Já už začal s pěstěním té shieldovací sorcky jménem
Tifa. A na rozdíl od MF turnaje je to tentokrát za ní hustý.

Zatím je na začátku 5. aktu normal...na 24. levlu.
Hrál jsem ji v prvních 14 levlech na players 8, během nichž jsem dorazil až do black marche. Od cca 8. lvlu jsem až do 12. expil farměním Rakanishua...místy vzhledem k <100 života dost o hubu. Pak jsem udělal na pl1 asi 4 nájezdy na komtesu a pak to proběhl až k Andariel, kterou jsem zabil 2x. Dropy:
Hsaru's Iron Fist od Rakanishua + na sobě jsem měl rare obouruční sekeru s amplifou a rezistama, helmu s dmg jewelem a ch. rubínem, rare pláštěnku a magic/rare ostatní krámy. Mercyni si ponechám (nejspíš navždy) Fire rogue.
Druhý akt jsem vzal na rychlovku. Díky teleportu mám asi osobní rekord. Duriel zabit na levlu 20 (a byla to celkem síla, směl mi dát jen jednu ránu, druhá by mě zabila). Nálezy:
Cathan's Seal, Berserker's Headgear, Isenhart's Horns. Na sobě jsem měl obouruční rare meč, stále tu samou helmu a pláštěnku + lepší magic/rare věci.
Třetí akt jsem se snažil také o rychlosvku, ale na tak nízkém levlu to bylo dost nebezpečné, nejhorší byla asi frayer jungle...takhle přeplněnou jsem ji ještě snad nezažil. Ale potěšil mě občas
drop. Lučištnice ale potom dostala luk s 3x Tal...tedy 225 poison dmg/5s. Do té doby byla dost lemroidní, ale od teď byla zabijákem. Díky ní koncilové pohoda, dokud na ní neposlali hydry. Meteory v durance taky nebyly nic moc...panenky za tak problémové nebyly. Dokončeno na lvlu 22 a měl na sobě Isenhart's meč+helmu, Stealth, Nagelring, Hsarus štít, nový rare amulet, co mi domaxoval lightning resist a podstatně zlepšil fire resist, a zbytek rare/magic věci. Nálezy: druhý
Isenhart's Horns, Isenhart's Case, Isenhart's Lightbrand, Gorefoot.
Čtvrtý akt byl několikrát málem průšvih, zde to vzhledem k nízkosti levlu nešlo proportit, musel jsem bojovat. Asi 50x jsem utíkal z bitek s <10 života. Kovář dal El runu.

A Chaos Sanctuary kupodivu nebyla tak strašná, zejména díky jedovaté lučištnici. A Diablo? Ten starej mrzák mi během první sekundy popravoval mercyni a pak se pokoušel i mě. Jednou jsem skončil v bone prisonu, a byl celkově dost obtížné se k němu
dostat, abych mu dal static field. Pak jsem se na mercyni vykašlal a kupodivu to bez ní šlo líp než s ní. Ke staticování jsem využíval mezery mezi jednotlivými firestormy a inferny, až mu zbyl milimetr. To jsem se postavil k němu, a on jakoby věděl, co chci dělat a jak ho chci zabít. Nechal jsem do sebe řezat jeho pazourama a on se o můj shiver armor umlátil.

Drop byl přesně
aktbossáckého charakteru. Zde mi nic pořádného nepadlo.
Když to srovnám se sorckou z MF turnaje, kde jsem na players 8 čistil vše jak kkt, aby to nejlepší, co mi tam padlo, byly 3 cathany, tak tohle je jak nebe a dudy...a ještě k tomu na players 1, kde jsem si střihnul jen několik málo opakovaných nájezdů jen v 1. aktu. Opravdu paradox.
Celý tento ansábl trval včera večer cca 5 hodin.