Friends Online Check
Věděl by tu někdo o možnosti jak v rychlosti mrknout zda je někdo z přátel online, aniž by člověk musel zapínat hru? Nejlépe pokud by to fungovalo jako taková speciální funkcička u aplikace armor pro Android telefon?
je něco takového? dík

- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Friends Online Check
Zatim ne, aspon o tom nevim.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Ještě aby jo... já se spíš už modlím za možnost offline statusu, alespoň nebudu před kamarádama vypadat jako takovej feťák, co u toho sedí do rána, i když míří druhej den do práce :-)
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
Spíš bych chtěl mít friend list opět zelenej aby mě lidé spamovali kam chcou jit a co chtěj jít zabíjet a farmit a ne ho mit kompletně offline (aha ja zapoměl na nolifera Kukiho :-D ten je online skoro furt ! )
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Nelze, a jak tu výše někdo psal, je dobře, že mě nevidí kamarádi ve 4 ráno online
add přátelé offline :
no nevím, někteří mají tendenci podle toho poměřovat úspěšnost diabla, ale není moc noliferů, co si může dovolit měsíce , ne-li roky, prosedět u her(natož u 1 hry:-) ). Do nebes vynášené D2 jsem taky vždy hrál intervalově a pauzy mezi hraním byly vždy delší než doby kdy sem hrál, to prostě nelze. Navíc tehdy sem měl na hraní podstatně více času = méně realných závazků. Já sem si diablo koupil v prosinci a kdyby to šlo, momentálně bych u něj klidne 10-12hodin proseděl
ale až dosáhnu na nějaký cíle jako je max paragon, high end výbava dohraní HC na inferno bez aukce, tak určo taky výzvy budou chybět a bude na čas odpočívat, čili to, že ted lidi co ho hráli od vydání si většinu svých cílů splnili a pauzírujou mě příjde samozřejmý

add přátelé offline :
no nevím, někteří mají tendenci podle toho poměřovat úspěšnost diabla, ale není moc noliferů, co si může dovolit měsíce , ne-li roky, prosedět u her(natož u 1 hry:-) ). Do nebes vynášené D2 jsem taky vždy hrál intervalově a pauzy mezi hraním byly vždy delší než doby kdy sem hrál, to prostě nelze. Navíc tehdy sem měl na hraní podstatně více času = méně realných závazků. Já sem si diablo koupil v prosinci a kdyby to šlo, momentálně bych u něj klidne 10-12hodin proseděl

TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Kuki10
- Globální moderátor
Pockat pockat, tady ze me delate kdovi co.:-D
Dia mam zaply kdyz jsem na netu, nebo se valim v betly, zas tolik hodin nemam odehranych.:-D
Dia mam zaply kdyz jsem na netu, nebo se valim v betly, zas tolik hodin nemam odehranych.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
můžu potvrdit, kuki je afk tak 3/4 času kdy je online 

u přátel je to uplně jedno jestli si afk nebo jsi online či jen tak čumíš bokem :-D si online tak hráš :-D a je jedno co a jak a skym a kde jsi :-D Viděj mě tam taky skoro nonstop a otazek plno :-)
Pak jednou takhle prijdu za nima do hospody na par piv a to je kecu :-D ze u toho porad sedim atd :-D to uz jim nevymluvis :-D
To nepočítám co pořád remcá mladá ! :-D
Pak jednou takhle prijdu za nima do hospody na par piv a to je kecu :-D ze u toho porad sedim atd :-D to uz jim nevymluvis :-D
To nepočítám co pořád remcá mladá ! :-D
- Kuki10
- Globální moderátor
@Quetak dik.
Jojo taky to porad posloucham.:-D

Jojo taky to porad posloucham.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Friends Online Check
Me spis nejvic vadi recent players../mam tam lidi z publicu pul roku stary..fakt trapas...kdyby se to aspon po nejaky dobe mazalo..nechapu co tim bliz sleduje a proc to nejde smazat
Asi na takové nesmysly nemají čas. Taky slibovali, že bude Offline status nebo že se budu dát skrýt bílé itemy na zemi. Neřešitelný problém pro takovou firmu jako je Blizz. Hlavně že vývojáři Path of Exile tohle dokáží a to kutí ve volném čase doma na koleně a nemají pod zadkem miliardy jako Blizz, je to jen o chtění a o naslouchání komunitě, což Blizz od začátku ignoruje.
Path of Exile - dneska to zacina :-D jsem na to zvedavej :-D jestli to bude takova bomba nebo ne :-)
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
To je ten průser právě v tom, že vývojáři POE jsou malá firma... Blizzard je oproti tomu velkej moloch, korporace. Malej tvůrce si řekne, tohle zakomponujeme a odpoledne to je. V Blizzardu, kde jsou stovky zaměstnanců, to někdo musí vyhodnotit, schválit, projde to poradou, někdo má zase jinej názor, protože to podle jeho názoru může pomoci botům... tak se k tomu přizve oddělení boje proti spamu a botům... jenže ti nemají předtsavu jak to bude fungovat a chtějí od nějakého programátora návrh, jak to bude ošetřeno v kódu. Tak šéf oddělení programátorů č 28 dostane úkol, aby připravil ppt prezentaci a ..... atd. atd.
To je prostě nevýhoda vysokorozpočtových projektů a velkej korporací. Aby to fungovalo, musel by v Blizzardu být silný a despotický šéf... jako byl Steve v Apple. Bez toho je z firmy neobratný moloch, pro kterého je zásadní problém i zdánlivá maličkost.
To je prostě nevýhoda vysokorozpočtových projektů a velkej korporací. Aby to fungovalo, musel by v Blizzardu být silný a despotický šéf... jako byl Steve v Apple. Bez toho je z firmy neobratný moloch, pro kterého je zásadní problém i zdánlivá maličkost.