Ahojte potřebuju poradit ohledně gearu docela umírám nezvládám vůbec MP1 a nevím co je špatně,potřebuju poradit čeho se zbavit a naopak co nakoupit.
Díky za každou radu
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Good ... o/18905518
Muj DH pomoc s gearem
Re: Muj DH pomoc s gearem
máš šíleně nízké resisty, takže jako první vyměň pasivku sharpshooter za perfectionalist, přidá ti to 10% life, allres a armor, dále, aby sis udržel nepřátele od těla, tak používej místo rain of vengeance raději caltrops torturous ground, jinak by to chtělo postupně obměnit celý equip. jediné slušné máš manticoru a quiver, andariel helma se slušnou dex a allres stojí do pár milionů, boty +12 movement speed, opasek allres atd atd, je toho moc

Zkus napsat kolik bys na upgrade mohl uvolnit goldů, ale spousta věcí by šla vylepšit celkem levně.
* na MP1 bych rezisty nějak moc nehrotil. "perfectionist" je fajn, ale pokud máš nízký základ tak ti to moc nepřidá.
* na MP1 bych rezisty nějak moc nehrotil. "perfectionist" je fajn, ale pokud máš nízký základ tak ti to moc nepřidá.
Rakii: Asi nerozumíš tomu, jak ressistence (a Armor) v D3 fungují. Vzhledem k tomu, že je na ressistech diminishing return, tak se pasivka perfekcionist vyplatí víc při nižší hodnotě ressistů (platí to ofc i pro armor). Uvedu příklad: Mám 200 allres, dmg redukce je tedy 38,83%. Pasivkou si zvednu ressy na 220, redukce mi stoupne na 41,12%. Rozdíl je 2,29%. Když budu mít allres 600, tak mám redukci 65,57%. Pasivkou se mi zvedou ressy na 660, redukce je 67,69%. Rozdíl je 2,02%. Z toho jasně vyplývá, že tahle pasivka je výhodnější při nižších hodnotách allres a armoru
.
306xr: Hledej allres na shoulderech, pásku, pants, boots a chest armoru. Na ničem jiném to zatím nebude třeba. Potom rukavice máš přímo hrozný
. Kup si nějaký s Dex 100+, cc, as a pokud možno i vit. Ringy a amulet s cc a cd. To by pro začátek mohlo stačit.
Pasivku sharpshooter bych asi taky vyhodil. Zas tak moc ti nepomáhá. Perfekcionist by pro tebe byla IMO nejlepší volba.

306xr: Hledej allres na shoulderech, pásku, pants, boots a chest armoru. Na ničem jiném to zatím nebude třeba. Potom rukavice máš přímo hrozný

Pasivku sharpshooter bych asi taky vyhodil. Zas tak moc ti nepomáhá. Perfekcionist by pro tebe byla IMO nejlepší volba.
Díky za rady o výkendu to vyzkouším a rukavice zahodím a něco koupím aukci nemáte nějaké tipy?