde...Chci rict Chieftain upgradeovany na Tabar ma dmg 40 - 150, coz je slusny, a neni to totalne pomaly...Ted teprve budu zkouset ten Blastbark jako Gothic bow na mercine, chybela ji na nej sila, ale i ten soucasny magic Cedar Bow (personalized) neni az tak spatny...Fire res mam na zacatku NM 80%, coz je luxus, ostatni cca 0, coz je hodne zly...Ono, me ty + skilly chybi dost taky, Geddon a Rabies jsou co se tyce DMG spis caster skilly nez melee, ale bohuzel, aby byli efektivni, musis do chumlu monster, a to je i s 830 zivotama ve vlci podobe malo (bez bloku, bez defense a resu)...AR mi zvysuji dva Nagelringy (a to jsem asi jediny, kdo ma unique ring) a presto je to malo uz ted, nemluvim pozdeji...Mercina mi s Inner sight v tomto ohledu dost pomaha, bohuzel jeji AI je ponekud stupidni a tak kdyz ji nejvic potrebuju, tak na to kasle

S Barbem budes asi muset vic portit, je to opravdu kamikaze, ale zase rychle regeneruje life, takze s nejakou slusnejsi zbrani by Te chvili kryt mohl, ale jak rikam, je to hodne o porteni a pouzivani hyder jako skauty
Edit: Tak ted ctu, ze jsi nasel Woestave...Obrovska skoda, ze nemas merce z A2, protoze tohle je naprosto DOKONALA zbran, jsem jeji obrovskej fanda, to by vyresilo 99% Tvych problemu