Otázky a Odpovědi
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Stillovy#2593
Re: Dotazy ohladom D3
no koukám že nám Blizz připravil spoustu krásnejch bugů 
to s tou aukcí je kvůli tomu, že přes noc se někam "ztratily" nějaké itemy z Ah, mě to udělalo asi u 4 věcí ve RMAH a pak, když se tím Blizz začal zabývat asi po tisících stížností, tak se jim nějak podařilo to nahodit zpět a když si mezitím přidal itemy, tak jich tam pak mohlo být 12
nebo víc
)
- Still
- Gorebelly
- BattleTag: Stillovy#2593
Díky za vysvětlení.Ještě že to dali do kupy 
Tak co, mně když bylo takovejch 14-15 (což bych viděl na takovej průměrnej věk tady), tak sem taky o vánocích vysedával u kompu, co chceš taky celej den dělat, žeModel píše:Každej normální člověk slaví vánoční svátky s rodinou a nesedí u Diabla... kdyby tam něco nahodily tak by to zvýhodnilo jen ty nolifery co nemají rodinu(asi) a svátky jsou jim ukradený. Takže žádné special questy, žádné special itemy, žádný upravený drop...
PS: jestli vážně někdo sedíte na Vánoce u Diabla a hrajete celý den, tak se běžte léčit
Mimochodem, na nějakej "problém" spíš poukazují takovýhle řeči, bez urážky
Jinak všem přeju všechno nej do novýho roku
Zdar, mel bych dotaz ohledne RMAH, konkretne prodal jsem 28.12. item na rmah, aukce klasicky v review cca za den az dva se mi ve hre u itemu objevilo konecne sold, ale zadny email ani penize na paypal nedorazily. Hrajou v tom roli svatky nebo tak? Minule to bylo hned vyrizene. Diky predem
- Jojo WD
- The Butcher
- BattleTag: Jorox#1330
Ono to trva celkom dlho kym to tam dorazi, minule som si z paypalu posielal na ucet peniaze az za skoro tyzden mi to az prislo na ucet takze musis len pockat
ano to vim ze z paypalu na b.ucet to trva par dni, ale mne to jeste nedorazilo na paypal ucet 
-
Tatotakto
- Fallen Shaman
- BattleTag: Tatotakto#2253
Mne sa este nestalo zatial, aby nedorazili peniaze na PP ucet . Stale ked nabehne Sold namiesto Processing, su uz eura na ucte. Jeden cas nedochadzali maily, priblizne pred mesiacom to bolo, ale ecka dosli stale.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
Prave taky se mi nestalo, ze pokud jsem mel napsano u itemu "sold" tak ze penize na PP ucet jeste neprisly. No pockam do patku a pak asi napisu blizzardu email.
-
mishiczka1
- Quill Rat
- BattleTag: mammamiaa#2645
Ahoj, mám rozehráno hodně postav a nikdy nebyl problém s ničím. Teď jedu wiznu a jsem na nightmare ve druhým Actu na konci a když chci dát public game, tak se nemůžu připojit dál, než do prvního města osmej quest. Proč?
U ostatních postav mi to problémy nedělá.
U ostatních postav mi to problémy nedělá.
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.
- Ivoš155
- Fallen Shaman
- BattleTag: ivos155#2730
Můžu se zeptat jak mám vložit item z inventáře do chatu Trade?..nikdy jsem ještě neprodával takhle díky moc
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ivos ... o/17743718
"Even in the heart of heaven,angels can still feel fear...."
"Even in the heart of heaven,angels can still feel fear...."
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Otevri inventar, chat podrz shift a klikni levym mysidlem na item.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
mám 2 otázky
1 dá sa svoje nahraté zlato zmeniť na euro ?
2 nazbierané euro v hre si viem previeť aj na skutočný účet ?
ďakujem za odpovede
1 dá sa svoje nahraté zlato zmeniť na euro ?
2 nazbierané euro v hre si viem previeť aj na skutočný účet ?
ďakujem za odpovede
- Seraph
- Fallen Shaman
- BattleTag: Seraph#2412
Dotazy ohladom D3
1 ano, pres RMAH
2 ano, musis mit paypal, jinak ti € pujdou na bnet balance a odtud je nedostanes jinak nez zase pres nakup v RMAH, historicky slo kupovat produkty Blizzu, ale ted to myslim nejde.
Obe otazky zde jsou hojne diskutovany, hledej.
Seraph#2412
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 ano, musis mit paypal, jinak ti € pujdou na bnet balance a odtud je nedostanes jinak nez zase pres nakup v RMAH, historicky slo kupovat produkty Blizzu, ale ted to myslim nejde.
Obe otazky zde jsou hojne diskutovany, hledej.
Seraph#2412
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nazdarek,kamos si koupil Diablo 3 a dostal ktomu 2 aktualizacni kody zdarma,ale nefungujou,meli jste stimhle taky nekdo nejaky problem??
-
Tatotakto
- Fallen Shaman
Su na odskusanie hry . Cize si obmedzeny na 13lvl , a hru mas otvorenu len po SkeletonKinga na normal obtiaznosti.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
ale nejde mi ten kod tam ani zadat,nechce to prijmout,ale jak rikas je to teda na max 13lvl?
-
Tatotakto
- Fallen Shaman
to je len proste na odskusanie hry.