Ahojte pred nedávnom som začal hrať HC, a veľmi by mi pomohlo ak by sa našiel niekto do party kto by mi pomohol či už v postupe alebo v expení....
tu je moj barbar, lvl 38 http://eu.battle.net/d3/en/profile/nitr ... o/24344926
ak by sa našiel niekto kto by mi poradil ako ďalej, prípadne by hral so mnou na ďalšom postupe, bol by som rád...
SC Barbarou poznám, ale chcel by som vedieť ako to je na HC, čo začať s nimi, či je v NM dobré dávať viac na LOH ako na DPS (červený kameň) na zbrani, prípadne či je dobrá voľba skilov (momentálne používam Rend s Blod lust runov) alebo to meniť za niečo úplne iné...
všetkým veľmi pekne ďakujem za rady ;-)
Barbar - začiatok
Re: Barbar - začiatok
az do inferna ti staci co mozno najsilnejsia obojrucka s pasivkou bloodust ci ako sa to pise a rent s healom...nahodit mp10 nightmare a vsetko davat cleavom 1 max 2 ranami
od lvl 43+ sa daju kupit obojrucky s velkym dps a lvl reductom...do toho 43+ si to musi nejako presekat sam
kazdopadne sa neboj hrat vyssie mp aj s obojruckou...najdi taku co ma dieru a sprav si ametyst aspon +190 loh a daj to tam...+ rent a mas vyhrane...neviem presne od akeho lvl to je...ale ja som takto isiel v pohodicke az do inferna a to asi pred 2 3 mesiacmi ked este neboli take nerfy mam pocit a slabe veci na ah
...za 10 14 hodin musis byt 60tka
ak nie nieco robis spatne
...

jo,uz vidim jak si na HC jentak koupis 17 lvl reduced requirment weaponku s goldama,cos nasbiral behem normalu...mp10 nightmare? nejlepsi zpusob jak ripnout
ono staci napisat...duri nepozicas mi taku weapon ? a ja napisem s radostou ti ju aj kludne dam
...a podla mojho skromneho nazoru sa na nightmare neda skapat ani ked nosic to co najdes...mozno tak na svoju blbost alebo u beliala ale aj ten je uz easy...ale kazdopadne je to take lahke ako si to sam urobis