Authentificator

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
nitro
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Nitro#2700
Authentificator

Příspěvek od nitro » 04.01.2013, 12:54 hod.

Ahojte, mám menší problém, nedá sa mi do hry prihlásiť, pretože moj authentificator mi píše čísla, no keď ho zadám, tak mi napíše že je to zlý kód (Your login information is incorrect. Please try again)...prihlasovacie loginy sú správne, kód som vklad správny viackrát som to skúšal, vždy tá istá chyba :(
Viete mi poradiť čo mám robiť v tomto prípade?? Dík za info

sklb
Burning Soul

Re: Authentificator

Příspěvek od sklb » 04.01.2013, 13:22 hod.

resetni authentifikator tym kodom ktory ti vygeneroval na zaciatku
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

nitro
Gorebelly

Příspěvek od nitro » 04.01.2013, 13:37 hod.

a ten kód je ako uložený kde?? ak na mojom Battle.net účte, tak tam sa nedostanem pretože tiež musím zadať authentificator na to aby som sa mohol lognúť :(

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 04.01.2013, 14:14 hod.

Zkus dat prve resync na coz ale pro ten okamzik potrebujes mit mobil s pristupem na net. Pokud to nepomuze, tak az potom delej nejake cachry s obnovovanim, preinstalovanim authenticatoru apod.

Jinak ten kod je v tom authenticatoru, kdyz jdes do setupu, tak tam je serial a authenticator code a dole kdyz das continue, tak najdes znova ten serial (nejake EU-XXXX-XXX-XXX, nebo US-XXXX-XXXX-XXXX) a jeste tam je restore code coz je kombinace pismen a cisel, tak tyhle dva udaje si nekam poznac.
Az ti umre treba mobilni zarizeni, tak to muzes nahodit na jine a tyhle udaje budes potrebovat abys to nemusel rusit v BN uctu a nastavovat vse znova.

nitro
Gorebelly

Příspěvek od nitro » 04.01.2013, 14:37 hod.

dík za info, nabudúce si na to dám pozor...škoda že to tak blbne :(
no uš som to odstránil z Battle.net účtu, síce to bolo komplikovanejšie v mojom prípade, pretože mi prišla sms na telefón ktorý mi nefunguje :D a k tomu som ho aj zablokoval :D ale nakoniec som to dal doporiadku a odstránil som ho...
potom to zas nakopnem, no teraz si už na to dám pozor...

ďakujem za informácie ;)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“