HC Ozaru wind druid

Moderátor:Dark_Deamon

Bemik
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: HC Ozaru wind druid

Příspěvek od Bemik » 03.12.2012, 16:26 hod.

Rest in peace... uctít jeho památku můžeš nejlíp pomstou
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.12.2012, 16:29 hod.

DeathHero píše:jasny ted jsem na bnetu uz mam za sebou prvni act snad se dostanu az nakonec :D
No a pak že to nepude :D Tak přeju stejně dobré dropy a více štěstí na generování monster ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 03.12.2012, 16:32 hod.

Také přeji hodně štěstí s novou postavou :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 03.12.2012, 17:00 hod.

rip warrior. fetishi sou prevíti. pokud mě pamět neklame jejich dmd při smrti je jako corpse - půl phys/půl fire. taky je možné, že ti sejmuli oaka a tys byl následujících pár ms jen na 1,1 k life - mi se to stalo hodněkrát. human dudu je pak snadný terč
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.12.2012, 07:19 hod.

Pamet Ti slouzi dobre, je to napul fyzicka, napul ohniva skoda...Hlavni problem je ta fyzicka, protoze pokud je postava ampla, tak to vetsinou znamena smrtak, obzvlast pokud se jednalo o Bosse/ Championa...Bossove muzou pridat i nejakou dalsi hnusnou abilitu, Championi maji o dost vic zivotu, coz je zakladem tak vysoke skody...

Jinak si z toho nic nedelej, takovych 1hit KO jeste bude, jak psala Eli, je pravda, ze tyhle opravdu nastvou, protoze clovek v podstate neudela nic spatne, a stejne neni sance to prezit...No nic, hodne stesti s dalsim charem

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“