switch na barba

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Re: switch na barba

Příspěvek od Reve » 24.01.2013, 13:36 hod.

jo to je mozny...nakonec sem se rozhodl tak, ze sem z wize prodal jen witching hour a jinak si barbara vybavil postupne....sem rad, ze sem ho nerozprodal pac zacinam mit chut se knemu vratit. :)

Ale porad me vadi to, ze krome frost stim nedam poradne MP6+

Bagr13
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 24.01.2013, 14:30 hod.

Tak ono se nedá moc co divit on ten tvůj gear není žádná sláva, i mp6 už na něj můsí být hodně ne?? :)

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 24.01.2013, 15:25 hod.

no tak nez sem prodal witching tak sem mel 220k dmg...AR taky nebylo uplne marny...takze myslim, ze zase tak spatny to neni...ale spatne si to pochopil...myslim tim, ze za tu cenu gearu co byla na barbarovi mnohem mensi a dam stim aji MP8....

samozrejme vim, ze nemam EQ abych stim behal MP10, ale ani si moc nedokazu predstavit jak by ten EQ musel vypadat aby daval vpohode MP8+ :)...asi jedine tezky RMAH :)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 24.01.2013, 15:27 hod.

Videl jsem wizza co si vicemene daval mp10, akorad mel buffed cca 750k dps no.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 24.01.2013, 15:46 hod.

no prave...coz je pro smrtelniky a lidi co nemaji otce ropny magnaty nemozny :D...a presne tak to myslim..pac barbara si kazdej vytuni zachvili aby daval MP10...sice to treba trva, ale dava to..

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 25.01.2013, 08:57 hod.

Já jsem ani nemyslel, že by jsi neměl DMG, fakt mazec, že 9AS a 150CD udělá 60tis dmg.

Spíš zbytek věcí jestli jsem správně koukal tak 35tis life a 224 res all -10% glas tj. nejakejch 200 res all to neprezijes ani MP1, kdyz prijde nejaka spatna elite fire, archane, jasny pri dmg 220tis mas jedinou moznost je sundat hodně rychle jinak ... i kdyz mas doplnkovy rez na vybaveni, ale myslim ze to bude hrozne malo.

Tim jsem nemyslel nic špatnyho, ja si nejak tak placam svoje postavy a snazim se z toho udelat neco co chvili prezije :)
Treba muj barbar nema zadnej extra gear a zvladni si stoupnout pred Siegebreaker na MP7 a sam ho udrzim (posledne jsem ho dokonce umlatil driv nez wizz(300tis dmg)+barb(110tis dmg) dohnaly guleho :lol: ), je jasny pokud se někdo snaží udělat ww tak je to daleko dřažší než se skornem a rend :)

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 25.01.2013, 09:03 hod.

jo tak to chapu, ale tak malo AR nemam...mam vse kolem 450-600 a to sem ani nemel energy armor.To je dalsich 25%+.Taky mam LS u magic weapon a na zbrani a to udela dost.

Jinak se svym barbarem co mam chvili sem zkousel SB na MP8 a ustal sem ho.Asi z 5 fightu sem na nem zatahl ripl jednou.

Jinak tech HP je jeste min pac pri expeni nemam fialovej sutr v helme.To vidim asi jako nejvetsi problem.

edit: jezis a to je muj 666. prispevek :D tak bacha :)

manusky11
Gorebelly
BattleTag:fionka#2610

Příspěvek od manusky11 » 12.02.2013, 12:08 hod.

Neviem čo sa vám stále nezdá na CM frost magovi?To ,že klikám trošku viac ako je normálne?Tiež to nie je len stáť a stále klikať,pokial je arcane tak sa treba šikovne portovať a pod.
Skúšal som kadečo,ale CM frost Wiz-------->BEST,aj ked dostať crit cez 58% a AS cez 3,04 už čosi stojí :)
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 14.02.2013, 18:50 hod.

Trošku víc klikáš? Řek bych že na vyšší MP je to horší jak hrát rychlou skladbu na klavíru :D Když vidím nějaké video kde frost wiz dává bosáky na MP10 a koukám na ty cooldowny a spelly jak lítaj, je mi z toho nevolno :lol:
Mám nemrazícího tankovitého wize 280k dmg a efektivně s tím hrát vyšší MP se nedá, akorát tak klíčníky do MP7 sólo a bosáky do MP9 v partě. Ovšem sekundárním WW barbarem s 185k dmg rubu klíčníky na MP7 bez potíží, rychlejc a s minimem úmrtí, barbar je fakt trošku imba ;)

Odpovědět

Zpět na „Wizard“